Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O 22-letniej dziewczynie

Dziewczyna ma 22 lata i spała z 6 chłopakami. Wasza opinia?

Polecane posty

Gość miałam ci ja pieczeń
wszystkie laski które znam i miały wielu facetów do sexu są poprostu potwornymi paszteciarami! muszą się jakoś dowartościować - dając na lewo i prawo, proste. jeszcze cos wam powiedziec?

miałam ci ja pieczeń, powiedz, jaka jutro bedzie pogoda na pomorzu, moze bedzie ciekawsze

jak mi łoleju kujawskiego nie zaleje to bedzie lało albo wiało ale jeszcze nie wiem

Ty sie chwalisz, Kropkowany, a ja nabieram pewnosci, ze w zyciu bym Cie nie polubila ;) Nie, zebym byla jakims wyznacznikiem, anyway.

prawiczek ty się nie wypowiadasz na temat seksu ty bredzisz na ten temat bez sensu:P

prawiczek, jak słysze słowo "triki" to poprostu JUŻ jesteś dla mnie mega ciotą ahahahahah{wściekły]

prawiczek to patrz i się ucz:P te verde to kiedy piwkujemy:P:P:P

Sorry, Kropus, ale chyba nawet ja jestem lepsza od Ciebie w zdobywaniu kobiet. [jako nick z kafe moze i Cie polubilam - tzn dalam sobie wmowic, ze ewoluujesz, ale sposob, w jaki opisujesz swoja osobe 'w realu' sklania mnie do takich a nie innych refleksji]

DKMG, wirtualnie to mozemy teraz, jeszcze mam pol pokala ;) Mam tez pol kielicha soku broskwiniowego, pochwale sie. Cheers! 🖐️

te verde to poczkaj ja sobie po jakiegoś bro skiknę bo posucha straszliwa na mnie naszła:P:P:P no dobra przyznam się bez bica nie mam zwyczajnie drobnych więc muszę coś kupić:P:P:P

ale to ekspresem, bo ja mam niecałe pół tylko Krop, dawaj łiski też, upiję się przed imprezą, a co tam :classic_cool:

Ale to było dawno i nieprawda :D odbity:P browarek jest można pić :P

dokładnie nie mówiąc o tym że nie ma to jak piwko przy ognisku po zejściu z gór :D

nie no bez przesady dwa trzy piwka w tygodniu i raz na jakiś czas większa impreza czy szkolenie a tak to raczej piję mało :D Zresztą piwo lubię dla smaku i nawet czase kupię sobie alcohol free i też jest super :D

W sumie to ja w twoim wieku też miałem problemy z wytrzeźwieniem:P

Gość
O 22-letniej dziewczynie Co byście o takiej powiedzieli? porzadna kvrwa :o :D

Gość
zgadzam sie i uprawiała seks grupowy tez :o :D

Gość nie po-wiem
> po_wiem "mamy XXI wiek" idąc za twoim tokiem rozumowania wraz z upływem czasu (w domyśle - zmianą obyczajów) normalnym stało się pieprzenie "na życzenie" , zaliczanie się bez zaangażowania uczuciowego, jak suczka z cieczką - "mam obok samca, mam chcicę to kopuluję". Hmm to jest "nowoczesność" w wydaniu "XXI w.".... To jest waszym zdaniem ok? Nie czujemy, nie darzymy uczuciami, zamiast schodzić z drzewa - wchodzimy na nie z powrotem. Chyba "ewolucja" powinna polegać na rozwoju raczej duchowo-intelektualno-emocjonalnym, doskonaleniu wzajemnych relacji, umiejętności właściwego doboru, etc., a nie zamienianiu się w puste, bezmózgowe istoty zaspokajające li tylko popędy. Mylę się?

Gość za malo danych zeby wyrazic
opinię. Moze dziewczyna jest b. atrakcyjna i w dodatku przebywa w srodowisku, gdzie jest wielu swietnych facetow i kazdy z nich zywil wobec niej powazne zamiary, a w kazdym razie traktowal serio. Mnie sie np. w tym wieku 5 facetów oswiadczyło, kazdy był super i naprawde sie nadawł, i moge z pelna swiadomiscia powiedzic,ze mojego meza wybralam bo byłwybrany i najlepszy ( dla mnie) a nie jedyny, ktory sie nawinął. No ale tez moze byc ta panienka dziwką, kora sie wszytkim 6ciu narzuciła i byla przez nich lekcewazona - skad mozna wiedziec?

Gość nie po-wiem
> za mało danych zgoda!

"kazdy z nich zywil wobec niej powazne zamiary, a w kazdym razie traktowal serio" - no nie fantazjuj juz....traktowali serio dopoki jej nie zaliczyli....ot takie krótkie "przelotne" związki.... Jesli topik zalozyła autorka to co do ilosci magicznej szóstki mozemy przyjąc ze pisze prawde, a jesli ona słyszała to od tej co miała szesciu to trzeba tą ilośc niewątpliwie przemnożyć, no panowie i panie przemonożyć przez ile?.....

Gość nie po-wiem
obiektywnie: 22 lata to i dużo i mało, ale to powiedzmy 4 lata dorosłości. Przy założeniu, że mamy z normalną dziewczyną a nie dziffką wypada ca pół roku na delikwenta. To możliwe, że mogła być z każdym w jakimś "stałym" związku. Jest w takim wieku kiedy wystarczy jako tako wyglądać i faceci lgną jak ćmy do światłą. Jeśli jest ładniejsza niż przeciętna to spoko. Z drugiej strony 6 sztuk i żaden nie spełnił się jako kandydat na bardziej stały układ? To trochę pechowo lub ... sportowo-dziffkowo..

Gość nie po-wiem
..do czynienia..:)

licznik szybko sie podnosi kiedy znajomosc zaczyna sie od seksu... a ile o na bedzie gosci na koncie w wieku 27 lat? pietnastu? to juz sporo...

Gość smells like 90
Prawiczku - zamiast marnować tu czas nie lepiej poszukać sobie tej dziewicy?

Gość nie po-wiem
właśnie na tym polega cały problem - jaki charakter miały znajomości z panami - jeśli po prostu byli, żeby byli - to strach pomyśleć co będzie dalej i w tym sensie - to sporo i może nawet weszło w krew jeśli natomiast po prostu "nie wychodziło" - to albo pech-gigant, albo coś z panienka nie tak...i też sporo...

Opinia taka, że albo jej sie nie układało, albo nie lubi seksu z jednym i tym samym partnerem przez dłuższy okres czasu. W sumie normalna sprawa ale nie chciałbym takiej kobiety na partnerkę. :classic_cool:🖐️