Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariikaa

problem ze sprzedającym na allegro..kto ma racje??

Polecane posty

Gość mariikaa

zamówiłam sprzęt elektroniczny, po otrzymaniu przesyłki okazało sie że posiada on wadę techniczną..:-( odesłałam go taką samą przesyłką jaką go otrzymałam, nie zdawałam sobie sprawy że przesyłkę powinnam ubezpieczyć gdyz przyszla też nie ubezpieczona....Sprzedający ponformował mnie że sprzęt został znacznie uszkodzony w transporcie :-(( co o tym myślicie czy pozostało mi tylko przyjęcie uszkodzonego sprzetu?? czy to tylko moja wina?? czuję sie trochę oszukana.....:-(((

Gość w sprzedazy wysylkowej
jest przepis, ze mozesz zwrocic sprzet do 10 dni bez zadnego tlumaczenia sie. Odeslalas tak jak dostalas. Pogroz facetowi sadem ;) Masz prawo odeslac i tyle ;)

Gość mariikaa
no facet mi grozi że za zle odesłaną przesyłkę odpowiadam ja...:-( no ale gdyby przysłał dobry sprzęt nie byłoby całej histori....

a ta przesylka to kurierem chyba byla, nie? Skoro sprzet elektroniczny. Czy Poczta? I co? On nie odebral towaru od kuriera?

Gość moreelkaa
przesyłka była pocztą polską i tak samo odesłałam.....przesyłke odebrał, stwierdził że jest uszkodzenie obudowy wysłał mi zdjęcia i powiedzial że usunie uszkodzenie techniczne z powodu którego odsyłałam towar ale dostane z uszkodzoną obudową :-(( nie wiem co robić....

w ciula Cie robi. Powiedz, ze rezygnujesz z zakupu i prosisz o zwrot pieniedzy za towar :)

Gość vfskdughfsk
jeżeli zabezpieczyłas w ten sam sposób co on i on nie wyrazil chęci ubezpieczenia to już nie Twoja wina, powinien otworzyć przesyłkę przy listonoszu i spisać protokół zniszczenia :D

Gość moim zdaniem facet
powinien teraz złozyc rklamacje na poczcie...nawet jak przesyłka nie była ubezpieczona, to można sie ubiegać o zwrot kosztów do 10x kwota nadania.