Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fabulous

dziewczyny ktore spały tylko z jednym facetem- nie załujecie?

Polecane posty

Gość Jestem blondynką
przecież o brunetkach się mówi że to ku.rwiszony

Gość kafeteeria.pl
Listeko tobie ciężko ale on sobie ulzył już nie jeden raz, może uprawiając sex wirtualny, albo w agencji. Nie trzymasz go przecież za fiuta to nie wiesz, gdzie on go pakuje jak nie jest w zasięgu twojego wzroku.

Gość KazdyFacet
Rozumiem argument ale to jest troche glupi. Prowadzic logike do konca to czlowiek zawsze bedzie ciekawy jak jest z nastepnym i z nastepnym, a moze jest jeszcze cos innego itd. W takim wypadku nigdy nie bedzie czlowiek zadowolony. Ja mialem tak ze przez wypadek mialem duzo kobiet, ale prawde mowiac to zaluje, zaluje marnowany czas, sile i wydane emocje. Cieszy mnie to ze znalazlem osobe ktora mnie kocha teraz. Nic innego w tych kobietach nie znalazlem, czy tam inny dotyk czy cos, inne to jest to co mam teraz, osobe z ktorym moge naprawde kochac sie.

zastanawiam sie czy wogole istnieja takie zwiazki gdzie kobieta i mezczyzna byli dla siebie pierwszymi i nigdy sie nie zdradzili lub chocby nie mieli na to ochoty

Gość venezuela
wiem rozumiem, ale spytalam tak ogolem , i szczerze to ja tez bym nie chciala miec faceta wiedzac, ze przeruchal juz pol mojego miasta ;/ a sa tacy. Pamietam jak zerwal ze man chlopak, czy ja z nim - mniejsza z tym ale wiem, ze w tedy sptkalam kolege na miescie, pogadalismy itp., zauwazyl ze ejst cos nie tak, spytal mnie o chlopaka , pocieszyl mnie troche, siedzilam z nim na lwace bodajrze, a ten do mnei w pewnym omecie wyszedl z propozycia czy wieczorem bedzie mol po mnie przyjechac i pojdedzimey do nieo, bo jego rodzicow nie ma w domu. Dal mi do zrozumienia, ze chcialby sie ze mna kochac, wstalam popatrzylam na niego odrwocilam sie i poszlam ! Nie wiem jak mozna byc taka swinia, jest wielu takich facetow. Nawet jesli nie wyskocza ci odrazu z taka propozycja to maja o takiej mysli, jesli choc troche ich pociagasz fizycznie .

Gość venezuela
KazdyFacet- dokladnie sie z toba zgadzam:) Wiecie tak czasem mysle, mojego chlopaka koledzy nie maja stalych partnerek, gadalam kiedys z jednym ,gdy trafia im sie sex to to nie ejst takie prawdziwe, to taki mechaniczny i jednorazowy splyw. Powiedzil mi, ze jest wielu mezczyzn , ktorzy sobie pozwalaja, a tak naprawde zazdroszcza innym facetom, tego, ze maja swoje kobiety z ktorymi sex wyglada cudowie i tylko o takim marza, by zatopic sie w kobiecie kora kochaja :) w tedy podczas sexu czuje sie wiele wiecej. I oddaloby sie wszytskie te z ktorymi sie tak dotykalo za ta jedna.

tez doceniam sex z moim facetem, kochamy sie i dlatego moze jest nam tak cudownie ale ta ciekawosc jak to jest z innym pozostaje...

Gość ja jestem w zwiazku od 5
tez keidys spotykalam sie z takim co sie wszytskim przechwalal,z e spal ze wszytskimi swoimi dziewczynami, a co najgorsze mielismy wspolnego zjaomego - i to uslyszalam wlasnie od niego... z aluzja, ze ja chyba tez... no i musialam go wyprowadzci z błedu, ze nie ze wszytskimi... hehehe

Gość KazdyFacet
Fabulous powiedz o co jestes ciekawa ? Badz szczera, powiedz.