Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzisssssssssssssssssssssss

co mozna kupic na 18-tke

Polecane posty

co mozna kupic na 18-tke przyjaciółce? doradzcie

Ja w sobote ide na 18 przyjaciolki i kupilam z kilkoma dziewczynami - seksi bielizne, przezroczysta, kabaretki, lufke z motywem smierci :D poduszke z nadurkiem jej ulubionego aktora, prezerwatywy i to wszystko o ile pamietam

fajną koszulkę do spania, np. satynową najlepiej się zrzucić w kilka osób

heh no ok prosze o wiecej propozycji...takie prezenty to chyba raczej nie dla niej ale własnie mysle..:P

Ja uważam, że wszelkiego rodzaju prezenty typu prezerwatywy, kamasutra itd. są do bani. Zostawcie to sobie na wieczórpanieński tym bardziej, że dla większości 18tek prezerwatywa, wibrator czy sexi bielizna to coś normalnego, a nie pikantnego czego jeszcze nie widziały bo nie były dorosłe;/ Radzę więc kupić coś co się jej spodoba. Może książkę ulubionego autora, ulubiony zestaw kosmetyków, ciuszek w jej stylu, płytę lubianej grupy,coś co wykorzysta. Aha i maskotki też nie bardzo, potem się walają po pokoju i ostatecznie lądują w koszu.

Gość jeereny
ja bylam wczoraj wlasnie na 18 przyjaciolki we trzy zlozylysmy sie i kupilysmy jej komplet bielizny,kolczyki,bransoletke do tego zrobilysmy jej taka plytke-filmik z zdjeciami naszymi i kiedy byla mala :) z muzyczka ladna i zyczeniami

luliczka tez tak mysle....jest to osoba smieszna..i heh napewno takie rzeczy by sie jej spodobały ale ja wole..cos bardziej pzotecznego...pozadnego..nie tylko takie głupoty...choc cos z tego moze tez..

pomysł z dodatkiem, który sama dla niej stworzysz też jest fajny:-) JJa mojemu tacie nagrałam kiedyś piosenkę z własnym tekstem. Gdy mu to puścili na imprezie (50 lat) to płakał jak bóbr, myślę, że to był najlepszy prezent jaki mogłam mu dać, tym bardziej, że żadna ze mnie śpiewaczka, ale Pan w studiu miał mnóstwo fajnych guzików i wyszło jak Madonna

Hehe... nic, bo ten Pan rok później stał się moim mężem... ogólnie taka usługa 500 zł jeśli chcesz by Ci skomponował swoją piosenkę, nagrał Cię w studiu, wyczyścił no i oddał gotowe mp 3 na płycie:-) Tylko tekst musisz mieć swój:-)

Gość jeereny
luliczka fajna sprawa z ta piosenka

Dzięki... zaśpiewałam to z moją młodszą siostrą i w sumie nieźle wyszło. Goście byli zszokowani, a mina taty bezcenna... naprawdę... cały tekst był właściwie podziękowanie za trud wychowania i życzeniem by przekraczając 50tkę wszedł w drugą młodość... Tata jest skromnym pracownikiem fizycznym (na kopalni) i mam sześcioro rodzeństwa więc zawsze wydawał mi się twardy, musiał nas wszystkich upilnować. Na tej imprezie płakała połowa gości, nikt nie widział taty w takim stanie nigdy wcześniej...z resztą wiecie jak to chopy na grubie, raczej nie wydają się wrażliwi:-)

no super napewno...tylko ja nie mam tyle kasy i mało czasu:P ale napewno super:P moze kiedys tez tak zrobie