Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aden

kobiety powyzej 170cm

Polecane posty

Gość fghftgyh
no tak.. szpilki sa tylko dla wysokich dziewczyn, bo niskim i tak to nic nie daje, dalej sa nijakie, i poruszac sie w nich nie potrafia na tych swoich krociotkich nozkach :P

Gość nawet nie wiecie
jestes w bledzie szpilki wymyslono dla kobiet niskich i srednich ;) wysokie wygladaja w nich komicznie

Gość nawet nie wiecie
co doda ? ona nie ma nawet 170 cm wiec nie rozumiem pytania :O

Gość fghftgyh
facet.... sam jestes komiczny :P

to bylo do poprzedniego Pana f cos tam:P bo mowi ze szpile tylko dla wysokich ja uwazam osobiscie jak kto lubi i co komu pasuje :)

Gość nawet nie wiecie
nich ci bedzie a zdania i tak nie zmienie ;) napisalem komicznie ale myslalem karykaturalnie 🖐️

Gość bo to co niskie maja w glowach
wysokie w stopach

Gość fghftgyh
jaka zaraz nienawisc :D stwierdzam tylko fakty :P

Gość fghftgyh
a co do dody... tak jakby tylko ona istniała ale dobra... niech sobie niskie zakladaja wysokie obcasy ale moim zdaniem takie buty sa po to aby podwyzszyc osobe a niektorym nic to i tak nie daje, jest to zdanie wielu moich kolegów, jeden z nich sie smial z naszej niskiej kolezanki ze na takich nogach to ona nigdzie nie zajdzie a ja w jej obronie bo nic nie mogla powiedziec odpowiedzialam mu ze napewno zajdzie ale kiedy by to nastapilo :P

Gość 172 cm
chodze tylko w szpilkach nie cierpie butow z plaska podeszwa szpilki zawsze powyzej 5 cm na wieczorne wyjscia ok. 9 cm

Gość 172 cm
szpilki nie dlatego,ze podobaja mi sie wysokie kobiety wrecz przeciwnie- dla mnie drobna kobietka ok. 160-164 cm jest bardziej kobieca i delikatna tylko uwielbiam szpilki, inaczej sie od razu w nich czuje, z butkami tak jak z bawelniana i koronkowa bielizna u mnie plaskie butki- tylko japonki na plaze

Gość żonka-mrożonka
Ech.... Kobiety, po co ta kłótnia? Na wzrost nie ma się wpływu, więc po co go sobie wypominać? Niskie przynajmniej kupią sobie szpilki i mkną szczęśliwe, nie zakładając takich żałosnych tematów. Nawet jeśli zazdroszczą wysokim, to tylko ich kobiece kompleksy, które każda kobieta posiada. To prawda, bardzo dużo mężczyzn woli wysokie kobiety, a to ze względu na długie nogi:) przy czym długie nie oznacza zawsze zgrabne, a same nogi można wizualnie wydłużyć właśnie przez buty na wysokich obcasach. Szpilki poza tym,że są seksowne nadają sylwetce zgrabniejszy wygląd i sprawiają, że kobieta bardziej zmysłowo się porusza. Oczywiście nie każda- i tutaj niskie też najczęściej górują, bo mają większą wprawę i potrafią z gracją chodzić w szpilkach, nie wyglądając jak mobilne połamane drzewa. Niskie może i mają większy zakres w wyborze mężczyzn wyższych od siebie, ale i tak większość kobiet lubi mężczyzn wysokich, więc tutaj i wysokie problemu nie mają. Często natomiast sprawdza się teoria przyciągania przeciwieństw i naprawdę wysocy mężczyźni lubią filigranowe kobiety.

Gość Nikaaa27
Ja mam 182cm i nosze szpilki chociaż nie tak często bo wole wygodniejsze buty. najczęściej szpilki 8cm :) więc mam 190 i to wcale nie przeszkadza.. ;)

Gość fghftgyh
ekhm.. jaka klótnia?? cos nie teges :O

Gość szpila lubiąca szpile
mam 1,76 wzrostu a dziś zaszalałam i zakupiłam buciki z 7cm obcasem.. a co tam kobieta jestem- podobno długie nogi przyciągają;)