Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna sytuacja

pytanie do dziewic po 20 roku życia

Polecane posty

Gość dziwna sytuacja

nie czujecie się nieswojo w czasie wizyty u ginekologa? ja mam 24 lata i nadal jestem dziewicą. dziś musiałam zrobić usg gdzie indziej niz zwykle i jak babka chciała mi robic usg dopchwowo a ja zrobiłam gały jak 5 zł, to ona zapytała: współżyła pani normalnie, tak? a ja: no właśnie.. nie:o poczułam się wręcz winna, ze utrudniam im prace..pomimo, ze im za to place:P

Gość dziwna sytuacja
no nie, wszystkie juz rozdziewiczone:D

Gość jesli to Brother
jestes ostatnia ;) zamknij drzwi na klucz i jedz na wakacje

Gość dziwna sytuacja
:o

E tam, nie ma co się wstydzić. Ginekolodzy codziennie mają do czynienia z różnymi przypadkami. Fakt, że w dzisiejszych czasach 24letnia dziewica może dziwić, ale moim zdaniem wstydzić to byś się mogła, jakby gin Ci powiedział, że jesteś w ciąży a Ty zaczęłabyś się zastanawiać z kim :P

E tam, nie ma co się wstydzić. Ginekolodzy codziennie mają do czynienia z różnymi przypadkami. Fakt, że w dzisiejszych czasach 24letnia dziewica może dziwić, ale moim zdaniem wstydzić to byś się mogła, jakby gin Ci powiedział, że jesteś w ciąży a Ty zaczęłabyś się zastanawiać z kim :P

Gość dziwna sytuacja
popracowac?:o a co mam latac za jakim polglówkiem, tylko po to, zeby mi rozerwal blone:o

Gość lelekaaarrrr
wsadz se ogora i po sprawie

Gość dziwna sytuacja
ogóra? a może krakowską podsuszaną?:o az tak załosna nie jestem...

Gość takasobiejednaja
Autorko, ja jestem w tym samym wieku i tez jestem jeszcze dziewicą. Ale z ginekologami na razie problemów nie mam bo jeszcze nigdy u gina nie byłam.

Gość biorę cywilny za tydzień
ale o co chodzi, wstydziłaś się przy tej kobiecie od usg?? czy co??

Gość dziwna sytuacja
masz 24 lata i jeszcze u gina nie byłas? szok! ja to juz a 7 różnych ginekologow mialam:D a ile razy bylam to nie zlicze

Gość jesli to Brother
tylko nie krakowska ;) wedzonym wali :classic_cool: a tak powaznie to bedziesz niezwyklym upominkiem do wybranego wiec glowa do gory :)

Gość Nikojka
Mam podobnie. Glupio mi chodzic do ginekologa. Nieraz zapomina w ogole spytac czy wspolzylam i przypomina sobie dopiero jak juz siedze na fotelu. Oni mysla ze jak ma sie 25 lat to juz sie na pewno wspolzylo.

Gość do takasobiejednaja -
w twoim wieku uważam, że powinnaś się koniecznie wybrać!! nie przeraża cię ze moze masz jakąs niewyleczoną infekcje która może przejść w nadżerkę a potem...

Gość dziwna sytuacja
chodzi o to, ze uznala za oczywiste, ze wspolzylam. nie zapytala "czy wspolzyla pani?" tylko "wspolzyla pani normalnie,tak?" :o

nieeee, ja też mam 24 lata ale pierwszy ginekolog się zapomniał zapytać czy jestem dziewicą tak że w wieku lat 19 straciłam dziewictwo z łapą ginekologa :D

Gość dziwna sytuacja
Nikojka, dokladnie tak jak mowisz. ja mam badanie ginekologiczne normalnie dopochwowo robione, tylko małym wziernikiem. ale usg to juz sie nie da, wiec musialam przez odbyt:o taaa, pewnie trafie (jesli w ogole) na dupka, ktory uzna, ze szkoda, ze nie jestem doswiadczona:D

Gość biorę cywilny za tydzień
ech nie masz czym się przejmować. uznała, że w tym wieku rzadko spotyka się dziewice, i tyle. a ty naprawdę NIE masz się czego wstydzić (np. ja straciłam dziewictwo mając 22 lata a moja koleżanka uważala, że to póóóźźźno bo ona to jak miała 17)

Gość dziwna sytuacja
tama_goczi, ja wlasnie sie zastanawiam czy mi kiedys gin sie przerwala blony wziernikiem, bo raz mnie zabolalo...:o

Gość takasobiejednaja
Ja nie chodze bo nie mam po co. Konsultacji odnosnie lekow antykoncepcyjnych nie potrzebuje bo sie nie seksie. Okres mam raczej regularny. Nic sie złego nie dzieje to po co?

Gość dziwna sytuacja
cartoon, a przeczytales co napisalam w pierwszym poscie? czy ja sie pytam, jak stracic dziewictwo? :o ja tylko chcialam sie dowiedziec, jakie odczucia maja inne starsze dziewice. tyle.

Gość jesli to Brother
to zycze ci bys trafila na kogos kto mysli podobnie jak ja :)

mnie jak ginekolog chciał zbadać jak jeszcze byłam dziewicą to tak bolało, ze chloop zrezygnował słyszac moje syczenie :D

NO ja wiem napewno bo od tego czasu już żaden ginekolog nie powiedział żebym była dziewcą. A jak raz powiedziałam sama że jestem to ginekolog potem stwierdził: "wszystko tu widze ale tego dziewictwa to znaleźć jakoś nie moge ":D

Gość jaki wiekkk twoj
znam 30 letnia dziewice

dziwna sytuacje a weź se przerwij ta błone i mozesz powiedzieć że współżyłaś normalnie i problem z głowy. Na co Ci ona.