Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna sytuacja

pytanie do dziewic po 20 roku życia

Polecane posty

Gość takasobiejednaja
dziwna sytuacja, Carton to taka kafeteryjna maskotka; nie głaskac, nie karmic, nie dyskutowac. ;)

Gość biorę cywilny za tydzień
autorko, ja też zresztą zawsze czuję się dziwnie u ginekologa, zawsze. mieszkam za granicą i do gina chodzę tylko jak jestem w Polsce, tutaj np. cytologie robie pielęgniarka (bardzo delikatnie) a np.tabletki anty przepisuje mi po wywiadzie i zmierzeniu ciśnienia zwykły lekarz, tak smao jakeiś kremy na infekcje itd. w każdym razie ostatnio u ginekologa byłam dość dawno a mieszkając w Polsce i "współzyjąc chodziłam co 3 miesąice. teraz jade do Polski w czerwcu i pójdę do ginekologa na kontrolne badanie mimo że miałam cytologię rok temu i było wszystko ok. i znowu dziwnie będę się czuła :) ine lubię tego typu badań, dziewica czy nie!! ok chyba znikam...

Gość dziwna sytuacja
jesli to Brother, oby;) czarna dziura, przy najblizszej wizycie zapytam gin czy widzi moje dziewictwo:D tama_goczi, ale ja wcale nie chce sobie niczego sama przerywac:o takasobiejedna, taaa znam tę maskotke i wiele innych też:D mam dlugi staz;) ale w tej chwili pisze powaznie

Gość takasobiejednaja
autorko, nie wiem co ci poradzic :( ja do gina pojade dopiero wtedy, kiedy na prawde bede musiała

Gość dziwna sytuacja
za tydzień biorę cywilny, może i tak, choć ja jestem dość przyzwyczajona do rozkraczania się na fotelu:D 🖐️

Ale przecież nie ważne czy przerwie błone jakąś czy nie! Mentalne dziewcitwo się chyba liczy a nie psychiczne. Poza tym nie przesadzajmy. 24 lata, może poprostu jeszcze nie spotkała nikogo kto wart byłby przespania się znim. A sama straciłam dziewctwo w wieku lat 25 dlatego że wcześniej każdy chłopak był poprostu idiota, czego dowodem może być fakt że jako dziewica miałam opinię "puszczalskiej" :/

Gość dziwna sytuacja
takasobiejedna, nie musisz nic radzic, po prostu chciałam wymienic doswiadczenia:) ale za to ja Tobie poradze- przejdz się do gina i potraktuj to jako ciekawostke przyrodnicza;) niestety czasami nie czuje sie nic, a okazuje sie ze niestety cos jest nie tak. prokfilaktyka jest istotna.

Gość takasobiejednaja
dziwna sytuacja, a mooge zapytac dlaczego tak czesto chodzisz do gina? bo dla mnie to troche dziwne jesli jestes zdrowa i sie nie seksisz. (bez urazy)

Gość dziwna sytuacja
jeszcze raz powtorze: nie zamierzam sobie sama celowo przerywac blony, to dla mnie bardziej dziwne i zalosne niz 24letnia dziewica.

takasobiejednaja -> szybka reakcja jest podstawą jeśli chodzi o całkowite wyleczenie! Kontrolować trzeba! Ja nawet jak jestem zdrowa i się nie seksuje chodzę co pół roku!

Gość takasobiejednaja
nie mam ochoty aby jakis facet pchał mi łapy tam gdzie nie ma :/ a tak na powaznie to juz myslałam o tym aby sie wybrac ale nie mam ani odwagi ani pretekstu. Przeciez nie powiem: dzien dobry, jestem 24letną dziewicą, która jeszcze nigdy nie była u ginekologa i ogolnie nie widzi potrzeby aby yu przychodzic ale sobie przyszłam bo nic ciekawego w TV nie było XD

Gość dziwna sytuacja
takasobiejedna, nie jestem do końca zdrowa.. ale i tak cytologie czy badanie piersi powinno sie robic, nawet jak sie nie seksisz i nie odczuwasz dolegliwosci;)

Gość jasne że liczy się mentalne
dziewictwo znacznie bardziej. wiem po sobie chociaz u mnie to wyglądało inaczej... miałam 21 lat, miałąm chłopakak,postanowilismy pójśc do łózka (po 1,5 miesiąca związku a 4 znajomości). no i seks był, fajny, bołalo torhcę ale krwi nie było. bylismy razem krótko, jeszcze potme tylko 2 mieisące seks był sreðnio 2 razy w tygodniu. fajny, udany.ja też byłam jego pierwszą, jakieś pół roku po naszym rozstaniu miałam nowego chłopaka, z nim poszłam do łóżka szybko (niestety bo to też nie był TEN...) i co? boli, ja syczę, potem minęło było fajnie.. ale po wszystkim leje się krew. okazało isę, że nadal byłam dziewicą z fizjologicznego,biologicznego punktu widzneia - ale moim zdnaiem już nią mnie byłam od czasu tego "prawdziwego pierwszego razu". dziś mam 26 lat i 3 facetów "na koncie' - trzeci to mój narzeczony a slub w sierpniu :)

Gość jesli to Brother
Dojrzała i soczysta Wibratory nie są takie drogie, jak chcesz prześlę ci pocztą jeden z mojej kolekcji, co prawda używane, ale to i tak lepsze niż bycie dziewicą w wieku 24 lat nic bardziej bzdurnego ;) autorka ma szanse na kazdego faceta ty juz tylko na mniej wybredna partie

Gość takasobiejednaja
Moze jak sie kiedyś odwaze to pojade. Zdaje sobie sprawe, ze czasami jest cos nie tak mimo, ze nie ma objawów. Ale mimo to jakos nie moge sie zebrac.

Gość dziwna sytuacja
takasobiejedna, idz do kobiety;):P pierwsza wizyta to pikus, nic nie bedziesz mowic, a ona sama zada pytania: współzycie? dzieci? poronienia? i cos tam jeszcze chyba:P u mnie wszedzie wstawiaja zero:D nie musisz mowic, ze jestes pierwszy raz u gina.. ona uzna po prostu, ze jestes pierwszy raz u niej pozniej gorzej, bo sie nie dopytuja, a chyba mysla ze od zalozenia karty juz sie starcilo dziewictow:D

Gość takasobiejednaja
"pozniej gorzej, bo sie nie dopytuja, a chyba mysla ze od zalozenia karty juz sie starcilo dziewictow" LOL w ciapki :D

Gość dziwna sytuacja
no nic, choc dzis bylam u gina, za tydz, tez ide, wiec sie zapytam, czy pamieta, ze jestem dziewica i czy tym wziernikiem mnie juz przypadkiem nie rozdziewiczyla:D

Gość erfrw34f32
jezu gdzie sie dziewice powyżej 19 uchowują? chodzicie do szkoły katolickiej? jak to sie dzieje że nie macie sympatii/chłopaka/ kogokolwiek na kogo miałybyście ochote.???? będziecie czekać do 40 az wam obwisną tzytzki? nie marnujcie sobie życia :///// szkoda mi was. i żeby nie było ja spałam tylko z 1 i juz pare lat za nami :) dziewczyny ale gdybym była na waszym miejscu, wolna, fajne ciało to bym skorzystała

Gość takasobiejednaja
Ja mam kompleksy jak mount everest i sie juz od dziecka nie umiem z tego wyleczyc. Bycie z kimkolwiek jest dla mnie zbyt stresujace a chciałabym jeszcze troche pozyc a nie umierac na zawal tak mlodo ;)

Gość dziwna sytuacja
no tak sie uchowuja i nawet czasami nie chodza do szkoly katolickiej:D po prostu tak wyszlo... mialam chlopaka raz, w wieku 18 lat jakos, ale nie wspolzylismy...ja zachorowalam, nie mialam glowy do tych spraw.troche sie to ciagnelo... pozniej juz z nikim w zwiazku nie bylam, a na imprezach nie zamierzam "dupy dawać" :O

Gość erfrw34f32
ja dodam że nie "daje" jestem od 5lat w stałym związku i on był pierwszy we wszystkim mozna tak powiedzieć. ale dziewczyny wasze kompleksy sa na pewno uroniejami, jesteście młode, co to jest 24 lata? seks jest super nie rezygnujcie z niego i nie czekajcie na księcia z bajki, nie musicie tego robić z palantami, fajni faceci tez istnieją :)

Gość dziwna sytuacja
przeciez nie twierdze, ze dajesz, bo przeczytalam co napisalas w swoim pierwszym poscie. napisalam tak bo to jest ta alternatywa, jesli nie ma się stalego partnera. ale nie zamierzam z niej korzystac. pewnie... mozna sie z kims przez internet umowic na rozdziewiczanie cz tym podobne, ale TO NIE DLA MNIE!!!

Gość takasobiejednaja
Ja nie czekam na ksiecia z bajki. Ja na nikogo nie czekam... no dobra, czekam: na listonosza gdy zamawiam ksiazki przez neta i sie na przesyłke nie moge doczekac. ;) Ale nie musisz mnie zalowac. Nie marnuj sobie zycia na takie bzdety. Ja jestem dziewicą czesciowo z własnego wyboru. A ze moj wygląd mi w tym pomaga to inna sprawa, hehe. ;)

Gość takasobiejednaja
dziwna sytuacja, jest jeszcze jednak opcja: mozna sie przespac z kumplem ;)

Gość erfrw34f32
widać, że fajne z Was babki na pewno jeszcze znajdziecie swoje 2gie połowy, ale nie można być biernym i czekać co życie dla nas przygotowało bo czasami nie przygotowuje nic i trzeba samemu sie zorganizować :) pozdrawiam

Gość dziwna sytuacja
takasobiejedna,skoro jest tylko moim kumplem, to znaczy, ze mnie nie pociaga fizycznie i metafizycznie, a co za tym idzie ODPADA! :D

Gość erfrw34f32
przyjaźni lepiej nie niszczyć :)