Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwna sytuacja

pytanie do dziewic po 20 roku życia

Polecane posty

Gość są galerianki to żeby była
równowaga w przyrodzie muszą być dziewice. W rankingu ekonomicznym dziewice stoją wyżej, zawsze mogą pobić cene, jak się znajdzie napalony szajbus, jak ten przygłup powyżej z kropką na fiucie

Gość PseudonomMój
"nie jestem zadnym maniakiem i dziewictwa" LOL. Dowcip miesiąca! :D

Gość PseudonomMój
Jakoś tego nie widać

ostatnio mialam krepujaca sytuacja u ginekologa podczas badania kontrolnego dr spytala sie: wspolzyla juz pani? ja na to: nie a ona na to z wielkim zdziwieniem: nigdy?????????????? :O dodam ze mam 22 lata :O 😭 glupio mi sie zrobilo:(

Gość też nietknięta przez 24 lata
To ja się też wyżalę:Wchodzę do gabinetu ginekologa w celu zrobienia usg transwaginalnego.Pani nie patrząc na mnie krzyczy:"Ooo następna pacjentka do zapełnienia pęcherza!".Zgłupiałam i pytam o co chodzi, a pani pyta czy współżyłam. Ja:"Noooo nieeee". Lekarz:"No właśnie to tak jak ta dziewczyna przed gabinetem, proszę najpierw napełnić pęcherz wodą z dystrybutora. U takich młodych dziewczyn, które są dziewicami badanie robi się przez powłoki brzuszne z pełnym pęcherzem" Wtedy spojrzała w kartę, gdzie był podany mój wiek i znacząco zamilkła, bo zorientowała się, że nie jestem nastolatką. A ja myslałam, że spalę się ze wstydu, to był jeden z najbardziej żenujących momentów w moim zyciu. Na szczęście badanie miałam robione tradycyjnie, bo przyznałam jej się, że już miałam robione usg przez pochwę, ale musiałam jej oświdczyć, że zgadzam się na zrobienie badania drogą tradycyjną na własną odpowiedzialność.Żebym czasami nie zrobiła afery, że mnie rozdziewiczyła w wieku 24 lat, hehe. Po badaniu wyleciałam z gabinetu jak z procy i do dziś czuję się zażenowana.

Gość baziemka
to ona powinna czuc sie zazenowana jakoscia wlasnej obslugi, tepa c*pa

Gość rrrrety
ja mam 20 lat i nie bylam nigdy u gina jak i tez nidynie wspolzylam.wydaje mi sie ze pierwszy raz pojde do ginekologa gdy bede miala juz swoj pierwszy raz za soba.

Gość podniosę a co mi tam

Gość podnioslesas ale chyba...
...za nisko