Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gaspaccia

Do jakiego miasta warto się przeprowadzić będąc singielką która ma 24 lata?

Polecane posty

jeśli zależy Ci na dużym rynku pracy, to Wwa jest zdecydowanie najlepszym pomysłem - poza tym sama przeprowadzka tam nie powinna być problemem, jest tam dużo mieszkań, i wiele firm, które pomogą Ci dobrze zorganizować przeprowadzkę, gdy już się zdecydujesz - możesz zapamiętać nazwę AbloTrans - to warszawska firma przeprowadzkowa, o której słyszałam wiele dobrego :)

Gość do dużego co się dobrze
rozwija. Więc masz tylko ze 3 do wyboru.

Gość tiurniura
Poznań proponuję, najniższe bezrobocie w Polsce, niższe niż w Warszawie, a ceny mieszkań trochę korzystniejsze. PS W Warszawie 2 pokoje za 1200? chyba na Tarchominie.

Gość fgjgfvjkukcguklfuylfyul
są dwa wyjscia! albo zdychasz tam gdzie się rodzisz! albo tam gdzie się rodzisz to znikasz stamtąd na zawsze i nie wracasz!

Gość kropkakreska
Ja przyjechalam z Krakowa na studia do Lublina i ten Lublin taki jakis nijaki mi sie wydaje. Postudiuje tu juz do konca a potem z tad zmykam. Tylko zawiodlam sie,bo wszyscy mowili,ze Lublin to takie swietnie miejsce na studia,z klimatem. Mija sie to z rzeczywistoscia.

Gość taka jedna dziewuszka
rzeszów

Gość kropkakreska
Rzeszów tak,akurat yhym.. Cala sciana wschodnia to bezrobocie

Gość herobb
Miasto kobiet.

Gość wybrałaś akurat miasta
w których najdroższe są mieszkania. Co nie znaczy oczywiście, że nie masz szans znaleźć czegoś w granicach swoich możliwości, zanim dostaniesz pracę. Oba miasta mają swoje zalety i wady, jednak jeśli już stałabym przed takim wyborem, to raczej postawiłabym na Warszawę, ze względu na infrastrukturę.

Gość snfjkbjk
Radom i Włocławek ;)

najlepiej będzie Ci znaleźć pracę chyba w Warszawie nie ma się co łudzić, tam jest bardzo wiele możlwości, jest duży rynek pracy, poza tym tez jest bardzo dużo ludzi, więc można spotkać ciekawych ludzi, poza tym w Warszawie łatwo się też przeprowadzić, jedną z najlepszych firm przeprowadzkowych jest Japa, na pewno pomogą Ci się przeprowadzić bez problemu w każde dowolne miejsce

Gość marysia08
jeśli szukasz fajnej pracy to na pewno wrocław :) na grunwaldzie czuć, że wroc to miasto biznesu. ostatnio, jak przechodziłam koło grunwaldzki center, z grand cafe wychodziła chmara panów w garniturach... lubię to:D

Gość na erewań
Erewań - podobno większość Indian tam się przeniosła

Gość stivo
Przeprowadź się do mojego miasta czyli Bydgoszczy. Bardzo fajnie się tutaj żyje, jest stosunkowo dużo ludzi ale nie ma tłumów. Poza tym sprawdź sobie ceny nieruchomości http://www.meritum-nieruchomosci.pl Cena m kw jest o połowę tańsza niż w Warszawie :)

Gość gość
chmara panów w garniturach = akwizytorzy wyruszają łowić jeleni :) wrocław jest bardzo zadłużony i na razie udaje się to ukrywać, ale jak to niedługo strzeli to będzie krucho.

Gość gość
Pewnie że Warszawa ;) mogę nawet polecić mieszkania na bielanach którymi warto się zainteresować - jest taki wybór metraży i pokoi że dla każdego się coś znajdzie. Super lokalizacja. Zostawiam namiar na nich http://www.nowebielany2.com/