Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kongamina

Najdrożsi

Polecane posty

Gość Kongamina

Najdrożsi, Bardzo lubię mieć dobre stosunki z Wami i mam specjalnego powodu, dla którego postanowiłem napisać do was ze względu na pilny charakter mojej sytuacji. Daje mi więcej radości, bo nie wierzę, że oba materiały muszą być otwarty i szczery, jak wzajemnie poznać głęboki dół, akcje mojej samotności i myśli, przed i postępować dalej pozwól mi przedstawić się w pełni do Ciebie, Jestem miss Amina Omar Nkaje z Demokratycznej Republiki Konga, osoba ubiegająca się o azyl tutaj w Dakarze w Senegalu, w Afryce Zachodniej. Mam 25 lata stary piękny samotnych młodych czarnych afrykańskich kobiety, jak będę stosować poprzez to medium za współpracę i zapewnić możliwość inwestowania i do wspólnego biznesu z Wami w Waszym kraju. Mam kapitału znaczne kwoty pieniędzy zdeponowanych w banku w Wielkiej Brytanii przez mojego ojca, który późno honourably zamierza inwestować w swój kraj w bardzo dochodowy interes przedsięwzięciem, które mają doradzać i wykonanie wspomnianego przedsięwzięcia tam do wzajemnego świadczenia obu z nas. Twoja możliwość współpracy ma się stać moim partnerem biznesowym w swoim kraju i tworzyć pomysły, w jaki sposób pieniądze będą zainwestowane, prawidłowo zarządzane i rodzaj inwestycji po pieniądze są przekazywane do opieki z Twojej pomocy i wsparcia. Tymczasem na wskazanie chęć obsługi tej transakcji szacunku poprzez ochronę naszych interesów i na akceptację tego projektu, chciałbym przedstawić Państwu pełne szczegółowe informacje, procedury, kwota zaangażowania i uzgodnią na swoim procentowego udziału lub akcji gospodarstwa za pomoc mnie do uwolnienia depozyt i inwestowania pieniędzy w danym kraju w ramach właściwego zarządzania i opieki. I są zadowoleni z rezerwy tym zakresie i okazją dla Ciebie, jeśli sobie tego życzą, ale apelujemy do sprawy Twojej natychmiastowej uwagi na jakie zasługuje. Jeśli ta propozycja jest możliwa do zaakceptowania przez Ciebie, proszę nie dokonywać nienależnej korzyści zaufanie i obdarzyć na was, i pilną odpowiedź jest bardzo potrzebne, aby uzyskać więcej szczegółowych informacji. Poślę ci mój numer telefonu na żądanie. Czekamy na candid i pozytywną odpowiedź i zdrowe wzajemne stosunki handlowe z Państwem. Prosimy o odpowiedź do mnie poprzez mój adres e-mail

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować