Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co tu dużo gadać

Co z seksem?

Polecane posty

Gość Co tu dużo gadać

Mam 20 lat, jestem dziewicą. Od dwóch tygodni mam chłopaka starszego o 4 lata. Między nami jest silne pożądanie, właściwie trudno nam się od siebie odlepić. On nie ukrywa, że chciałby uprawiać seks, chociażby na początek oralny. Ja mu stanowczo odmawiam, choć robię to trochę wbrew własnym pragnieniom. Mam wielką ochotę się z nim kochać, jednak nie pozwala mi na to głębokie wewnętrzne przeświadczenie, że jeśli teraz z nim to zrobię, to mogłabym się nazwać szmatą. Wiele par rozpoczyna współżycie po paru miesiącach, czasem po roku - dwóch, więc myślę, że miałabym jakieś poczucie winy gdybym teraz zaczęła z nim uprawiać seks. Zwykle nie liczę się z opinią innych i konwenansami, jednak w tym przypadku zastanawiam się, czy może dość powszechne przekonanie o wartości dziewictwa ma jakiś sens. Dodam, że wcześniej faceci raczej średnio mnie interesowali... Co zrobić: ulec pożądaniu i cieszyć się każdą chwilą czy kierować się społecznymi normami i czekać?

Gość Co tu dużo gadać
zastanawiam się , czy mu nie udostępnić mojej czekoladowej dziupli , jednocześnie bym go zaspokoiła i zachowała dziewictwo , co o tym sadzicie ?

Gość Co tu dużo gadać
Dzięki za debilny podszyw.

Gość Co tu dużo gadać
Zdecydowalam sie dzisiaj mu zrobie druta jutro si wypne

Gość Co tu dużo gadać
tak własnie na to liczyłam a ty juz moze wiesz jaki smak ma sperma?