Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nalogowa forumowiczka

czy forum jest twoim nalogiem?

Polecane posty

Hej dziewczyny, postanowilam zalozyc ten temat poniewaz zauwazylam ze wiele z was komentuje wiele watkow (zwykle czarne nicki,wszak pomaranczowe sa nie do zidentyfikowania). stad moje pytanie?jak wy to robicie?skad bierzecie tyle czasu na forum i czy nie przeszkadza to waszym mezom/chlopakom?pytam z ciekawosci bo ja zagladam tu od czasu do czasu a juz zauwazylam ze na mojego meza to forum dziala jak plachta na byka:P bo przeciez ''moglabym poswiecac jemu ten czas zamiast na takie bzdury''... czy wasi faceci maja podobnie?i czy forum przypadkiem nie stalo sie dla was juz pewnego rodzaju nalogiem?prosze o szczere odpowiedzi.

Gość taaaak
nie ,jestem tu bardzo sporadycznie

witam ja kiedys spedzalam duzo czasu na forum ale zazwyczaj to byl weekend albo dzien wolny chociaz powoli zaczelo sie to zamieniac w jakas chorobe bo myslalam tylko co nowego dzis na kafe;) teraz bedzie tylko sporadycznie bo mam wiecej obowiazkow:) pozdrawiam

no wlasie ja tez sie juz zaczynam powoli wkrecac,niby mowie sobie NIE a jednak wchodze zeby tylko sprawdzic co nowego az sie zaczynam bac czy aby faktycznie nie przesadzam :P jestem tez bardzo ciekawa waszych odczuc w tej kwestii :)

Gość czarna koala
hehe rozumiałabym jakby Twój facet powiedział że mogłabyś poświęcić czas na coś bardziej produktywnego niż siedzenie na Kafe, ale że ma pretensje że nie poświęcasz tego czasu jemu... :-> mój nic nie mówi, tyle że jak siedze tu zbyt długo to mnie wyciąga na spacer żeby oczy odpoczęły od komputera...

nooo hajtnelismy sie niedawno a moj maz wyjezdza na czeste delegacje:( wiec teskno mu do zonki:) bo pozatym to jest bardzo wyrozumialy i wie ze z nim nie pogadam na takie rozne babskie tematy:) ale woli gdy nie zerkam co chwile na kafe:))

Gość ole ole ole ole
ja znam taka jedna co tu sie wcina w kazdy temat-i ona napewno jest NALOGOWCEM!

A ja zaglądam czasem, raczej nie co chwilę i nie czytam wszystkiego tylko to co mnie zaciekawi. Mój mąż też ma taki mały nałóg ale jak trzeba to posiedzimy ze sobą, wyjdziemy, pójdziemy gdzieś, zrobimy obiad. W zeszłym roku jak mieszkałam sama to miałam właśnie jak nałóg tą kafeterię, ale teraz po prostu mi się nie chce. teraz częściej siedzę na dietach i jak już widzę podobne tematy, człowiek chciałby nawet cos napisać i doradzić ale jak już kolejny raz piszesz o tym samym to się nie chce.

Gość a mnie nurtuje...
...czemu mezatki siedzą na tym konkretnie forum, które jak sama nazwa wskazuje jest o organizacji slubów i wesel, co te panie maja juz za sobą. chyba sie nie moga pogodzic ze juz w zyciu nic, poza mezem :P hehe

Gość czarna koala
zapewne siedzą u po to żeby nam, dopiero organizującym imprezę, pomóc. ostatecznie skąd bysmy wiedziały na co warto zwrócić uwagę, co dopracowac itd gdyby nie ich rady?...

No własnie chyba ja już z przyzwyczajenia tu zaglądam :D, ale i tak powoli usuwam się na diety.

Blueszcz no jasne ze tez spedzam czas z mezem-nie jestem typem przesiadujacym na forum 24h/dobe hihi ale jak go nie ma to lubie grzebac po tematach-a ten slubny jakos mi sie wyjatkowo podoba bo sama przez to przechodzilam wiec wiem ile czlowiek musi sie czasami namyslec jak zorganizowac to czy tamto...:) dzieki za wasze wpisy.milo bedzie widziec nastepne:)

Gość upppppppppppppppppppppppppppp

Gość hmmmmmmmmmmm
no way

Mój mąż generalnie uważa kafeterię za siedlisko zidiociałych głupich bab, które nie mają nic do roboty tylko klepać o pierdołach:-D A ja sobie przynajmniej raz dziennie dziennie zerkam, w ramach codziennego przeglądu pracy na internecie;) Kiedyś traktowałm to śmiertelnie poważnie, ale jakoś ostatnio cholernie mnie kafeteria bawi i uwielbiam się nabijać z wszystkiego:) a najlepsze są panny, które takie napierdalanie się traktują poważnie. Najbardziej lubię dyskusje o sukniach, pierścionkach zaręczynowych i świadkowych, które w dupie mają pomoc w organizacji wesela:-P

Gość czyzby czyzby
laura mma nadzieje tylko ze nie zamieniasz sie w zlosliwa pomarancze skoro tsk cie bawia co niektore tematy i lubisz sie napier..alac z innych?bo na podstawie tego postu mozna spokojnie tak stwierdzic!

Gość aann//
Ja sobie tu zagladam wtedy kiedy mam ochote. przewaznie raz dziennie, albo jak mi sie nudzi. Jak jestem z moim narzeczonym to nie zaglądam tu wogule, ale jak on wraca do domu( nie mieszkamy razem) to czasem wieczorkiem zajrze tu na 20 minut i ide spac. No i wparcy tez tu zaglądam jak mi sie nudzi, albo chce sie na moment oderwac od roboty- tak jak teraz:)

Nie, mam czarnego nicka i konsekwentnie się go trzymam. Nigdy nie miałam problemu z pisaniem czy mówieniem tego co myslę:-D

Gość taaaak
zagladam regularnie,pisze z wielu pomaranczowych nickow-nie jestem zlosliwa raczej staram sie dawac dobre rady.nie uzywam czarnego bo nie chce byc identyfikowana jako jedna osoba dla ktorej czarne jest czarne a biale jest biale.lubie byc wolnym ptakiem.

Gość brunetka czarna
nie jest

ej no wydaje mi sie ze skoro jestemy na etapie przygotowań do slubu to wiadomo ze wiekszośc czasu spedzamy na mysleniu i planowaniu tego dnia i zrozumialaym jest to ze zagladamy to często z nadzeieją wyszukania nowych pomysłów.

...jedno jest pewne!!Nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na pytanie,ile jest na forum zbabiałych facetów,a ile zfaceciałych bab.Nałogi są różne..ten forumowy.?..do zaakceptowania:):)

...jedno jest pewne!!Nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na pytanie,ile jest na forum zbabiałych facetów,a ile zfaceciałych bab.Nałogi są różne..ten forumowy.?..do zaakceptowania:):)

Gość tak jest nalogiem
nie pisze tego aby prowokac...naprawde zaplatalam sie w siec...do tego stopnia ze nic innego mnei nie interesuje.czasami nawet niechce mi sie wyjsc do sklepu po zakupy:( chyba mam ogolnie depresje i tylko kafe mi pomaga na to:(

no wlasnie - mówimy o sieci ogolnie czy tylko o forum sluby bo na nim zadalaś pytanie jesli chodzi o sluby to nie jest nałogiem tylko skarbnica wiedzy dościwadczeń i pogladów a jesli chodzi o siec no to wiadomo