Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania1986

Potrzebuje pomocy

Polecane posty

Witam wszystkim!!! Tak sobie i ostatnio myślałam i chciałabym robić paznokcie akrylowe ale bez pośrednio na naturalnego paznokcia bez użycia tipsów. Tylko mam wielka prośbę czy pomożecie mi . Napiszcie mi jak trzeba przygotować paznokcia do nałożenia akrylu i jak się go nakłada????? Proszę o pomoc odpiszcie na mój adres e-mail : kaczucha124@wp.pl Z góry dziękuje wam :)

Gość Grzesiek co ma 3 włosy na łbie
Najlepiej trzymają się na Atlasie , bo cement się kruszy , a od butaprenu możesz dostać uczulenia.

Gość dokladnie tak jak napisal
przedmowca.

Gość fiotelowa
Musisz zaopatrzyć się w dezynfekator do skóry np. skinsept pur, bloczek polerski odtłuszczacz do płytki i primer. Dezynfekcja to podstawa, przed każdym zabiegiem stylizacji musisz zadbać aby skóra i paznokcie były dokładnie uwolnione z bakterii. Zmatowienie płytki polega na zdarciu 5 ze 100 warstw płytki paznokcia musisz bardzo uważać aby jej nie uszkodzić jednocześnie przykładając do tej czynności wiele uwagi bo to najważniejszy punkt w stylizacji. Dlatego zamiast pilnikiem wykonuje się tą część zabiegu miękkim bloczkiem polerskim. Te 5 warstw których musisz sie pozbyć to po prostu warstwa nabłyszczająca pazurka. Gdy pozbawisz go już błysku i zrobi sie on lekko biały nakładasz odtłuszczacz do naturalnej płytki gdy odparje on nakładasz primer. Jesli chcesz dokładne krok po kroku z metody akrylowej zapraszamy na http://nailbeauty.mojeforum.net/