Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila-.

rycze rycze i ciągle rycze.....dobrze mi tak

Polecane posty

Gość kamila-.

bo sama jestem sobie winna mam ok 10 kg nadwagi, na początku marca zaczęłam odchudzanie, porzuciłam wszelkie słodycze itp, odżywiałam się zdrowo i w nie dużych ilościach. trwało to 3 tyg a waga ani drgnęła, wkurzyłam się i znowu się zaniedbałam. za miesiąc mam zaproszenie na wesele, chciałabym wyglądać super a wyszło jak zwykle:( mam juz dość wbijania się w te odcinane pod biustem kiecki żeby tylko zatuszować brzuch. własnie jestem na allegro marzy mi się taka sukieneczka http://www.allegro.pl/item619886843_sexy_sukienka_kokarda_czerwona_fiolet_36_38_40.html i co z tego ze mi sie marzy jak i tak nie moge jej kupić, jestem na siebie wściekła ze nie udaje mi się schudnąc. dobra może nie jestem niewiadomo jak gruba nosze M/L ale nienawidze swojego ciała grubych ud, fałd na brzuchu. chyba nie pojde na to wesele bo ta myśl mnie dołuje. dziewczyny jak ja wam zazdroszcze ze jestescie szczupłe, mozecie załozyc pierwszą lepszą sukienke a i tak bedziecie wyglądać super... normalnie rycze

no niestety ziewczyno nie masz silnej woli, moze i sie nie obrzeralas przez 3 tyg. ale nie widzialas zadnych efektow i dalas sobie spokoj :O Za malo sie staralas, nie wystarczy nie jesc slodyczy i ograniczac jedzenie, nic nie spala tluszczu tak dobrze jak regularne cwiczenia, minimum 3xtyg. po godzinie

Gość wywal go
przez tydzien pij same soki ale w odpowiednie skladniki zebys nie zeslabla.......mi pomoglo....

Gość kamila-.
nie chodzi o koniecznie taką, chciałabym choc raz w zyciu załozyc taką krótka sukienke, a nie moge. masz racje nie mam silnej woli. na początku się zaparłam cwiczyłam po 3 godz dziennie a kiedy zobaczyłam ze nie ma efektów przestałam. teraz jestem zła na siebie bo do tej pory zrzucałabym minimum 5kg a tak co, siedze i rycze. aster ale ja nie chce byc takim szkieletorem, chce po prostu byc SZCZUPLA nie chuda, a teraz niemoge tego o sobie powiedziec. moje wymiary od dołu 92-78-93. tragedia czasem mam ochote po prostu zagłodzic sie na smierc. wywal go jakie to mają być soki z jakich owoców najlepiej.

Gość jaki masz wzrost
jaki rozmiar nosisz i ile masz cm wzorstu i wagi?

Gość kamila-.
mam 167 waga 74 kg rozmiar- mam budowe gruszki więc bluzki i wszystko na góre nosze M/L za to spodnie itp musze mieć juz XL czesem wcisne sie w jaką spódnice L

Gość kamila-.
mógłby mi ktos pomóc, podpowiedziec co z tymi sokami. co robić zeby nie czuć głodu. kupowałam nawet sobie tabletki z jakims ananasem ale i tak mi nie pomogły

kamila SPORT !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D wiesz łykac tabletki i byc szczupłym to tylko mozna w filmie SF :)

Gość kamila-.
pppppp