Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anonimowa300

mąż mnie bije

Polecane posty

Już nie wiem co mam robić.Mam dopiero 25 lat a już mam dosyć życia.Mój mąż ciągle mnie bije czasem nawet nie wiem co go tak zezłościło.Zawsze robi to tak że nie mam żadnych śladów. Nie mogę nikomu powiedzieć nikomu z mojego otoczenia a może nie potrafię.Nie mam tyle odwagi.Czasem myślę że to moja wina bo jestem taka beznadziejna i ciągle robie wszystko nie tak.Mąż nadużywa alkoholu chociaż on uważa że nie pije za dużo.Na początku bił tylko jak był pijany a teraz robi to prawie codziennie.Dostaje za wszystko np. wczoraj że rozmawiam na gg z chłopakiem mojej siostry.Dziś rano zanim poszedł do pracy za to że, właściwie to nie wiem.

Gość ukgyuk
zamiast tracić tutaj czas, poszukaj informacji dla ofiar przemocy masz prawo się bronić, są przepisy które cię chronią, tylko musisz sobie uświadomić że NAPRAWDĘ dzieje się źle i NAPRAWDĘ nie musisz być ofiarą (p.s. już znęcanie psychiczne jest karalne i do udowodnienia, tym bardziej więc przemoc fizyczna, nawet jeśli ci się wydaje że trudno będzie to udowodnić)

Gość są jeszcze R O Z W O D Y
co cię przy nim trzyma? jesteś masochistką i to lubisz?

Gość mężus pewnie nie uznaje
to po co jeszcze z nim jesteś? Młoda jeszcze jesteś i masz szansę znaleźć kogos wartosciowego. Zakładaj sprawę rozwodową i szybko uciekaj od takiego dupka. A przed ślubem tego nie było?

Gość uytiku7
Nie daj się dziewczyno i trąb o tym na lewo i prawo,wogóle zostaw go!!!!!!!!!Ratuj się,bo będzie tylko gorzej,albo ci coś połamie,albo zabije!

Gość dana vz. 77
"nie, tylko obelgi były" gratuluję głupoty :o

Gość mężus pewnie nie uznaje
i wyszłaś za niego, mimo iż przed ślubem źle cię traktował? Dziewczyno, gdzie ty miałaś rozum? Przepraszam, ale nie potrafie zrozumieć dlaczego dziewczyny wychodzą za takich ludzi? Myślałaś że się zmieni? Nie zmieni... Uciekaj póki dzieci jeszcze nie masz, chyba że chcesz im zgotować taki los jak masz sama

Gość pupa77
Mieszkasz u niego? Masz się gdzie wyprowadzic, pracujesz?

Gość gye5a
Ratuj się,żeby nie cierpieć dłużej,poza tym szczęście,że dziecka nie ma,bo też by je lał!Dzwoń na policje,załuż mu kuratora,rób obdukcje niech idzie siedzieć! Nie bądz ofiarą,broń się i mów o tym!!!!!!!!!!Sama nic nie poradzisz,olej tego dupka!!!!!!!!!