Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co mam począć

różnica 12 lat.. jak czyli jak młoda siksa zauracza się facecie, i to przez neta

Polecane posty

wygrzebałam tematp:classic_cool: jednak tylko google pomoże :D wygrzebałam bo nudno:P

Gość szarmancki i zly
do ruchania to roznica w sam raz w czym problem.??? i czemu przez neta.?? taka brzydka jestes .??? rozumem smierdzisz i pipy nie myjesz......fujjjjjjj bierzesz w paszcze.? 17 lat masz to sie ucz w szkole dziecko a nie o glupotach mysl,bo pozniej bedziesz plakac na forum ze cie wykorzystal i porzucil.. i pisz poprawna polszczyzna.!!!!

12 lat różnicy i jest tak jak w przyśpiewce: On zimny, on zimny, ona gorąca.... On zimny, on zimny, ona go trąca, I lewą nóżkę na niego kładzie, Ruszaj się , ruszaj ty stary dziadzie, I prawą nóżkę na niego kładzie, Ruszaj się , ruszaj ty stary dziadzie....

Gość poprawna ortografia
byłam w łóżku z młodszym o 3 lata i ze starszym o 4 lata. I jak myślicie który był lepszy? W minecie to ten młodszy, ale w orgazmach to ten starszy.Hejka

Gość trollek :D
Wg. mnie nie ma sensu. Jeszcze cie zgwałci czy coś. Przestań o nim myśleć.

Gość Asdfgjklbvcdrtuihshdhdhsgdgdn
Ja 34 On 50

Gość narodowa ieEe
Młoda laska i starszy koleś to zawsze chodzi głównie o kasę. Bo ma już jakoś ustabilizowana sytuacje mieszkaniowa i finansowa. Ewentualnie o seks bo starszy to pewnie przejechał więcej i jest bardziej doświadczony. I tyle w temacie

Gość otrufioy
Młoda laska i starszy koleś to zawsze chodzi głównie o kasę. Bo ma już jakoś ustabilizowana sytuacje mieszkaniowa i finansowa. Ewentualnie o seks bo starszy to pewnie przejechał więcej i jest bardziej doświadczony. I tyle w temacie xxxxx powiedziala co wiedziala a wiedziala calkiem malo :D

Gość gość
Dla prawdziwej miłości wiek nie gra roli żyjemy w 21 wieku a nie w 18stym bycie razem jest legalne nie podlega prawu jesteście stereotypowo żyjecie patologią kto się czubi ten się lubi zazdrośnicy jeden tak by chciał jakby wiek byłby przyzwolono jak kiedyś na 12ście lat w królestwie Polskim a teraz jesteście zacofani żyjecie nie tym światem co trzeba wiek to tylko wiek to tylko liczby