Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neutral

mam takie pytanie do tych wszystkich prawiczków i maruderów

Polecane posty

Gość neutral

Wolelibyście mieć dziewczyne taką powiedzmy o urodzie 4/10 czy se w końcu zaruchać z jakąś fajną koleżanką?

Ja se rucham fajne kolezanki. Jeszcze nie kolezanki też - jak je złapię :D

Gość pan Henio
nie rozumiem pytania

nie mam żadnej fajnej kolezanki niefajnej też nie i żadna nawet niefajna by się ze mną nie przespała dziewczyny nawet 0/10 mieć nie będę bo do toeg trzeba byc fajnym a nie niskim, brzydkim, beznadziejnym, niesmiałym, nudnym, bez zainteresowań, nie imprezowym, małomównym, nieciekawym, bez prawa jazdy, bez perspektyw, bez doświadczeń itd... zresztą na co mi \"zaruchanie\" :O nie czaisz o co chodzi :D o możliwość wyboru 🖐️

Gość szklankawodyszklanka
chyba chodzi o to czy wolelibyscie miec w koncu dziewczyne "na stałe" ale taką srednio piekną czy stracic prawictwo z jakąs urodną kumpelą chyba...

Gość neutral
szklankawodyszklanka>>> dokładnie to miałem na myśli

Gość odpowiem jako dziewica
tylko z facetem, w którym sie zakocham, czyli bedzie mi odpowiadal pod wzgledem charakteru i wygladu 🖐️ inaczej nie widze sensu:o zaspokoic to ja sie moge reką:o 🖐️

Brzydki Niski Beznadziejny A nie próbowałeś wyrwać karlicy na lizaka? :P To prawie zawsze działa.

Gość pan Henio
bzzzzzzzzchhhhhhhhwwwwwwwwwwpssssss.............

prawiczek i kropka 1987 niech ci bedzie. ja sie w sumie nadaje tylko na kolege Zasadniczo jestem takiego zdania jak ty, tylko odwrotnie :D

Gość on chce żebyś ty został
jego facetem :classic_cool:

prawiczek i kropka 1987 czyli, ze ty sie nie nadajesz na kolege, tylko na faceta? Z kulinarnego punktu widzenia można to tak rozpatrywać. Jednakże w drodze ewolucji okazuje się, że ja jestem facetem i nie nadaję się na kolegę braniaków, tylko na romantycznego sado macho kochanka :classic_cool:

on chce żebyś ty został jego facetem Raczej kobietą, ale musiałby zostać transem i być szczupły. NIestety jest łysiejący i ma brzuszek, więc się nadaje jedynie na pieczeń nadziewaną jabłkiem :D

Pewnie za duzo myślisz i w skupieniu pocierasz skronie :P Bo od hydrotestosteronu, to to raczej nie jest :D Z zakolami nie nadajesz się na długowłosa laskę. Pozatym nie lubię panienek które za dużo myslą :P