Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała pi pi pi

właśnie dziś urodziła moja mama...

Polecane posty

Gość mała pi pi pi

przez 9 miesięcy było mówione że będzie chłopczyk Karolek a dziś o 8.15 na świat przyszła córeczka, moja siostrzyczka Karinka :) ale się ciesze a jednocześnie jestem w szoku ... mam siostre młodsza o 18 lat. Jest śliczna :) :)

Gość mamusia hurraaaaaaa
Gratulujemy!! Szok z tą pomyłką:)

Gość meaaaaaaaaaaaa
gratulacje :) 🌼

Gość mała pi pi pi
no szok... ogromny, aż mi łzy poleciały jak ją zobaczyłam, taka mała śliczna żabka :) :) a przez 9 miesięcy był Karol i Karol, ubranka też pod chłopaka kupione, no ale cóż, dziewczynka będzie też chodzić w ogrodniczkach i jeansach :) mama miała termin na 28 kwietnia i dziś urodziłam o 8.15 a najciekawsze też jest to że ja też urodziłam się tak rano tylko że o 9.15 i też we wtorek tyle że 18 lat temu... :)

Gość też siostra
mała pi pi pi serdecznie gratuluję Ci zostania siostrą małęj księżniczki !!!! :) Zobaczysz, będziesz idolką dla niuni, jej wzorem. Będzie wpatrzona w Ciebie jak w obrazek :) Wiem, bo mam siostę, która ma 4 lata a ja mam 19 :)

Gość mimisia3003
nie rozumiem, jak to na usg się pomylili? Czy jest taka możliwość, mi lekarz powiedział 22 tygodniu że chłopak, więc to może być nie na 100 %~?

Gość ulka brzyduuuuuuuuulka
niemozliwe zeby usg nie pomylilo, pod koniec ciązy widac juz wyraznie czy chlopak czy dziewczyna

Gość zgadzam sie z autorką
mozliwe wszystko jest mozliwe he he super gratuluje siostry :)

gratulacje też została starsza siostra majac 18 lat:) dzis mam 24 a siorka 6 i fajnie miec mlodsza siostre:) mimo iz 1 reakcja na to ze taka roznica itp bylam wkurzona hihi a teraz nie wyobrazam sobie zeby jej z nami nie było:)

no to gratuluję serdecznie!!!!szok z tą pomyłką :) też mam brata młodszego o 18 lat :) ja mam 25 on 7 i niedawno został wujkiem :D