Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona z opola

________STYCZEŃ 2010_______

Polecane posty

ja rzuciłam palenie przed zajsciem..:)wszystkie dziewuchy z pracy zaczęły plotkowac ze jestem w ciązy mimo ze jeszcze nie byłam:) najgorzej mi z tym ze piwka nie moge:(a tak uwielbiam:((

to i ja idac sladem kolezanek ze stycznia 2009 zycze wszystkim szczesliwym mamusiom aby ten piekny czas ciazy przezyly z usmiechem na twarzy i aby wasze dzieciatka nie kazaly dlugo na siebie czekac wiem cos o tym bo urodzilam 2 tyg po terminie,he he ale warto bylo czekac.mam pieknego i zdrowego Kacperka czego i Wam zycze w razie problemow napewno pomozemy!

a ja jeszcze czasem poalam - wiem ze to wstretny nalog. i obiecuje ze jak tylko dowiem sie ze to na 100 % ciaza - rzucam to swinstwo w cholere.

a wiesz ze zarodek juz prawdopodobnie sie rozwija i pierwsze trzy tygodnie sa NAJWAZNIEJSZE dla rozwoju mózgu?!? rzucaj to ale to już!!! :P ;)

Ojej to ja będąc już w 3tc(ale jeszcze nie wiedząc) paliłam jak smok;/ mam nadzieję, że to nie zaszkodzi maluszkowi

Dziewczyny a boli Was brzuch tak jak na @, bo a czasem mam takie bóle i nie wiem co o tym myśleć,ale to chyba normalne....

mnie wogle nie boli- ale w poprzedniej ciazy bola i wszystko bylo ok :) dopoki temu bolowi nie towarzysza mocne skurcze i plamienia to nic sie nie martw.To macica tak reaguje na wzrost.Poprostu wszystko sie rozciaga.

Gość Martha77
NICK..........SKĄD JESTEM....WIEK....TC...TERMIN ...PŁEĆ....IMIĘ martha .....Wrocław.......22....5 tydz.....8.01.2010...???...??? ona..........Opole...........??????....4 tydz.....11.01.2010..???...??? izia..........slask............??????....4 tydz.....12.01.2010...???..??? migotka.....lubuskie.......22........4 tydz....??????????????...???...??? biedrona ... ............... liiduchna...elbląg..........26.........?????........15.0 1.2010...????????? _Migotka_ Ten ból jakby przed okresowy to normalny objaw;) Dziś mija dokładnie 6 dzień, kiedy powinnam mieć okres i momentami tak samo mnie pobolewać potrafi- albo podkuwać ;) Jutro , to już będzie 5 TC ;) Jakieś objawy macie dziewczyny? Bo ja mam : - częste siusianie, - wyczulona na zapachy jestem, - chce mi się jeść kwaśnego i warzyw ;) ale ogólnie często chodzę głodna - spałam dziś cały dzień:)

Ja również z topiku styczeń 2009 i chcę Wam życzyć pięknego czasu ciąży,szczęśliwych porodów i słodkich maleństw przy boku. Liiduchna-ja też miałam termin na 15 stycznia:),urodziłam 9.01. Z tego co pamiętam do 7 tygodnia czułam się normalnie,i wydawalo mi się,ze dostanę @ bo miałam piersi jak na @,ale to była ciąża.I tak jak pisała Kate85 dla mnie również był to najpiękniejszy czas. POWODZENIA!!! A z nałogami kończcie jak najszybciej!!

Witajcie :D tak się zastanawiałam kilka dni, czy dołączyć... Byłam już na jednym topiku czerwiec... ale poroniłam :( dlatego boję się angażować, z drugiej jednak strony chce umieć się cieszyć i wierzyć, ze wszystko tym razem będzie dobrze :) Zatem dołączam i co ma być, to będzie :) Jutro ide do ginekologa na pierwszą wizytę, strasznie sie boję..

wg .miesiaczki mam trzeci tydzień:) a objawy to senność(wieczne ziewanie),zmiana apetytu,równiez głód i w pracy prawie zemdlałam ale to pewnie dlatego ze cały dzien stałam:P

NICK..........SKĄD JESTEM....WIEK....TC...TERMIN ...PŁEĆ....IMIĘ martha .....Wrocław.......22....5 tydz.....8.01.2010...???...??? ona..........Opole...........??????....4 tydz.....11.01.2010..???...??? izia..........slask............??????....4 tydz.....12.01.2010...???..??? migotka.....lubuskie.......22........4 tydz....??????????????...???...??? biedrona ... ............... liiduchna...elbląg..........26.........3 tydz........15.0 1.2010...?????????

No nie wiem jak z tymi bólami jest bo ja mam bóle i jestem przez to na podtrzymaniu, mam duzo lezec i biore tabletki i jesli te bole nie przejda dzieki tabletkom to bede musiala isc do szpitala:( moja gin powiedziala ze jesli boli tak jak na okres to sa to bole niebezpieczne a jesli boli inaczej, kłuje albo coś to jest ok..

ja mam termin na 2 styczeń ale wg moich obliczen to wydaje mi sie ze urodze jeszcze w grudniu:)

widze ze nas przybywa :) a ja mam z objawow: -bol jak na @ juz tydzien przed okresem do dzis -sennosc -brak apetytu - chyba zaczynaja sie mlodsci od 16 dpo -na bank muli mnie po kawie ale jeszcze mam ochote na nia - no i tempka caly czas 37 stopni :) Ona z opola! te fajki zuc bo ja Cie znajde w tym \"opolu\" kurde blaszka!!!! hihiii kocham wiolette i przemko z brzyduli :D milego dzionka dziewczynki ja dzis ide robic progesteron tsh (jestem z tych tarczycowych) i bete... w 11 dpo mialam 53 jednostki wiec po 6 dniach powinna byc mniejwiecej 420 jednostek ...

flaler i nola dolaczajcie do tabelki :) wiecie podpaczylam tabelke gdzies tam i co chwile byla ona zle kopiowana tzn zawsze ktos nie kopiowal ostatniej i byly konflikty ... moze zamaist tygodni ktore nalezy zmieniac co tydzien wspiszmy sobie dzien ostatniej @ ??? i ukladajmy sie w tabelce wlasnie po datach ostatniej malpy ? co wy na to ??? nick................skad............ostatnia@.......PTP..................plec nola...............?.................?...................02.01.10...........? martha............wroclaw.......?...................08.01.10...........? ona z opola.......opole...........04.04.09.........08.01.10...........corka? izia.................b-b.............05.04.09.........09.01.10...........syn ? liiduchna..........elbląg...........?..................15.01.2010...........? migotka...........lubuskie........?..................?.......................? biedrona .........?..................?..................?.......................? flaler paler.......?..................?...................?.......................?

nick................skad.... ........ostatnia@.......PTP..................plec migotka...........lubuskie........25.03.09...........????.................? nola...............?.................?.................. .02.01.10...........? martha............wroclaw.......?...................08.0 1.10...........? ona z opola.......opole...........04.04.09.........08.01.10....... ....corka? izia.................b-b.............05.04.09.........09 .01.10...........syn ? liiduchna..........elbląg...........?..................1 5.01.2010...........? biedrona .........?..................?..................?............ ...........? flaler paler.......?..................?...................?........ ...............? miłego dzionka dziewczyny:) ps. a stopek to ja nie potrafię robić;/

migotko na gorze w tam gdzie jest spis tematow/nowy temat/... sa na koncu preferencje wejdz tam zalogoj sie i piszesz sobie cos w podpisie :) ide lerzec bo mnie pobolewa brzuch troche sie martwie...

Gość Martha77
nick................skad.... ........ostatnia@.......PTP..................plec migotka...........lubuskie........25.03.09...........??? ?.................? nola...............?.................?.................. .02.01.10...........? martha............wroclaw.......02.04.09.........08.01.10...........syn ? ona z opola.......opole...........04.04.09.........08.01.10....... ....corka? izia.................b-b.............05.04.09.........09 .01.10...........syn ? liiduchna..........elbląg...........?..................1 5.01.2010...........? biedrona .........?..................?..................?............ ...........? flaler paler.......?..................?...................?........ ...............? Pozdrowionka Dziewczyny:*

Migotko mnie rowniez pobolewa :) dzis powtorzylam bete :) w 11 dpo mialam 53 w 17 dpo mam 772 :) piekny przyrost :D ja z tych tarczycowych ale tsh mam piekne 1,43 :) progesteron prawie 40 :) po jednej dawce progesteronu bo biore od wczoraj 1x :) raczej na bole podbrzusza...

Piękny, piękny moje gratulacje:) Ja nie jestem, a co tam dają?:P

Hejka Wam, ja tu przybywam z marcowek 2008! Jak to dawno temu juz bylo.... Moj maly ledwo skonczyl 14 miesiecy, a ja od wczoraj wiem, ze znowu jestem w ciazy. Termin bede miec prawdopodobnie na 14 stycznia. Do lekarza jeszcze sie nie wybieram. Czekam, jak sie sytuacja bedzie rozwijala. Zawsze jest jeszcze szansa na okres. Ciaza nieplanowana, ale juz zaakceptowana w pelni :)

pumka gumka - witaj w klubie mamus z 2008 r a zarazem ciezarowek 2010. Moja mala ma 8 m-cy ciaza tez byla nie planowana . uffffffffff jak ja sobie poradze.

nick................skad.... ........ostatnia@.......PTP..................plec migotka...........lubuskie........25.03.09...........??? ?.................? nola...............?.................?.................. .02.01.10...........? martha............wroclaw.......02.04.09.........08.01.1 0...........syn ? ona z opola.......opole...........04.04.09.........08.01.10....... ....corka? izia.................b-b.............05.04.09.........09 .01.10...........syn ? liiduchna..........elbląg..........10.05.09.........15.01. 10...........? biedrona .........?..................?..................?............ ...........? flaler paler.......?..................?...................?........ ...............?