Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marian Piżdzioch

Którą byś wolał ?

Polecane posty

Gość Marian Piżdzioch

PANI NR 1 1. Praca dorywcza, mało zarabia 2. Jak już ma pieniądze, jest szczera, z gestem, podzieli się ostatnim groszem, kupuje prezenty 3. Pokazuje uczucia, często dzwoni, pisze, całuje, mówi o tym co czuje, przytula mężczyznę w towarzystwie 4. Piersi i tyłeczek średniej wielkości 5. Chętna do zamieszkania razem jak najszybciej 6. Zdrowa 7. Domatorka 8. Spontaniczna, szybko podejmuje decyzje 9. Ubiera się w niemarkowe ciuchy, czasami odwiedza lumpeks 10. Bałaganiara 11. Wysoka (180 cm) i urocza PANI NR 2 1. Dobra praca i wysokie zarobki 2. Strasznie skąpa, wszystkie wydatki dzieli na pół, żadnych prezentów 3. Zamknięta w sobie, nigdy nie mówi o uczuciach, nigdy nie dotyka ani nie przytula mężczyzny w towarzystwie, słowa "kocham cię" lub "tęsknię" w jej słowniku nie istnieją 4. Duże piersi i zgrabne bioderka. 5. Niechętna do zamieszkania razem (dopiero w przyszłości, gdy zbierze odpowiednią sumę by kupić mieszkanie) 6. Uzależniona od rodziców (szczególnie od matki) 7. Chętna do imprez 8. Musi wszystko przemyśleć, wykalkulowana, a prym w jej życiu wiodą pieniądze. 9. Wyłącznie markowe ciuchy i rzeczy 10. Pedantka i czyścioch 11. Średniego wzrostu (168 cm)

Gość ja na pewną nie chciałabym
faceta, który w ten sposób wybiera kobiety...

Gość zaaaaaaaadnaaaaa
Zadnej bym nie wybral nr 1 jest za wysoka i brudaska, Nr. 2 Powinna okazywac swoje uczucia, czasami trzeba kupic jakis prezent niespodzianke np, chytrusow nie uznaje.Obie do kitu!

Gość zaaaaaaaadnaaaaa
Radze szukac Nr. 3:D

Gość chała bała
A ja wybrałbym to Gałabaniare

Gość gałabaniara
ha ha :)

jakby odjac 3 cm wiecej wzrostu i troszke zmniejszyc tylek, bylabym idealna pania nr 1 :D

Gość gałabaniara
te verde - bez sensu!

bo namotalam, wiem, mam 177 i duzy tylek, o to chodzi, ale ogolnie to to jakby o mnie pisane bylo [choc wiem, ze kopia z innego topiku]

Gość gałabaniara
duży tyłek to nie powód do wstydu ;) a kto się ze mną nie zgadza niech zginie i przepadnie ;P

ja sie z Toba zgadzam, Galabaniaro, zwlaszcza, ze zadnej przesady z tym tylkiem nie ma, natomiast sam tylek bez zestawienia z sensownymi piersiami moze stanowczo byc powodem kompleksow

Gość gałabaniara
wszystko może być powodem do kompleksów - pryszcze, duży/mały nos, za duże/za małe piersi tudzież tyłek, krzywe nogi, krzywe zeby, zez , odstające uszy, piskliwy głos, rzadkie włosy, wąsy.... lepiej sobie tym głowy nie zawracać ;)

PANI NR 1 1. Praca dorywcza, mało zarabia- pracuje na swoje 2. Jak już ma pieniądze , jest szczera, z gestem, podzieli się ostatnim groszem, kupuje prezenty- to chyba normalne, że większą radość daje obdaroywanie kogoś 3. Pokazuje uczucia, często dzwoni, pisze, całuje, mówi o tym co czuje, przytula mężczyznę w towarzystwie-niestety nie sprawdzone 4. Piersi i tyłeczek średniej wielkości-klepsydra, kobica , mocno:classic_cool: 5. Chętna do zamieszkania razem jak najszybciej- a po cholerę? 6. Zdrowa+ skłonność do marudzenia:p 7. Domatorka- średnio 8. Spontaniczna, szybko podejmuje decyzje-zależy co 9. Ubiera się w niemarkowe ciuchy, czasami odwiedza lumpeks- wszystko co mi się spodoba i w czym mozna wyjść do ludzi 10. Bałaganiara- ale artystyczna:) porządek musi być , 11. Wysoka (180 cm) i urocza- niska :p urocza- dla zasłużonych