Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Batossz

nie ma zycia po smierci

Polecane posty

Gość te 6 osoób zmarłych
to byli gruźlicy, mogło to mieć wpłw na wahania wagi....?

ghandiego wiem przecież raj to nie to samo co valhalla:P

Gość Bartossz
sorki, ze nie zauwazylem ze jestes kobieta racja kobiety tez wiedza jaki jest penis

Ja osobiście, jako czwartoklasistka wolałam bogów greckich (rzymskich) od "naszego" (jak wtedy sądziłam) wydawali mi się bardziej interesujący i mieli lepszy PR jak dla mnie :P

Gość alicja--------
ghandiego historia starozytnej grecji sie klania;] Bo tam nie bylo jednego Boga, tylko bylo pelno, a to oznacza wielobostwo, a Bog jest tylko jeden

Gość alicja--------
Moze zeusa zostawny w spokoju

Gość Bartossz
a ja ich lubilem bo uzywali penisow

alicja a skąd masz pewność że tym jednym wymyślonym bogiem nie jest akurat Zeus:P Chociaż nam bliżej do Peruna:) Sama powiedziałaś żę wymyślali czemu semici mieli mieć tego prawdziwego.

Gość alicja--------
Podstawy historii, wejdzie na vikipedie to sie dowiecie.

zdaję się, DKMG, że nas dużo ominęło. Trzeba nadrobić braki w historii, bo przypuszczam, że się ośmieszamy.

alicja musi być ateistką, która chce "zaognić" dyskusję, ale z racji przekonań przychodzi jej to z trudem. Innego wytłumaczenia nie widzę.

Gość alicja--------
FEBRA jesli innego wytlumaczenia nie widzisz, to wiele o tobie swiadczy.

Alicjo, czy mogłabyś wytłumaczyć co to o niej świadczy? Bo rzucasz ciągle jakimiś półsłówkami, jakimiś niby argumentami, i byle jakimi zaczepkami. Masz coś konkretnego do powiedzenia?

Gość Bartossz
jestem glupim chujem ze rozpetalem ta dyskusje,,,uciekam ruchac a potem spac papa

Gość alicja--------
ghandiego a ty co sie tak domagasz czegos konkretnego? O niej to swiadczy ze ma waskie podejscie do sprawy;]

No ale sytuacja z wielobogowością jednego boga w dzisiejszym świecie ( Twoja alicjo teoria, że wszyscy bogowie świata są jednym) nijak się ma, do np. alergicznych reakcji jednych wyznawców danego bóstwa na drugich (chociażby muzłumanie, że nie wspomnieć o naszych miłościwych chrześcijanach i żydach, lub podejściu katolików do tzw. kociej wiary...)

Gość alicja--------
Nie chce juz tracic czasu na dogryzanie sobie, ani dawac satysfakcji komus kto ma ochote sie wyżyc Bog jeden wie za co;). Nie jest to moim celem;) a wiec Narazie;D

wąskie podejście do sprawy. To nie jest wąskie podejście do sprawy. To jest szukanie alternatywnych rozwiązań. Myślenie twórcze. Wyobraźnia (jedna ze składników inteligencji). Twoje "ale niby co ja mam powiedzieć", jest wyobraźni przeciwieństwem.

Gość alicja--------
tylko tak na koniec. alternatywa jest tylko jedna, nie ma wielu alternatyw;>

Gość anamakonda
a moze Alicja i Bartossz to byla ta sama osoba? :P bo poszli stad niemal w tym samym czasie

gratuluje znajomości terminów matematycznych. szkoda, że nie umiesz ich zastosować w życiu.

Gość Batossz
ja wlasnie wyruchalem pizde. i ide spac jeszcze tylko pierdlem tak ze az mi chuj sie zatrzasl :P a w ogole to moge zadac jeszcze jedno pytanie?

swoją drogą dziwi mnie tak nikły (właściwie żaden) odzew toczących pianę z ust katolików, na co zwykle mam nieszczęście się natykać. Pozdrawiam wszystkich myślących (a jakże!) inaczej niż kwestiami katolickimi. Oby było nas więcej (w lepszej lub gorszej formie ;P )

Gość Batossz
czemu jak mi moja obciaga chuja to zawsze gra mi muzyka : tu tu tu tu tu tu tu, tu tu tutu tu tu tu tu tu..."

zajęło Ci to całe 9 minut. odejmując grę wstępną, Twój stosunek trwał jakieś 30 sekund. Nie wiem, czy współczuć, czy gratulować.