Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejakulacja bez pardonu

Która z was, będąc w ciąży...

Polecane posty

była już na kafe i nie korzystała z działu "Ciąża, poród..."? Czujecie się bardziej ubogie? Mniej doświadczone z tego powodu?

Gość psychiczna tortura orencz
🖐️ czuje ze zachowalam w ten sposob resztki normalnosci🖐️

Tak pytam, bo jestem w ciąży i chciałam dołączyć się do jednego z tematów, ale stwierdziłam, że to nie jest na moje nerwy.

Gość ciekawe dlaczego nigdy
nigdy nie bylam w ciazy, ale po przypadkowej lekturze topikow z tamtego dzialu, odraczam kontakt ze staraczkami:O jesli koniecznie chcesz sie gdzies udzielac, ot moze poszukaj na innnych forach, choc watpie ze gdzie indziej ciezarowki zachowaly rozum

Przed \"będąc\" nie powinno być przecinka. Ten dział jest pozbawiony skrupuł i moralności, dlatego jestem zdania, że kobiety w ciąży powinny go unikać szerokim łukiem.

zachowuje zdrowy rozsadek z jednej przyczyny, w zeszłym roku straciłam jedno dziecko, dlatego teraz, w kolejnej ciąży, staram sie nie cieszyć, nie podniecać niezdrowo bo te radości zostawię do czasu aż wezmę dziecko na ręce

Gość ja byłam
Byłam w ciąży i nie siedzialam na kafe, czuje że przegralam z tego powodu życie.

Gość chomik ciagnacy sznurek
to tak jak z forum erotycznym :o malo ktora osoba piszaca tam miala kiedykolwiek stosunek seksualny :o:D