Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolajn 1987

moja znajoma ciągle mi mówi ze fajnie by było jakbym miała dziecko

Polecane posty

Gość czego zazdrościć - siedzenia
ja nie rozumiem dlaczego ciągniecie znajomosci na siłe? były juz tyu takie przypadki ze sie dziewczyny radziły na kafe co zrobic z wscibska kolezanką. i znowu podobny temat. czy tak sie boicie zerwac kontakt? co daje ci ta osoba? bez niej sobie nie poradzisz? co ciebie karolajn obchodzi ze ona bedzie urażona? a jak ty jestes urazona jej uwagami to ona ma to w dupie. pozbądź sie padalca ze swojego zycia. jak znam zcie ta "znajoma" obrabia ci dupe gdzie sie da, ze szlajasz sie, dajesz dupy i ze g... wiesz o zyciu.

Gość karolajn 1987
STOPNIOWO BEDE JEJ UNIKAC , i tak ostatnio czesto nie ma mnie gdy ona wpada

Gość karolajn 1987
STOPNIOWO BEDE JEJ UNIKAC , i tak ostatnio czesto nie ma mnie gdy ona wpada (DO MNIE) ;)

Gość zonazo zonazi
ta twoja znajoma pewnie chcialaby byc na twoim miejscu

Gość karolajn 1987
niewiem .. nie mówiła mi nigdy tego

Gość olivka123
Jak tak chce to niech sobie troje następnych zrobi. Głupia baba.

Gość karolajn 1987
JAK MNIE JESZCZE RAZ O TO ZAPYTA TO JEJ POWIEM

Gość ja tez mialam taką sytuacje
powiedzialam słowo zeby sie odczepiła

Gość karolajn 1987
była przed chwilka ta moja znajoma :O tradycyjnie mi mówiła - ta sama piosenka :(

Gość karolajn 1987
:(

Gość znajoma chce zebys miala tak
samo zjebane zycie jak i ona

Gość ja pierdykam
zapytaj, czy wypozyczy Ci meza na ojca dziecka? ;-) no i czy jej maz bedzie mial prawo wyboru partnerki zyciowej po sprobowaniu seksu z Toba? ;-) krotko mowiac - daj jej do zrozumienia, ze nie masz faceta, wiec nie puscisz sie z pierwszym lepszym, by splodzil Ci dziecko trzymaj sie!

Gość chce żebyś ty też miała
tak jak ona - czyli całą młodość spędzoną w pieluchach kiedy to jest czas na maukę, pierwszą pracę, rozrywki itp.

Gość karolajn 1987
mówiła mi ze w tym wieku sie najlepiej rodzi dzieci , a pozniej to moze byc za pozno - masakra !!:( ja jej powiedzialam ze jak bede chciala miec dziecko to sie zdecyduje

Gość karolajn 1987
TO prawda ze pózniej około 28-34 lat bardzo cięzko sie zachodzi w ciaze ??????

Gość wcale nie bardzo cieżko
to młode mamuśki sieja taka propagandę. Na Zachodzie juz od dawna kobiety zostają matkami zwykle po 30-tce i jakos nie ma z tym problemu.. zresztą u nas nawet gdy urodza wczesniej to często własnie po 30-tce maja kolejne dzieci. Tak więc spokojnie sie da!

Gość ja pierdykam
wiesz, niby tak mowia, ale kazdy organizm jest inny, nie ma reguly sa kobiety, ktore z trudem zachodza w ciaze w wieku 23 lat, sa tez kobiety, ktore bez problemu zajda w ciaze okolo 40stki zycie jest posrane, co jest Ci pisane, to bedzie nie schizuj! ;-)

Gość karolajn 1987
a mam pytanie , i prosze o szczera odpowiedz (jak uważacie) , bo ta moja znajoma powiedziala mi ze gdybym miala dziecko i gdybym np byłabym samotna to miałabym wieksze powodzenie niz panna , bo tak z reguły jest zawsze , że np idzie dziewczyna z wózkiem i ma zawsze branie ... ja niezamierzam sie tym kierować , tylko pytam co wy o tym sadzicie??????, ciekawi mnie to , bo wczesniej nikt mi tego nie mówił ??

Gość bzdury opowiada
:o

"gdybym miala dziecko i gdybym np byłabym samotna to miałabym wieksze powodzenie niz panna" Wiekszej bzdury nie slyszalam :D Okropny to typ czlowieka, ktory wie lepiej od Ciebie, czego Tobie potrzeba...

Gość ja pierdykam
wiesz co? zerwij z nia te znajomosc, bo ona probuje Ci wode z mozgu zrobic

Tak, przecież cała masa facetów marzy o tym, żeby brać odpowidzialność za cudze dziecko. A już napewno historia, że masz je z pierwszym lepszym sprawi, że wszyscy będą oczarowani. Ta twoja koleżanka to niezłe ziółko. Może wcale jej się aż tak macierzyństwo nie podoba jak je zachwala i chciałaby, żeby ktoś miał tak samo jak ona. Pewnie nawet sobie z tego sprawy nie zdaje, ale myslę, że chodzi właśnie o to. A co jest takiego uroczego w dziecku z wpadki to już naprawdę nie wiem. Tzn jakbym miała to napewno bym kochała bardzo, ale lepiej chyba zaplanować wszystko i mieć dziecko kiedy się tego chce. Na Twoim miejscu powiedziałabym znajomej grzecznie, że dziękujesz za rady, że przyjęłaś do wiadomości, ale narazie to niemożliwe i już. I się nie tłumacz dlaczego, przecież nie musisz się usprawidliwiać. A potem bym ignorowała wszelkie tego typu gadki, uśmiechaj się g lupio i przemilcz i odpuści

Gość karolajn 1987
mówiła ze zaplanowane nie wychodzi , a z wpadki najzdrowsze dzieci ... ona ostatnio miala jakies spotkanie klasowe , z kolezankami gdzies w pubie czy w klubie .. i pytała mnie czy jej popilnuje to najmłodsze dziecko od 19-02.00 w nocy w sobote a ja jej odmówiłam bo sama szłam na imprezke , myślałam ze bedzie zła na mnie ale nie była zła

Nie dosc, ze nudna, to jeszcze glupoty gada - z wpadki najzdrowsze? a jaki to ma zwiazek?? Widac, ze kobieta jest nieszczesliwa, chyba probuje sama siebie przekonac, ze to Ty masz powody do zazdroszczenia jej, a nie odwrotnie... W sumie to smutne.

Gość karolajn 1987
tez mysle ze nie ma to znaczenia

Gość karolajn 1987
ona jest szczesliwa bo o tym mówi , ze szczesliwa bo ma dzieci , ja jej wierze i zycze jej nadal tego szczescia ... a ja mam dosyc tego jej gadania ..

Nie ma. Ja jestem planowana i zdrowa jak kon ;) Czy ta Twoja znajoma ma jakies moze jeszcze zalety, oprocz tego ciaglego gadania o dzieciach?

Gość frelka18
Zal jej dupe sciska, ze jej zycie ogranicza sie do dzieci i gotowania, wiec chcialaby, aby innym tez bylo tak zle:D:D

Autorko, co z tego, co ona mowi, skoro swoim zachowaniem pokazuje, ze jest zupelnie przeciwnie. Moze nawet dla samego jej samopoczucia powinnas ograniczyc spotkania z nia, zeby jej nie bylo przykro na mysl o Twojej wolnosci i niezaleznosci.

Gość pupa77
Ja bym ją spytała, dlaczego skoro tak lubi dzieci, żadnego nie planowała...