Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grezgorz

mam pytanie do dziewczyn - czy pijecie duzo alkoholu ?

Polecane posty

Gość Grezgorz

mam taki problem siostra moja od 2 lat pije i to w duzych ilosciach a ja niechce zeby sie zmarnowala a wy tez tak macie ze pijecie naet w dzien w dzien

Gość non stop
bez przerwy, codziennie, na okrągło !

Gość Grezgorz
ja tak samo tylko ze 2 browary i no i rzadko mi sie zdarza pic wodke chyba ze jest jakas okazja urodziny,wesele itp, a moja siostra wpadla w nałóg i teraz nawet w domu pije

Gość Lili-ana
ona ma na pewno jakis problem, normalny człowiek nie chla tyle

Gość Magdda
Ja w ogole nie pije alkoholu i dobrze mi z tym:)

Gość Grezgorz
dodam jeszcze ze moj stary chla juz z 20 dobrych lat, a moja siostra pije chyba z powodu pracy bo nigdzie nie moze znalezc no chyba ze u prywaciaza za 3,50 ale kto by za tyle robił

Gość Magdda
jezeli siostra nie pracuje i nie zarabia, to skad ma kase na alkohol?

Gość bsjsbasiucuiwhiuwe
Ja pije raczej duzo na imprezach ale nie chce tego robic. W domu czasami sama tez sie upije ale rzadko. Nienawidze tego robic ale jak wypije 1 piwo to musze juz pic az sie upije.

Gość Maltretowany dres
z opieki spolecznej

Gość Lili-ana
to jak twój stray chla to prawie pewne ze ona ma to po nim, chorobe alkoholową przekazuje sie w genach, poza tym widziała to przez 20 lat to "uważa" to za słuszne

Gość chce
siostra nie moze znaleźć pracy..pytanie czy naprawde chce ja znalezc? a co do picia....mysle ze nie mozna obwiniac wszystkich i wszystkiego dookola za to ze to robi.....ona po prostu to lubi....tylko czy chodzi o alkoholizm czy o wypicie piwa czy drinka wieczorem np przy dobrym filmie..... moj maz ma ojca ktory pije ale nikt w jego rodzinie nie ma z tym problemu......

Gość Lili-ana
stary*

Gość Grezgorz
czesto jej stawiaja ojciec czy kolezanka itp, a czasmi cos porobi czy u babci czy gdzies indziej i ma na picie, a do tego zyje z chłopakiem, a mu nic widoczniue nie przeszkadza ze ona pije, czasmi slyszalem jak na nia sie darl ze ma nie pic , a na drugi dzien sam jej kupywal piwo itp, a jak ja z nim gadam to on mowi ze teraz prawie kazda pije

Gość Grezgorz
ona bardzo chce pracowac w domu duzo robi sprzata itp, tylko pewnie ma dołka ze nie moze se ulozyc zycia np jak jej koleznaki co wyjechaly za granice

Gość chce
jesli facet sie wydziera na twoja siostre to znaczy ze nie jest dla niej i powinna go zostawic bo co bedzie potem?....wyrzuty o byle co, a sam bedzie robil to na co ma ochote pomimo ze czasem jej moze cos nie odpowiadac...nie pomysli o tym..... pytanie czy ona wszystkie pieniadze jakie zarobi czy dostanie przewala na picie czy wydaje na jakies normalne rzeczy? nie wiem np na ubranie czy cos slodkiego po prostu na jakies pierdoly oprocz chlania....

Gość Grezgorz
na alkohol duzo nie wydaje bo jest tani jak barszcz , u nas za grosze mozna kupic wodke czy spirytus, oczywiscie ze kupuje tez jedzenie doklada sie do oplat

Gość chce
a jesli twoja siostra chce wyjechac do anglii to moge dac ci namiary...pracowalam z mezem tam 2 lata. jednak uwazam ze jesli wpadla w nalog to taki wyjazd nie jest odpowiedni dla takiej osoby....

raz na tydzień, raz na 2-3 tygodnie - zależnie od okoliczności i nastroju, znajomych etc. przy czym niejaka mądra "otrzaskana z życiem" podejrzewa,że piję "piwko" non stop, nie uczę się naprawdę i piszę tutaj właśnie po piwku :) zatem jutro nic nie napiszę, bo będę trzeźwieć;p

Gość Grezgorz
moze jak by chciala to by sie powstrzymala, a tak wogole to ona sama by niewyjechala do angli no cyba ze ze swoim chlopakiem , a jaka to praca?

Gość leokadia 00
może Twoja siora po prostu lubi alkohol:) j

Gość zainteresowana _ aeii
ani troche nie piję

Gość chce
praca jest w porzadku i legalna co do szczegolow to nie na tej str. chce ci pomoc...w sumie twojej siostrze ale czy ty napewno chcesz zeby ona z nim jechala??? fakt ze byloby lepiej zeby miala jakies wsparcie bo poczatki sa trudne. ale moze jakis kuzyn.....chyba ze faktycznie on jest "tym jedynym bez wzglegu na wszystko" i chca zarobic na jakis swoj kacik i bedzie ok...

ogólnie nie piję zbyt dużo - od czasu do czasu (powiedzmy średnio raz na dwa tygodnie) z mężem piwko z sokiem. Czasem zdarzy nam się zaszaleć wieczorem we dwoje i wtedy owszem, wypijam kilka drinków lub lampek wina ;) Natomiast na imprezach za kołonierz nie wylewam, ale nigdy mi się nie zdarzyło spić

Gość Grezgorz
ona z nim dobrze zyje i wiem ze go kocha, a wydaje mi sie ze jak by poszla na swoje to pewnie by niepila, u mnie wdomu czesto stary robi awantury i skacze do bicia a ona sie jeszcze calkiem zalamuje

Gość Grezgorz
niewiem to moze podam jakis e mail zaloze konto :)

Gość Grezgorz
napisz jak mozesz na ( gregory1722@o2.pl ) bede ci wdzieczny :)

Gość chce
OK! odezwę sie jutro do Ciebie i głowa do góry!