Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Higland Spring

Test na HIV

Polecane posty

Gość Higland Spring

wiec jutro ide zrobic test na HIV..chcialabym sie zbadac tak dla swietego spokoju..chce miec w przyszlosci dzieci....Ktos sie badal?a moze jest ktos zarazony?Wszelkie sugestei mile widziane..

Gość Higland Spring
czy naprawde nikt nie ma ochoty sie zbadac?tak dla swietego spokoju?

Gość mariankaaaaaa
Ja sie badałam 3 lata temu tak dla własnej pewności, że nie zarażę niczym mojego męża i że będę mogła mieć dzieci.

Gość Higland Spring
hej marianka:)ktos jeszcze?

Gość mariankaaaaaa
Ludzie zawsze myślą: o matko co za straszna choroba, dobrze, że mnie to nie dotyczy. A może warto się zbadać? Może właśnie ciebie człowieku dotyczy? Wciąż chyba za mało się mówi o HIV. Zbyt mała jest świadomość ludzi.

Gość no jak masz powody
sie badac ;) , prosze bardzo

Gość na HCV sie zbadaj przy okazji
"a co to takiego ;p OMG

Gość nigdy nie badalam
ale nie ma najmniejszych szans bym byla zarazona, wiec nie widze sensu specjalnie... ;)

Gość badacie sie
?

Badam się, ale nie rozumiem czym się dziellić. Że niby jak było? Wbijają igłę, pobieraja krew. Wyniki następnego dnia, tylko do odbioru osobistego, anonimowe. Już lepiej idź oddać krew, jeżeli się igieł nie boisz. Będziesz miała dobry uczynek na koncie, dostaniesz czekoladę, a badania tego typu na kilka chorób zrobią Ci gratis.

Gość zmieniam zdanie
Od lat jestem dawcą krwi, więc jestem badany automatycznie :) KRWIODAWCA MOŻE UZYSKAĆ BEZPŁATNIE WYNIKI BADAŃ LABORATORYJNYCH: • oznaczenie grupy krwi w układzie A B 0 i Rh • pełnej morfologii krwi, • aktywności aminotransferazy alaninowej - ALAT • znaczników wirusowego zapalenia wątroby typu B i C, AIDS (HIV-1/HIV-2) oraz zakażeń kiłą.

Gość You Are Idiot
Jak ktos zmienia partnerow (a to mozna nazwac partnerem?) jak rekawiczki to raczej powinien sie badac :p

Gość nigdy nie badalam
no jak ktos jest w grupie ryzyka to tak. Ja akurat nie jestem w zadnej. To nie widze najmniejszego sensu w takim badaniu ;)

Gość You Are Idiot
W grupie ryzyka to jest ktos kto sie szlaja po szpitalach, a ta co sie puszcza to sie poprostu puszcza a nie jest w grupie ryzyka :D heheheheheehehe

Można być w grupie ryzyka nie wiedząc tego ;) Wystarczy, że jesteś wierną żoną/ wiernym mężem puszczającej się na prawo i lewo osoby.

Gość You Are Idiot
Chyba ktos tu nie wie co oznacza GRUPA RYZYKA , puszczanie sie to puszczanie, to pech a nie grupa ryzyka :D heheheheh