Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Love and fun

Gdy facet chce tylko sexu....

Polecane posty

Gość k--------j
czasem nie dochodza wiadomości od niektorych znajomych. Dziwne

Gość love-me
Bardzo mnie podtrzymałaś na duchu...i dałaś do zrozumienia...ja się odzywam na gg spójrz w opcje... u siebie na gg

prawie się popłakałam gdy przeczytałam wypowiedzi love me.:( o boże:( gdy mialam 23 lata taki człowiek odebral mi dziewictwo, prosil bym go nie kochala, odsuwal mnie od siebie, nie calowal w usta, ale poszlam z nim do lozka, bo bylam tak samotna, i byl calym moim swiatem-bo nie mialam nikogo innego! potem byl jeszcze ktoś i jeszcze...gdy poznalam swojego obecnego mezczyzne nie calowalam sie w usta przez caly rok, nie uprawialam seksu oralnego, robilam to na sile i bez checi, rzadko byl on ze mna w lozku, raczej byl ktos. nie wiem wypalilam sie.mscilam na nim za nich. dopiero po roku miesiac temu cos drgnelo, teraz tesknie za nim w lozku i chce to robic bardzo czesto.i kocham. love me nie szukaj dotyku dloni,ktora cie bije. nie potrzebujesz byc byle onucą, skoro nie mozesz byc adamaszkowa chusta nie mozesz byc wycieraczka, skoro nie urodzilas sie perskim dywanem i naprawde lepiej byc samej godnie, niz wplatywac sie w jesienne romanse, bo brak seksu. to naprawde nie jest takie wazne dla kobiet, i ja czesto odczuwam brak mojego m w ramionach jak miedzy nogami. moje gg 37538163 odezwij sie. ja zerwalam z taka znajomoscia 3 lata temu. mojego m nie pocalowalam az bylismy razem

jak wygladal moj pierwszy raz? po ciemku zdjal mi majtki i zostawil bluzke.wszedl na chama raz i bolalo, krzyknelam i tak sie przerazilam. wyszedl. zostalam sama w lozku.z muzyka z radia. lezalam tak kilkanascie godzin. nigdy wiecej sie nie widzielismy. moj drugi raz ale pierwszy pelny stosunek odbyl sie mniej wiecej w podobny sposob rowniez zostalam uwiedziona, ale potem szybko zaliczona.nie calowal mnie w usta, za to sie w nie pchal. wesz czym. czy ty zdajesz sobie sprawe jaka mozesz sobie krzywde zrobic? jaka wielka?

love me nie wiem jak mi sie zycie ulozy.tymczasem "moje ruchacze" sa takie szczesliwe, ze dupa im sie uklada i są albo sami, albo cos tam. mam nadzieje ze im sie ulozy i bedzie dobrze

Gość love-me
Jestem w szoku....Nie jedyna ja dałam się tak nabrać....Odezwałam Ci się na gg,daj znać....I to jego beznadziejne błaganie-nie kochaj mnie...

Gość love-me
Nie brzydkie kobiety mają przechlapane,bo faceci je odbierają jako puste lalki..a tak nie jest...ja mam uczucia,ja potrafię kochać,ja potrzebuję przytulenia,pocałunków,spaceru,głupich kwiatków...A nie -ostrego seksu,z czego on czerpie satysfakcje, bo jest mniej niż przeciętnie przystojny i ten jego wzrok pożądania....

Gość love-me
in-flagranti Po burzy zawsze przychodzi słońce,więc się nie martw,jestem pewna,że wszystko Ci się ułoży...a oni jeszcze dostaną w te swoje "ruchalskie du.y" Los jest sprawiedliwy...Ja podjęłam decyzję,że zrywam z nim taki układ,choć on sika na mój widok,kontakt będzie tylko na cześć,cześć...podjęłam taką decyzję...

Gość k--------j
cześć - love me! Ja już odblokowałam swoje gg wiec jesli mozesz to odezwij sie do mnie. Pozdrawiam

Gość typowyfacet96
ja chce tylko seksu od kobiety a jak ona nie chce to z nią zrywam