Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska agata

10 przypadkowych faktów o Tobie

Polecane posty

1.gadam na gg z chłopakiem poznanym na czacie rok temu, mamy wyjsc na piwo w weekend:D 2.musze sie wykapac ale mi sie nie chce 3.musiałam zrezygnowac ze studiowania w tym roku bo nie mam kasy;/ 4.lubie duzo sie smiac i zartowac a i tanczyc;D 5. własnie słucham Basic Elements-Touch you right now ale lajcik 6.zal mi ze juz sie robi zimno, uwielbiam wakacje 7.chyba sie dzis podołuje przy jakims filmie 8.w głebi serca chciałabym by mnie ktos szczerze pokochał ale juz w to w 99% nie wierze 9.lubie wywoływac usmiech na twarzy innych ludzi, lubie zartowac 10.jestem sentymentalna, lubie wspominac choc czasem te wspaniałe wspomnienia z przeszłosci sprawiaja ze jest mi smutno, bo to co było najfajniejszego nie wroci, dawni przyjaciele, imprezy z nimi, smiech to co dawało mi namiastke szczescia;(

Gość magiak
1.nie mogę przestać żreć 2.jestem tchórzem 3.wszyscy myślą ze zadzieram nosa! 4.przez dwa lata wybierałam kuchenkę do zabudowy 5.od 4 lat trzymam karmę, nową obrożę i zabawki dla psa którego chciałam kupić 6.nie przyjaźnię się z sąsiadami-mogliby nie istnieć 7.kocham czytać książki 8.mam zajebiście analityczny umysł 9.jestem najsprawiedliwszą osobą jaka znam 10.non stop o czymś myślę, w dzień i w nocy

Gość zbyt_wrażliwy
1. kocham bez wzajemności kobietę, ale umawiam się z innymi żeby to zaleczyć 2. uzależniam się od czytania kafeterii, chyba mam kobiecą psychikę 3. kiedyś się masturbowałem, a ostatnio zupełnie mi przeszło, mimo że mam rzadko sex to w ogóle mnie to nie kręci 4. rzuciłem palenie ale lubię wdychać dym papierosowy 5. kocham rage against the machine i marzę żeby zagrali w Polsce po reaktywacji 6. oglądam nałogowo piłkę nożną w tv, nawet 3 liga mongolska mnie interesuje 7. dzień bez internetu to dzień stracony 8. jak nikt nie widzi dłubię w nosie i wycieram w spodnie poniżej kolan bo wtedy nic nie widać 9. przestałem pić piwo i wódkę a zacząłem wino bo to podobno zdrowe i nie tuczy 10. polepszyło mi się trochę jak zrobiłem ten mały coming out z punktów 1-9

Gość love sex magic
1. wyprowadziłam się od chłopaka 2. od 12 lat kocham faceta z którym nie mogę być 3. mam straszną ochotę na bzykanie a nie mam z kim 4. uwielbiam perfumy dune 5. jutro będę musiał zostać w pracy po godzinach 6. w moim mieszkaniu jest tak gorąco że nie mogę zasnąć 7. czuję się samotna 8. nie potrafię zaufać żadnemu mężczyźnie 9. mam wielkie cycki i w związku z tym problem z dobraniem biustonosza 10. marzę o "księciu z bajki"

Gość up do gory
bo nikt nie pisze :-(

1.coś takiego zrobiłam, że zawsze włącza mi się mój prawdziwy nick, a chciałabym poszaleć na pomarańczowo - najlepiej jako facet. 2.nawet mój starszy o stulecie szef jest na tyle bystrzejszy w obsłudze komputerów, że mnie doszkala, a nie odwrotnie. 3. mam około 50 bar butów, z czego prawie połowa na bardzo wysokiej szpilce. 4, tylko czekam na wyprzedaże zimowe, żeby kupić sobie jakieś nowe szpilki. 5. mam poważną pracę, a jestem cofnięta emocjonalnie, więc czuję się jak oszust. najbardziej mnie stresuje jak ludzie pytają mnie o opinie w dziwnych sprawach, a potem przychodzą po jeszcze. prywatnie używam innego imienia niż w robocie. to, kim jestem, a jak odbierają mnie inni to jakieś dwie zupełnie różne sprawy.czekam, aż ktoś mnie przy łapie - czasem przedstawiam się innym imieniem, czasem podaję inny wiek 6. jak boli mnie głowa, a mam dużo pracy to wchodzę na 5 minut na kafe i nieszczęście gotowe. 7. generalnie mam słowotok. 8. gdybym miała dużo kasy chyba bym rzuciła robotę i chodziła na aerobik i taniec brzucha. i słuchała hiszpańskiego radia.i właściwie nic więcej. 9.lubię tylko wyluzowanych facetów, stresują mnie intelektualiści, bo biorą wszystko serio, lubię tylko takich, co uważają zycie za zabawę.życie jest zbyt poważną rzecz, by brać je poważnie.a z racji fachu przyciągam poważnych i oczytanych. bardzo się przy nich męczę, brzuch mnie boli jak na egzaminie 10. irytuje mnie, że jak się wygłupiam, to ludzie we wszystko wierzą, a jak mówię (rzadko) prawdę, to generalnie wychodzi, że jest to zgryw

Gość taka tam znudzona 19nastka
- hmm mam dziwną fobie, wymyslam sobie choroby, np. uderze sie w glowe a ja spac po nocach nie moge bo boje sie ze bede miala goza mozgu, albo zeza , boje sie ze kiedys umre na raka. - Interesuje mnie tylko moja najblizsza rodzina, czyli rodzenstwo. A ciotki, itd..wlasna babcia, to dla mnie ludzie obcy. Nigdy nie było ich w moim zyciu za duzo. - Ogólnie od paru lat wychowuje sie i zyje samotnie, mieszkam z ojcem ale jego wiecznie nie ma. -. Mój ojciec ogolnie to dobry czlowiek, tyle ze duzo pije, no i czasami zwchowuje sie prymitywnie jak ostatni cham - sklocony jest z cala rodzina. - W ogole nie jestem sentymantalna i w dupie mam zabobony i inne takie. - Nie chce isc na swoja studniowke choc kazdy mowi ze studniowka jest raz w zyciu [ patrz poprzedni punkt ] - Ogolnie malo kogo lubie , na wiekszosc jestem nastawiona neutralnie - Popalam od roku i nie uzaleznilam sie od papierosow wcale. Pale dlatego ze kazdy pali i z nudow, ogolnie nawet tego nie lubie. - uwielbiam seks z moim facetem - chciała bym być w ciazy, to musi byc niesamowite uczucie, przezycie - moja matematyka jest na poziomie dodawanie odejmowanie mnozenie i dzielenie- boje sie matury jak kurva nie wiem co - pije litrami cole - ok 2-4 litrow dziennie a pozniej zwijam sie z bolu brzucha ;p - lubie sie podobac innym, uwielbiam jak ludzie mi mowia ze ladnie wygladam, ze fajne mam ciuchy, itd. Ciesze sie bo utwierdzam sie wtedy w przekonaniu ze jednak dobry gust mam ;p - ogolnie moje znajome chca mniec wszytsko takie jak ja, kosmetyki, ciuchy, buty - ciagle mnie pytaja " gdzie to kupilas? " w sumie to mnie troche wkurza ob leca na nastepny dzien i kupuja to samo co ja mam. - w tym roku szkolnym ani razu sie jeszcze nie uczylam a mam same 4 i 5 :D pare 3 :D sciagi, sciagi i jeszcze raz sciagi :D a glupota sie nasila;p

Gość policjantka 25 ...
1. nieprawna optymistka, nawet jak nie mam kasy wmawiam sobie, że dobrze będzie :) 2. Nigdy się nie łamię, 3. Rozmawiam przez rok z żonatym facetem, którego ubóstwiam, 4. Zmieniłam radykalnie swoje życie, i jestem szczęśliwa z dala od domu, 5.Mam wymarzony zawód, 6.Mieszkam w pięknej stancji za grosze z luksusową łazienką i wielką wanna, lustrem, 7. Pracuję głównie z panami :), 8. Kocham się myć, i układać włosy :), 9. Dla urozmaicenia życia studiuję drugi kierunek, 10. Mam ulubione stare filmy, które nigdy się nie nudzą, znam je na pamięć

Gość abcdefghijklmnoprstuwxyz .
1. uwielbiam spac, lezakowac, wyczpoczywac i nic nie robic 2. wzielam od chlopaka tebletke nasenna i chyba ja zaraz wezme i zobacze czy zadziala :D (nigdy nie brałam ) 3. jutro ide na praktyki ... nie chce mi sie, ale lepsze niz szkola:p 4. kocham jezdzic samochodem, ale tylko po miescie..w trasy nie zbyt. 5. mam kochanego, uroczego chłopaka, kocham go tak bardzo ze kurde mnie to przeraza ;p 6. jestesmy razem 3 lata ;P 7. on jutro ma egzamin na prawko :d he he he :D 8. jest 19 a mnie sie juz chce spac ...i tak mam caaały dzien w sumie ;p 9 ja tylko wstaje i juz bym mogla isc spac;p 10. chyba mam grype swinska ;p

Gość zanizka
1. Irytuje mnie 90% moich znajomych, a pociągają znajomości z ludźmi, którzy mają mnie gdzieś. Wyobrażam sobie dyskusje, imprezy z nimi i czuję się z tym żałośnie. 2. Czuję się potwornie brzydka, gruba, dwulicowa i beznadziejnie tępa. 3. Często rzygam po jedzeniu :o 4. Mój chłopak mną pomiata, ale mówi, że kocha, więc cały czas do niego wracam. 5. Chyba nadal kocham się w moim byłym. 6. Wkurwiają mnie cwani, przebojowi ludzie, bo mi z uczciwości i skromności jeszcze nic nie przyszło. 7. Wszystko robię na ostatnią chwilę. 8. Mam obsesję na punkcie nowych szamponów, odżywek itd. 9. Strasznie kłócę się z rodzicami, a tylko w domu czuję się kochana i bezpieczna. 10. Codziennie chcę zaczynać wszystko od nowa, a i tak kończę robiąc to samo i popełniając te same błędy. :O

Gość cisza az piszczy

Gość ale temat ktos odkopal
:classic_cool:

Gość Domaa
1. Jestem niezdecydowana .. Sama nie wiem czego chce 2. Zawsze musze wszystko zrąbac 3. Jestem wariatką .. mam durne poczucie humoru 4. Jestem bałaganiarą ... Posprzątam w sobote a za chwile już jest bałagan :PP 5. Jem słodkie jak mam doła .. ale kur* .. ja ciągle mam doła 6. Potrafię pomóc komuś rozwiązać trudne problemy, a sobie nie potrawie sama poradzic w swoim zyciu. 7. Jestem leniwa .. Mam jutro 2 spr i nic nie umiem .. nie chce mi sie uczyc .. mówie ciągle ze za chwile ; D 8. Jestem uprarta ; D DDD jak nie wiem co . 9. Czasami nie wiem co robie .. Zrobie coś potem tego załuje .. cofam wszysto .. potem znów to sam 10. Polubilam styl emo

Gość fajny temacik to i ja napisze
1 jestem zolza buuu a buuuuuu 😭 2 zolza jakich malo :-P mam trudny charakterek :-P 3 jestem dziewica i ubolewam nad tym :-( 4 mam prawie trzydziestke dlatego uboleam nad dziewictwem:o 5 odstraszam facetow😭 (przez to ze jestem zolza ) 6 poznalam cudnego faceta przez neta :-P(nie czuje ze rymuje) 7 on nie chce ze mna (byc) a ja az" piszcze" zeby byl moj :-D zrobila bym wszystko doslownie wszystko o co by mnie poprosil a nawet rozkazal :-P 8 chyba sie w nim zakochalam ;) (trzymam fason i nie daja nic po sobie poznac :O ale nie wiem jak dlugo dam tak rade) 9 odchudzam sie :-) a raczej proboje :-P i oczywiscie mi sie to nie udaje 10 ale mi sie lzej zrobio jak to napsalam :-D

Gość Taka po prostu JA
1. Ciągle oglądam się za facetami :p 2. Mam obsesję na punkcie piłki nożnej (a raczej Klubu) 3. Szybko się angażuję :-o 4. Jestem straszliwym leniem 5. Nienawidzę swojej pracy 6. Nienawidzę wstawać rano :-o 7. Jestem nerwusem i bardzo bezpośrednią osobą 8. Wkurwia mnie straszliwie moja matula i marzę o wyprowadzce 9. Jestem za dobra dla innych i przez to dużo i często tracę :-o 10. Mam full kolegów i tylko kilka koleżanek, bo lepiej dogaduję się z facetami :p

1.Panicznie boje się owadów i wszelkiego robactwa 2.Cholernie drażni mnie rasizm mojego ojca 3.Jestem leniwa 4.Mam lęk wysokości 5.Piłam wódkę w szkole przed religią 6.Notorycznie kłamie 7.Ale nikogo nie obgaduje 8.Nie lubię gdy ktoś ma słaby charakter 9.Zawsze zakochuje się w sporo starszych facetach 10.Już powoli odzwyczajam się kląć :)

1.Panicznie boje się owadów i wszelkiego robactwa 2.Cholernie drażni mnie rasizm mojego ojca 3.Jestem leniwa 4.Mam lęk wysokości 5.Piłam wódkę w szkole przed religią 6.Już nie kłamię 7. Nikogo nie obgaduję 8.Nie lubię gdy ktoś ma słaby charakter 9.Zawsze zakochuje się w sporo starszych facetach 10.Już powoli odzwyczajam się kląć :)

Gość bgsgdd
1. jestem straszny leń, spie cała noc, pół dnia i znowu chce mi sie spac 2. jestem w ciazy 3. nic mi sie nie chce 4. siedze bez majtek w samych spodenkach 5. mam ochote sie polozyc 6. obejrzala bym jakis film ale juz wszystkie fajne chyba obejrzalam 7. i tak zaraz usne 8. mam uczulenie na kota, tylko jednego kota ; p 9. jestem pedantka, nie znosze balaganu-nie nawidze sprzatac, ale to robie 10. ide spac...

1. W środe mam obrone a gówno umiem. 2. Mój facet to zakichany egoista:O 3. Mam obsesje na punkcie swojego wygladu. 4. Chciałabym wkoncu schudnac te cholerne 6 kg 5. Czasami wchodze na konto eks mojego faceta 6. W pracy często siedze na necie i sie obijam 7. Rozpieprzam zarobiona kase na prawo i lewo, czesto po dwóch tyg juz nie mam kasy;O 8. Chciałabym wiecej zarabiac 9. Najchetniej nie szłabym juz na studia mgr 10. Czesto mam tak, ze sie nażre jak wieprzek (kompulsy) po czym ide spac a dupa rośnie:O

1. mieszkam wśród ludzi i z ludźmi, bo w akademiku, a i tak bywam osamotniona 2. przypominam sobie o moich bliskich i przyjaciołach i odrazu mi się humor poprawia 3. lubię deszcz i śnieg, i bardzo lubię słońce 4. jestem zbyt leniwa, żeby wziąć się do roboty i zbyt rozsądna, żeby wszystko olać 5. lubię przytulać i być przytulana. 6. mam niesamowite łaskotki. 7. jak się wstydzę, to wysakują mi na twrzy rumieńce. 8. za mało czytam. 9. kocham noc. 10. jestem najszczęśliwszym człowiekiem na ziemi:) amen.

Gość klementynki posmak słodki
1.nie mam długich paznokci 2.lepiej mi bez makijażu niż w 3.chodzę zimą bez czapki, bo nie wiem gdzie wsadziłam a żal kupić nową 4.boję się pójść na prawko, napewno nie zdam 5.muszę usunąć ósemkę, bo zaburza mi harmonię w ustach 6.lubię czytać kafe 7.mam okres 8.nigdy nie nauczyłam się pływać 9.znam hiszpański 10.chciałabym się teraz całować długo i przyjemnie

Gość hir łifałt ju bejbe
1. jestem aspoleczna 2. wymyslam historyjki o moim wyimaginowanych przyjaciolach 3. jestem strasznie brzydka 4. nigdy nikogo nie mialam 5. chodze do szkoly katolickiej mimo ze nie wierzę 6. uwazam sie za madrzejsza niz jestem 7. brzydze sie krwi i sliny 8. minimum raz dziennie mysle o samobojstwie 9. mam tylko 1 przyjaciolke i 0 znajomych 10. mam głupie nazwisko :o

Gość fghkfhvh
1. Nie jestem normalna. 2. Nie rozumiem skąd w Polsce taki antysemityzm. 3. Jestem osoba bardzo uczuciowa i empatyczną. 4. Kocham zwierzęta, może bardziej niz ludzi. 5. Jestem wegetarinką. 6. Cierpię na emetofobią. 7. Uwielbiam pomidory. 8. Nie cieprie sprzatać kuchnii. 9. Kochma muzykę i taniec. 10. Nie często potrafię być szczęśliwa.

1-wkurwia mnie ta zima 2-mam chec komus rozjebac lep 3-uwielbiam zarabiac pieniadze 4-nie lubie klubow 5-lubie restauracje 6-lubie szybkie luksusowe auta 7-chinczyki mnie wkurwiaja bo ich za duzo 8-kocham swoj kraj czyli polske 9-lubie dobrze zjesc 10-uwielbiam kobiety

1.obgryzam paznokcie. 2.jestem strasznie zazdrosna o swojego faceta. 3.nałogowo czytam różne gazety (szczególnie w kiblu) :D 4.za dużo klnę. 5.nienawidze zimy :-o 6.pale papierosy(paczke dziennie) 7.gdybym mogła cofnąć czas ,zmieniłabym pare rzeczy. 8.lubie szpilki i kozaki. 9.mam za duże cycki ;) 10.fajki mi sie skończyły ,co ja będę palić ? :(

Dla mnie ten wątek to trochę kozetka, trochę grupa wzajemnego wsparcia i też miejsce gdzie widzę, że nie jestem sam ze swoimi problemami czy "dziwactwami". Poświęciłem cały ostatni weekend i zrobiłem stronę http://www.10faktow.pl Chciałem dodać kilka nowych opcji, ale "czysta forma" zwyciężyła. Jeżeli będziecie chcieli coś dodać/zmienić na stronie, piszcie proszę. Pozdrawiam Was i dzięki za ten wątek :-) Tomek

Gość krwisty Leon
1. Lubię befsztyki 2. Nie lubie poniedziałku 3. Kefir co rano 4. Lubię robić kupę 5. Nie chodzę na wybory 6. Lubię grać w szachy 7. Komputer to strata czasu 8. Nie lubię większości 9. Mniejszość ma zawsze rację (poza gejami) :) 10. Jestem tolerancyjny :)