Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

trąbka

Opalanie w ciąży

Polecane posty

Zaczął się sezon. teraz często będę jezdzic na działkę w weekendy, a w wakacje zamierzam spędzić tam cały lipiec i sierpien. Czy moge się opalać? Oczywiscie nie mam zamiaru lezec plackiem caly dzien. Ale np ramiona i nogi, a brzuszek schowany pod parasolem, stopy bede sobie moczyc w baseniku. Mozna tak spedzic 2-3 godziny na sloneczku (brzuch w cieniu!)? Ja ogolnie nie lubie lezenia plackiem wiec na pewno nie bede sie przegrzewac ale chodzi o to ze nie moge siedziec caly czas w domku ;) Co Wy na to? Moge? A co Wy robicie?

Gość xyxx
Nic się niestanie jak posiedzisz 2-3 godziny w słoneczku. Warunek - czapka na głowie, brzuszek nakryty , butelka z woda w ręku

Gość xyxx
to w takim razie miłego wygrzewania w słoneczku :D:D:D

to dzieki wielkie, bardzo dobra wiadomosc, moze nie bede straszyla bladoscia nog na badaniach na fotelu ;)

Gość mysle ze najlepiej
opalaj sie bez majtek zeby nie swiecic bladoscia cipki na porodówce!!!

Gość JATEZzzzzzzzzzzzzz
JA tez mialam plamy wystarczyla chwilka na sloneczku nie moglam nawet nabrac kolorkow bo zaraz plamy sie pojawialy :(

Franka ja tez mam caly nos juz w kropki ;) ale z twarza i tak sie nie da bo normalnie tez ja wystawiam przeciez na slonce

Gość najgorsze są przebarwienia
na skutek wysokiego poziomu hormonów, potem za cholerę ich nie usuniesz stosuj wysokie filtry najlepiej 50

Gość filtry 50 na twarz