Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość holly dolly7432687

MAMA MNIE NIE KOCHA MIMO ZE JESTEM W CIAZY

Polecane posty

Gość holly dolly7432687

Caly czas na mnie krzyczy jest dla mnie wredna mowi ze jestem glupia itp inwektywy . Zawsze jest przeciwko mnie cokolwiek bym powiedziala zawsze jest po stronie starszego brata. Jestem juz w zaawansowanej ciazy za pare tyg rodze a prawie codziennie bardzo przez nia placze wczoraj to az sie zanosilam i az mna wstrzasalo. Wiem, wiem to wszystko brzmi niepowaznie ale czuje sie naprawde niekochana i niepotzrebna nikomu , mam teraz koszmarnego dola. Prosze napiszcie co o tym myslicie. ❤️

Gość holly dolly7432687
Angel from hell jakos tego nie odczuwam i mysle ze gdyby bylo tak jak piszesz to nie zachowywalaby sie tak kiedy jestem w ciazy. Bo nawet urzedniczki i ekspedientki sa dla mnie mile ale wlasna matka to juz nie.

Gość mamamama23mamamama
a ile masz lat? jesli jestes mlodziutka to moze mama ma ci za zle ,ze tak wczesnie zaszlas w ciaze?

MAMA MNIE NIE KOCHA MIMO ZE JESTEM W CIAZY - A dlaczego uważasz, że powinna Cię kochać właśnie dlatego? Zaszłaś w ciążę- Twoja sprawa. Teraz sama będziesz matką, więc zacznij się zachowywać dorośle.

Gość holly dolly7432687
nie jestem mlodziutka mam 27 lat i meza , wiec to nie o to chodzi. Dodam jeszcze ze mam licxzne rodzenstwo ktore jest juz "pozenione " i jak oni przyjezdzaja to zaczyna sie meksyk wtedy matka daje popis swojej pomyslowosci w upokarzaniu mnie przy ludziach a ja sie wtedy nic nieodzywam , sama nie wiem dlaczego...

Gość mamamama23mamamama
eee tam gadasz wiadomo,ze jak kobieta jest w ciazy to szaleja hormony czesto potrzebuje wsparcia najblizszych kiedy mama ma ja w nosie i jest niemila to co sie dziwic,ze dziewczyna sie przejmuje tez bym sie zalamala

Gość mamamama23mamamama
holly powiedz matce jak ci przykro i,ze potrzebujesz jej wsparcia a jesli to nie poskutkuje to podczas popisow przy rodzinie odpowiedz jej niech sie glupio zrobi ,ze nie szanuje corki w ciazy

Gość holly dolly7432687
lilitka ---to nie o to chodzi ze powinna mnie kochac dlatego ze jetem w ciazy tylko o to ze moim zdaniem powinna byc moze milsza , zyczliwsz a nie tak wyzywac sie na mnie . Jeszcze na dodatek mieszkajac z nami bo przeciaz ten stan jest wyjatkowy a nie doprowadzac mnie codziennie do lez

Gość holly dolly7432687
Nie potrafie jej odpysknac , a najgorsze jest to ze nikt w rodzinie mnie nie szanuje (a mam liczne rodzenstwo) . Mam jescze starszego brata ktory z nmai mieszka.

Gość dzinek
trzeba sie wyprowadzic na stale od matki niestety nic innego nie zadziala sama mialam nieciekawa sytuacje i to bardzo a 3 lata po wyprowadzce prawie 4 jestem wedlug mamy najlepszym najkochanszym jej dzieckiem tez jestem z wielodzietnej rodziny

Gość holly dolly7432687
problem polega na tym ze rodzice mieszkaja doslownie 10metrow!!! od mojego domu (tj dom rodzinny ktory dostalismy z mezem od nich w spadku) tylko brat z nami mieszka . Niby mieszkamy oddzielnie ale jednak razem... jak wyjrze przez okno w mojej kuchni to widze co oni robia u siebie w mieszkaniu (ktore wybudowal im moj maz)

Masz męża, spodziewasz się dziecka, masz mimo wszystko własny kąt - i skup się na tym! Wcale nie musisz chodzić do mamy i jej wysłuchiwać... Ogranicz kontakt z nią, bądź oschła i na dystans, a myślę, że sama zrozumie swój błąd i zatęskni. Zajmij się sobą, swoją rodziną i głowa do góry! :)