Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

********* acha ! Agnieszko ,zasłoniłam dzisiaj wcześniej szczelnie okna przed słoneczkiem - może jest i trochę chłodniej..ale..czuję się jak w więzieniu :świata i ludzi nie widać :( :( :( :(..........chociaż może lepsze to niż siedzenie w piekarniku :o ;) : ********** całuski 👄

Malgosiu ja od lat mam wloski do ramion albo ciuteczke za ramiona....chyba nigdy sie nie doczekam zeby byly dluzsze :( :( :( nie udaje mi sie je zapuscic, bo same sie skracaja...krosza sie :o.... Joasiu a dasz rade uzbierac taka sume ??? to jest troche kasy...pracujesz moze ? ...i co dalej...napisz...bo zaczynam sie martwic....glupie to jest ale jakos ja tak mam....nie znam Cie a juz sie zastanawiam jak sobie poradzisz ....

ja zawsze zaslaniam okna jak sloneczko swieci....z tym, ze mam okana uchylone zawsze lub otwarte...i jest znacznie chlodniej....ale moze dlatego, ze mieszkam w domu i mam grube mury....hmmm nie wiem, ale to zawsze u nas pomagalo i bylo chlodniej....u mnie juz jest szaro i tylko czekac, az bedzie znaowu lalo....

**************** Agniesiu - u mnie niebo też pokryły szare,burzowe chmury - tylko patrzeć jak będzie lało i grzmiało..ale..duchota jest niesamowita!!:p :p ........odnośnie okien - lufciki mam otwarte non stop - czy to zima,czy lato - inaczej miałabym wrażenie że się duszę !!!..niestety mieszkam na I-szym piętrze,pode mną są sklepy ( apteka i mięsny) z zakratowanymi oknami,więc można dostać się do mieszkania jak po drabince- bez przeszkód!!...zmuszona więc jestem na noc zamykać okna..ale...teraz się zaparłam i w pokoiku ,w którym śpię otwieram na noc - a niech tam!..może usłyszę jak by się ewentualnie ktoś nieproszony wkradał ;) ;) ****************************** odnośnie Joanny - nie wiem czy dobrze zrobiła,wyprowadzając się z domu :o :o - jest taka młodziutka i narażona na tyle niebezpieczeństw!!..ale..to jej wybór i..też bardzo mnie martwi jak sobie sama poradzi,z czego będzie żyła i opłacała stancję ??!! ******

*********** Joanno - jak dobrze pamiętam : wspominałaś że grasz i masz swój zespół - to może z tego są jakieś dochody ?!...;)

Nie martwcie się o mnie :D dam sobie radę. No od września zaczynamy grać na weselach a narazie właśnie szukam pracy żeby sobie poradzić przez wakacje. :D muszę dać radę bo wolę się męczyć niż mieszkać w swoim domu niestety :(

................hej!hej! Agniesiu - gdzie jesteś ? :o ..i....co porabiasz?!........................... w Lublinie już leje!!..a u Ciebie jaka aura?! ;).............chorobcia - sąsiad ryje już wiertarą od godziny (drugi raz dzisiaj!!!) - oszaleć można - to właśnie uroki życia w blokowisku :p :p :p rano na dodatek pod samymi oknami przez prawie dwie godziny kosili trawę -taką kosiarką przed potopową !!- brr!!!!!.......

ano Malgosiu szwedam sie z kata w kat...burza przeszla obok..ale jest jakos tak zolto na polu....znowu znalazlam u siebie w ogrodeczku czterolistne koniczynki ;)....jak by one tak dzialaly to ....powinnam byc najszczesliwsza na swiecie ....mam juz niezla kolekcje jak bym je policzyla to bylo by ich moze ze 40 :D .... Joanno to trzymam kciuki aby bylo wszystko ok :) .... a u mnie tez sasiedzi sie chyba zmowili....tez wlasnie kosza ogrodki :o

***************** zbieraj,zbieraj te czterolistne koniczynki - na pewno któraś kolejna przyniesie Ci SZCZĘŚCIE i MIŁOŚĆ :D :D :D :D ............. tak jak i Ty plączę się z kąta w kąt i..właściwie nie wiem co ze sobą robić :o....o 21-wszej obejrzę \"Moment prawdy\" i- to będzie na tyle :( :( :( :( ..................... a Ty Agniesiu idziesz jutro do pracki..czy może urlopujesz?!......

........ w Lublinie ulewa i grzmoty !!! ..ale..to i dobrze - oczyści trochę powietrze :D :D ...a ten sąsiad dalej wierci - uff!! ............. idę zrobić sobie herbatkę i siadam przed tv ;) .......jeszcze zajrzę :) :) :)......

ide ide do pracy ....a pozniej Malgoniu czeka mnie tradycyjny weekend z nuda wrrrrrrr...........tez ogladne sobie polsata...nic innego nie ma jak zwykle.....😡 Malgosiu tak sie dzisiaj zastanawialam ...zdradzisz mi ile masz lat ;) ??? jezeli nie chcesz to okej...

jejku jejku ten maz tej pani wyglada jakby zaraz maial z tamtad uciec :o......w momencie prawdy ....i jakby sie mial zaraz poplakac.....

on mi na takiego tyrana wyglada ....oj i chyba ja bije skoro nacisnal na ten przycisk ....

************** ciekawy był dzisiejszy \"Moment prawdy\" - ten mąż to jakiś cynik i bezwzględny tyran,nacisnął przycisk- zapewne ją bił i to nie raz - smutne!!..ciekawe jak będzie się zachowywał w stosunku do niej po tym programie :o.................Agnieszko - pytasz mnie o wiek - jestem tylko troszkę starsza od Ciebie ;).........przyszła pora układać się już do łóżeczka 💤...więc ...spokojnej nocki i bajecznie kolorowych senków 🌻 🌻 🌻............dobrego piątku......do juterka .........buźka 👄.......

bardzo dzwiny byl ten koles ....bardzo ...tez zmykam juz do spania ....do jutra Malgosiu 🖐️

******* hej! witaj Agnieszko :D ........jak minął Ci dzisiejszy dzionek w pracy i ..jakie masz plany na popołudnie ;)...ja rano musiałam podjechać do ZUS-u zawieść \"papierek\"..ale..udało mi się całą podróż odbyć w chłodzie - bowiem rano słońce szczelnie przykrywały chmury i wiał przyjemny wiaterek :) :) :) :) ........teraz oczywiście - NUDA, NUDA i jeszcze raz NUDA :( :( :( ..w tv nie ma nic do oglądania,czytać nie za bardzo mam ochotę..i..sama nie wiem co by tu interesującego wymyśleć :p :p ........pozdrowionka cieplutkie przesyłam ..miłego popołudnia...buźka 👄

***************** oj! chyba Agnieszko ,troszkę odmieniona - w tej nowej fryzurce wyruszyłaś na podryw ;) ;) ;)........czekam niecierpliwie na Ciebie na topiku :o :o :o .......

...moze nie na podryw ale po pracy spotkalam sie z kilkoma osobami...troszke sobie pogadalismy, wyjasnilismy i tak czas zlecial...wrocilam teraz do domku..lece pod prysznic a pozniej do lozeczka... do jutra 🖐️

*********** witaj Agnieszko :D.....chyba odsypiasz jeszcze cały tydzień rannego wstawania :o..........czy masz jakieś plany na dzisiejszy dzionek ?!...ja po męczącej nocy (och!-jak bolały mnie zęby :p )..wstałam po 9-tej..wypiłam kawusię a teraz biorę się za co tygodniowe sprzątanko - nie ma tego wiele - takie tam odkurzanko ;)...pozdrawiam ..życząc dużo słoneczka na cały dzionek ( w Lublinie rano świeciło ,teraz pada deszczyk :( :( )......buźka 👄

....Agnieszko - zauważyłam,że ostatnio coraz rzadziej zaglądasz na topik?!( może to i dobrze- nie dokucza Ci już tak bardzo NUDA)..podejrzewam,że znudziło Ci się korespondowanie z jedną i tą samą osobą..a być może masz jakieś do mnie pretensje - tylko nie wiem o co?!...może zbyt zanudzam Cię swoimi problemami - po co pisać ze smutasem!!..zakładając topik chciałaś zapewne by stał się on fajną wymianą doświadczeń!!.....życie nauczyło mnie dużo pokory..więc nie będę się narzucać !...życzę Ci z całego serducha fajnych nowych znajomości..dużo uśmiechu na każdy dzionek..i....by czterolistna koniczynka przyniosła Ci oczekiwaną prawdziwą MIŁOŚĆ!!...może jeszcze kiedyś tu zajrzę - nie wiem ?!..mniej będę czasu spędzać na necie..a..postaram się więcej chadzać na spacerki a jak zdrówko pozwoli szusować troszeczkę na rowerku?!...pozdrawiam..dobrego weekendu..3 maj się ciepło..

..acha!..nie myśl Agnieszko,że podjęcie takiej decyzji przyszło mi łatwo - o nie!!..mimo iż znamy się tylko wirtualnie,stałaś się przez dwa miesiące bliską mi osóbką..czekałam z niecierpliwością każdego dnia na Ciebie na topiku..i..dziękuję Ci za to że byłaś ,za dobre słowa!!..ale..muszę żyć bardziej realnie a nie tylko wirtualnie !! ..a właśnie lato temu sprzyja!!..czasami jednak się odezwę!!

Malgosiu wcale nie znudzilo mi sie zagladanie tutaj i tez nie znudzilo mi sie pisanie z Toba...tak samo jak 2 maja tak samo dzis nudze sie przeokropnie...moze faktycznie przez ostatni tydzien mniej bylo moich wpisow ale to przez to ze mialam nieprzyjemny tydzien w pracy i jakos dopadl mnie wiekszy dol niz zazwyczaj....szkoda ze podjelas dezyzje o nie zagladaniu tutaj, bo tak samo jak Ty, ja czekalam zawsze na jakis znak od Ciebie...jednak szanuje Twoja decyzje, i zycze powodzenia....bez Ciebie nie mam po co tu zagladac...wiec to moj ostatni tutaj wpis.

Gość Poziomeczka22
sobotnie popołudnie i znowu nudno i smutno...pije kawe, jem bułeczki i lampie sie na monitor...tak bardzo brakuje mi tego co ma wiele moich kolezanke chłopaka, z którym spedzaja weekendy:((((( Ktos chciałby posmecic??????

Gość Poziomeczka22
uppppppppppppppppppppppp

Gość Poziomeczka22
uppppppppppppppppppppppppppp