Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

******* witaj Joannoo - rzeczywiście dawno Cię tu nie było ;) - ale fajnie,że przypomniałaś sobie o naszym topiku :D i..zajrzałaś do nas :) ****************** Agniesiu - jeszcze niestety nie uporałam się z dolegliwościami :( - może noc przyniesie ukojenie :o ...... ja oglądam Kabareton..ale..nie wiem ile jeszcze wytrzymam ?!..chyba niedługo będę układać się do łóżeczka 💤 ..więc...spokojnej nocki życzę ( bez niespodziewanych nawałnic!!- mam nadzieję,że z każdym dniem aura będzie coraz lepsza ;) )......kolorowych senków .......całuski na dobranoc 👄 👄 👄.........dobrego poniedziałku 🌻 🌻 🌻.........do juterka ........pppppppppaaaaaaaaaa!!!!

Malgosiu to spokojnej nocki i kolorowych snow :)....sen ponoc najlepszy na wszystko....jutro na pewno bedzie lepiej ;) Asiu fajnie ze znowu sie odezwalas...cieszy mnie to ze u Ciebie lepiej...i cieszysz sie kazdym dniem...oby tak dalej !!!! a co bedzie w tym programie i kiedy mamy ogladac ??

No dostałam się do niego :D Byłam chyba 30 maja na castingu w Warszawie i sie dostałam. W sierpniu mam nagranie :P Ale pewnie emisja bedzie jakos pozniej :P

..witaj Agnieszko :D ..miałam wyrzuty sumienia,że nie odzywam się przez cały dzień..a okazuje się,że i Ciebie nie było ;)....ja czuję się dzisiaj fatalnie - boli mnie kręgosłup,na dworze duchota...i..ogólnie mam podły nastrój aż nie chce się żyć!!!! :( :( :( ************ pozdrawiam serdeczniutko...

************** gratulacje Joasiu :D :D .....w takim razie jak będzie emisja - daj znać ,będę Cię podziwiać mając nadzieję,że wygrasz dużo kasy :D :D .....pozdrawiam wieczornie...

czesc Malgosiu :) Nie bylo mnie na topicku ,dlatego, ze dopoero teraz wrocilam do domku...bardzo mi przykro i smutno, ze tak zle sie czujesz i jeszcze humorek nie najlepszy masz :( :( :( ....Mam jednak nadzieje, ze szybko on mine i jutro bedzie znacznie lepiej...bardzo bym chciala zeby bylo u Ciebie ok ...... Joasiu to daj znac jak bedziesz wiedziala kiedy bedzie emisja tego odcinka w ktorym bedziesz brala udzial....a juz od teraz trzymam mocno kciuki zebys zaszla jak najdalej :D :D :D Pooooooooooooooozdrawiam Was dziewczynki :) :) :) ide pod prysznic i jeszcze tu wpadne ;) ;) ;)

******** Agnieszko - dziękuję za dobre słowa - jesteś kochana ❤️...wątpię jednak,że jutro będzie lepiej :( :( - jak już złapie mnie ból kręgosłupa ,to parę dni mam z głowy a wtedy i nastrój kiepski :p ******** będę się już układać do łóżeczka - na leżąco mniej boli ;) *********** życzę Ci spokojnej nocki ********** buziaki na dobranoc 👄 👄 i.....dobrego jutra

wiem Malgosiu ze jak dokucza nam bol to nie jest nam wesolo, a jak jeszcze doskwiera nam samotnosc i brak bliskiej osoby to juz w ogole jest do d... przerabialam to nie jeden raz, mimo wszystko chcialabym aby jutro bylo u Ciebie lepiej....nie tylko fizycznie ale tez i lepiej na serduszku....trzymam kciuki aby bylo LEPIEJ !!!!!! ........tez juz pojde sie polozyc, dobrej nocki .......a jutro duzo usmiechu na twarzy ;) ;) ;) ..... ........pomysl jutro jak tylko wejdziesz na topick ze ja mysle o Tobie ;) ........poobijaj sie troszku za mnie a ja troszku za Ciebie popracuje :D :D :D .... ..........tak na marginesie to jestem cala w stresie bo jutro mam powazna rozmowe z szefem mojej szefowej :( ...........boje sie przeokropnie....chce zeby juz bylo po niej ....ech...nie wiem czy zasne ale sprobuje .... papa .........do jutra 🖐️ ......

............... dzięki Agniesiu ,że myślisz o mnie :)........fajnie mieć świadomość,że Ktoś interesuje się moim stanem zdrowia zarówno fizycznym jak i psychicznym - jesteś wspaniała 👄 👄 👄............... ja również trzymam kciuki za powodzenie podczas Twojej rozmowy !!! :) ................ czekam na Ciebie na topiku - jak tylko dotrzesz do domciu - daj znać jak przebiegła ta stresująca dla Ciebie sytuacja !!!!!! ...........pozdrawiam....🌻 🌻 🌻

czesc Malgosiu :) Jak sie dzis czujesz ???? Napisz, że lepiej ....i jak tam dzionek dzis przelecial ??? Mi tak sobie, rozmowa nie po mojej mysli przebiegla ale nie jest zle...a jak bedzie dalej i co bedzie dalej to czas pokaze....pomalu mam juz dosc swojej pracy i ciagle zmieniania organizacji pracy....i super ekstra pomyslow, ktore nie sa jednak takie super jakie sie pozniej okazuja, no ale z szefami sie nie wygra...a polecenia trzeba wykonywac :o.....ale ....nastroj udalo mi sie troszke polepszyc bo w umowilam sie do fryzjera na czwartek :D:D:D ....boje sie tylko ze jak fryzjerka (moja znajoma) zobaczy moje wlosy to mi zrobi ty ty ty ..... ;) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziaki 😘

********* dobrze ,że już za Tobą ta rozmowa :D..faktem jest,że dzisiaj pracodawcy żądzą jak chcą,,a pracownik ...musi siedzieć cicho i wykonywać ich czasem niedorzeczne polecenia :p ******************************** a ja - właściwie to cały dzionek przesiedziałam w domu - nie daje się wyjść w te iście afrykańskie upały :p :p :p .................... byłam jedynie u swojej rodzinnej lekarki - wypisała mi wniosek do sanatorium ( ale do wyjazdu to jeszcze ho! ho! - okres oczekiwania w moim mieście jest ok.14 m-cy!), przepisała prochy na kręgosłup i...tyle zajęć na dzisiaj :( :(.............. a tak NUDA! NUDA! i jeszcze raz NUDA! - fatalnie wpływa na psychikę takie siedzenie w domu ...a..wychodzenie bez potrzeby też nie ma sensu - tym bardziej,że ogranicza mnie ten ból i upał - niewskazany przy moich żylakach :( :(............czyli ogólnie wszystko do d... !************* w tv też nic nie ma ,rozwiązywać krzyżówek już mi się nie chce i.....zostaje tylko nic nie robienie :p :( :( :( **************** pozdrawiam wieczornie 👄 👄 👄

oj takl ciesze sie ze juz po tej rozmowie...teraz tylko trzeba czekac co wymysla dalej ...piszesz ze u Ciebie upaly ...a u mnie dalej burze i deszcze😡...a gdzie bys pojechala do tego sanatorium ???szkoda ze nie teraz w \"lece\"....a 14 m-cy czekac ...hmmm troszke dlugo...a wracajac do naszej nudy ...to ja tez juz nie mam pomyslow na nia :( :( :( ....

*********** tak! okres oczekiwania na sanatorium jest dość długi..ale..jedyne co pozytywne,to jak złożę teraz to uda mi się pojechać w sierpniu lub wrześniu w przyszłym roku - to też dobra pora :D :D..a wyruszę gdzieś w górskie klimaty - zawsze mam takie wskazania od lekarza prowadzącego - kocham góry!!..a za morzem nie przepadam !!!.............oj! szkoda,że nie mamy pomysłów na tą NUDĘ :( :( :( :( ............... teraz już chyba czas do łóżeczka sen to jedyna dobra alternatywa na zabicie czasu :D :D :D :p ************** Ty też Agniesiu musisz rano wstawać do pracki..więc...dobrej nocki Ci życzę i smaczniutkich senków ......buziale na dobranoc 👄 👄 👄 i......... będę na Ciebie jutro czekać ************* acha!..fajnie ,że zaplanowałaś wizytę u fryzjera - to dobre dla poprawienia nastroju :D :D :D

no tak i przyszedl czas na sen ;) ....szkoda tylko ze nocka tak szybko mija i zawsze rano nie chce mi sie wstawac ;)....Malgosiu papapa i do jutra 🖐️.....

witam pieknie :) Jak tam dzisiejszy dzionek mija ??? Co słychac dzisiaj Małgosiu u Ciebie, no i jak sie dzis czujesz ???...... Ja juz po pracy dojechalam do domku i czekam na obiadek az sie ugotuje :)....pogoda jak zwykle u mnie deszczowa i nie zapowiada sie zeby bylo inaczej....po obiadku napije sie kawusi i tylko nuda mi pozostaje..... Pozdrawiam Cie gooooooooooooraco (chociaz u mnie chlodnawo ;) ) 😘 😘 😘

*********** witaj Agnieszko :D :D........ oczywiście cały dzień spędzam w domku - choć ledwo już wytrzymuję :( :( :( - nie tylko dokucza mi ból kręgosłupa ,ale i niewyobrażalny wręcz tropikalny upał :p :p :p ( w mieszkaniu nie da się wytrzymać - okna mam na południową stronę - istna piekarnia!!)........wiem - może zabrzmi to dziwnie,ale..wolałabym chłód i deszcz niż taką aurę jak obecnie !!!..oczywiście żal mi ludzi,którzy przez ulewy , przeżywają tragedię,tracąc niekiedy cały swój dobytek - bardzo ale to bardzo im współczuję :( :( :(.........jednak ja od zawsze byłam \"zimnym wychowem\" i nigdy nie lubiłam tak upalnego lata - wolę wiosenkę i słoneczną jesień - jest wtedy radośnie z powodu słoneczka ale z umiarkowaną temperaturą !!.............och! ale się rozpisałam !!....ja będę szykować sobie niedługo już kolacyjkę..a Tobie Agniesiu życzę smacznego obiadku :D :D...........pozdrawiam cię bardzo serdecznie.......👄 👄 👄

**************** uff!!!!........nareszcie słońce zniknęło z okien..ale..w domu istny piekarnik :p :p :p a temperatura 26 stopni !!!.......... nawet w nocy źle sypiam - budzę się z gorąca co parę godzin i ..trudno później usnąć ........a cały dzień jestem padnięta,podenerwowana :( :( :(.........ach! już mam wszystkiego dosyć :( :( :( ........i.....na dodatek ta wykańczająca NUDA !!! :(............ a co Ty Agnieszko teraz porabiasz ?!........jesteś już po obiado-kolacji ?!..........

wlasnie sie obudzilam ...spalam, bolala mnie glowa i sie polozylam i jakos tak zasnelo mi sie ...nie jadlam kolacji i chyba juz jesc nie bede...za pozno juz ;) ....duuuuuuuuuuuuuzo bym dala zeby i u mnie swiecilo sloneczko i bylo 30 stopni ...chodz wiem ze to bywa meczace i nie wszyscy lubia takie upaly i dobrze je znosza...nigdy nie moze byc tak zeby bylo w miare cieplo, bo albo jest tak ze caly czas leje i jest zimno albo sa upaly nie do wytrzymania....bardzo dziwna ta nasza pogoda jest....przede mna teraz kapiel...a pozniej pobuszuje sobie troszke po necie bo pewno teraz nie zasne.... jeszcze tu wroce ;) cmok 😘 cmok 😘

*************** Agniesiu - Ty zrobiłaś sobie drzemkę.. ja....obejrzałam film na TVP 1 ;) .....a....teraz będę szykować się do łóżeczka - zrobiłam się trochę śpiąca 💤 - choć wiem,że i tak nie uda mi się spokojnie przespać całej nocki ,bo w domu gorąc niesamowity :p ......Tobie zaś życzę kolorowych snów 🌻 🌻 🌻..i..nie siedź zbyt długo na necie - jutro raniutko pobudka ;)........miłego czwartkowego dzionka........buziaki na dobranoc 👄 👄 👄.............do juterka ........ppppppppaaaaaaaaaaa!!

oj oj ale sie zasiedzialam ....a spac mi sie dalej nie chce :( ....

jejku jejku....nie spalam do 2....a teraz mam oczka jak kretek ;) ....ale wiesz co Ci powiem Malgosiu ...nie zaslonilam sobie rolety wczoraj i wiesz co....obudzilo mnie sloneczko :D :D :D tak strasznie swieci od samego rana, ze chyba bedzie dzis cieplutko i u mnie ....w koncu moge sobie ubrac klapeczki i spodniczke :D :D :D ....lece teraz na sniadanko a pozniej jade do fryzjera.... Milutkiego dzionka zycze Malgosiu.....i jezeli nadal bedzie u Ciebie upalnie to 3maj sie jakos dzielnie....moze pozaslaniaj sobie okienka, od rana zeby nie nagrzalo sie az tak bardzo ..... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuzka 😘 😘 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

Gość Joannaaaaaaaaa
Wiecie co dziewczyny, Wyprowadziłam się właśnie z domu. :D a dopiero za 2 miesiące kończę 18 lat. Ojciec mnie tak wyzywal że stwierdziłam że dłużej nie wytrzymam.

*********** witaj Agnieszko - dzisiaj mijają dwa miesiące od naszego pierwszego wirtualnego spotkania :D :D :D :D :D..........dziękując Ci za ten cały okres,że w dobrych i złych chwilach jesteś ze mną przesyłam Ci dużo dużo buziaków 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄 👄.i...... naręcze kwiatuszków 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻....................

...cieszę się Agniesiu,że i u Ciebie zaświeciło wreszcie słoneczko :D :D :D :D :D ......jak tylko wrócisz wypiękniona od fryzjera - daj znać !..napisz jak nowa fryzurka ;) ;) ;) ......zapewne będziesz wyglądała olśniewająco :) :) :) :) ..pozdrowionka bardzo gorące przesyłam...pięknego dnia ❤️

witam pieknie :D wlasnie wrocilam do domku ....jestem jeszcze jasniejsza blondynka ;)...i z duzo krotszymi wloskami :(....niestety trzeba bylo je podciac, co mnie bardzo martwi bo co troszke zapuszcze to musze je skrocic....no ale niestety prostowanie robi swoje, niszcze sobie je na wlasne zyczenie...a co do sloneczka to juz go nie ma...zaczyna wlasnie grzmiec... znowu bedzie lalo, straszna duchota jest... ....fakt dzis juz zaczyna nam sie kolejny miesiac, spotykania sie tutaj...jak teraz patrze wstecz to widze jak ten czas leci...2 m-ce nam minely :) ....fiu fiu co za rocznica ;)....rowniez Ci dziekuje za to ze jestes ze mna tutaj...milo wiedziec, ze jest ktos z kim mozna \"porozmawiac\' i ten ktos Cie rozumie .... buuuuuuuuuuuuuziaki 😘 😘 😘

Joasiu jaka Ty mlodziutka jeszcze jestes :D ja przy Tobie to ....:( ....poradzisz sobie wyprowadzajac sie z domku, masz gdzie sie podziac ?? hmmm....z Twojego wpisu wynika ze chyba masz i sie cieszysz z tego powodu...zycze Ci jak najlepiej i zeby sie ulozylo wszystko po Twojej mysli :)

********* Agniesiu!...wierzę,że wyglądasz uroczo w nowej fryzurce :D :D ........ ja lubię dłuższe włosy i upięte w tzw.artystyczny nieład...jednak dałam się namówić półtora roku temu swojej psiapsiółce ( o której Ci kiedyś wspominałam),a właściwie jej siostrze,która jest fryzjerką - na obcięcie na króciutko włosów :( :( :(..do dzisiaj bardzo,bardzo żałuję tej decyzji ( ile łez wylałam patrząc na siebie w lustro!!😭...ale..już sporo podrosły - teraz mam do ramion ( chociaż takie nie długie ,nie krótkie są najgorsze do ułożenia:( :( ) -już czasami podpinam..ale..jeszcze troszeczkę zaczekam i będzie okej!! :D :D :D ********************** pozdrawiam Cię bardzo gorąco ...miłego popołudnia..👄

* do Joanny - też zastanawiam się - czy masz się gdzie podziać - choć piszesz,że jesteś zadowolona ze swojej decyzji ?!.....a czy dobrze ją przemyślałaś ?- jesteś jeszcze taka młodziutka :o :o