Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

oj oj nie zdazylam:( Malgosiu ja dzis z opoznieniem zagladam na nasz topick...mam nadzieje, ze mi wybaczysz, ze dopiero teraz tu zagladam...napisze jak mi minal dzionek...jutro przeczytasz ;) po pracy wyciagnelam dwie kolezanki na maly spacerek i ciacho :D...po poludniu u nas wyszlo sloneczko i tak pieknie swiecilo, ze zal bylo siedziec w domu...wiec z wielka bieda wyciaglam dwie kolezanki...pospacerowalysmy troszku i zjadlysmy wielki kawal kremowki :D wiec dzionek zlecial mi calkiem calkiem...ale jutro pewnie czeka mnie tradycyjna nuda, jak to juz u mnie bywa w weekedny..w tygodniu jeszcze czasem uda mi sie namowic ktoras z kolezanek na jakies spotkanie, ale w weekedny to juz nie bardzo....jak wracalam do domciu to tak nagle zrobila sie wielka wichura i zaczelo sie przeokropnie blyskac...wiec burza tuz tuz...i to chyba tyle ladniej pogody...zobaczymy co bedzie jutro. Ide wziasc mala kapiel i chyba tez juz sie poloze...spacerek przyczynil sie do tego, ze chce mi sie spac :) przesylam pozdrowienia i calusi 😘 .......szkoda, ze nie zdazylam przed Toba z wpisem....tzn pisalam ale mi sie laptek wylaczyl :( :( :( ...i musialam pisac wszystko od poczatku wrrrrrr ..... dobrej nocki Malgosiu....chodz pewnie przeczytasz to jutro dopiero...wiec w takim razie milutkiej soboty.......... i do jutra 🖐️ 😘 😘 😘

Hooooop hooooop :D A gdzie sie podziewa Gosia ???? I co ciekawego Gosia porabia ???? Ja zakonczylam akcje sprzatanie i pranie...czekam sobie na jakies jedzonko przegladajac necika ;) ....i wlasnie widze, ze wyszlo w tej chwili sloneczko :D a od rana bylo nieciekawie...kurcze jak swieci sloneczko to jakos tak weselej jest ...moze w koncu sie wypogodzi, a jaka dzis pogoda u Ciebie ??? Moze jest lepsza niz u mnie... Milutkiego dzionka zycze......:) :) :) -----> ☼

**************** hej! hej! ....widzę ,że obydwie dorwałyśmy się do sprzątania :D...jak to mówi jedno z przysłów - \"głupiego robota lubi\" - i tak jest ze mną ;) ....zachciało mi się prania dywanów - denerwowały mnie że są trochę zadeptane - a jeden jest w kolorze ecru , drugi też jasny ,w między czasie prasowańsko i......jestem padnięta!!!!! :p :p :p ...nie pisałam wcześniej,bo dywan był tak mokry że nie mogłam podejść do komputerka - ale chorobcia - jeszcze nie powysychały ...teraz też weszłam tylko na skraweczek,żeby napisać do Ciebie choć parę słów :o :o ....... w Lublinie od rana słoneczko wygląda zza chmur - ale jest straszna duchota - uff!!!!.........pozdrawiam serdecznie....👄 👄 acha! dziękuję za piękne słoneczka :D :D :D

Malgosiu to wielkie sprzatanie mamy juz chyba za soba co ;) ...i co teraz bedziemy porabiac...wielkie leniuchowanie teraz :D :D :D u Ciebie sloneczko a u mnie deszcz...w tv nic nie ma...chyba jakis film sobie wlacze na lapku...a Ty co robisz ??? Masz juz konto na kurniku??? Gralas juz moze ?? ;)

Dopiero uczę się w szkole średniej. Przepraszam, że dopiero teraz odpisuje, ale zgubiłam post. Dzisiaj mam takiego doła, że nie daję sobie rady. Wszystko mnie przygnębia... : ( A u Was jak, dziewczyny?

************ masz rację Agnieszko - wielkie sprzątania już za nami - uffff!!!!! ...... pytasz o stronkę -Kurnika - tak zalogowałam się któregoś dnia ..ale..niestety nie mogę pograć :( :( :( :( ....nie mam zainstalowanych wszystkich programów w komputerku..a to dlatego,że jest to już \"dziadziuś\" i ..ledwo cipie :p :p :p ......ale ..ważne że jest!!! :D :D :D :D ******************* piszesz,że znowu u Ciebie leje ! :( :( - chorobcia co za pogoda ???!!....... teraz potuptam zrobić sobie kolacyjkę,potem obejrzę Wydarzenia na Polsacie i..... chyba Top Trendy - bo co innego robić ??!!! ............. ale jeszcze będę zaglądać na nasz topik :D :D :D :D :D

Gość Damian19L
e tam nuda posłuchaj sobie baciary - bilet do wojska :D hehe :P . Idz na spacerek , przejedz sie samochodem , co kolwiek znajdz sobie zajęcie jak ci nudno jest . Przy komputerze na pewno nudno jest :)

no prosze prosze jakis mezczyzna sie wpisal ;)....czyzby tez i Ciebie nuda dopadla hehe....;) dalej niestety leje wrrrrrrrrrrrrr a na spacerku bylam wczoraj .....tez ide po kolacyjke ....smacznego GOSIU :D

Gość Damian19L
To Zapraszam do Energy 2000 dziś są urodzinki .

************* Agniesiu - jestem już najedzona przed nocką :D :D :D .....teraz wypoczynek przed tv !! ........o! u mnie też już leje deszcz !! :( :( :( ***************** sprawdziłam w wyszukiwarce - ten chłopczyk co pisał na naszym topiku wspominał o klubie dyskotekowym w jakiejś mieścinie w Wielkopolsce :p :p :p :p ************

oj oj to chyba mamy za daleko Malgosiu co ;) ....ja tez juz jestem po kolacji...teraz sobie pogram i moze tez bede ogladac Top Trendy jednym okiem ;) .....

**** za daleko - fakt! a i ten chłopaczek co zapraszał też jakiś małolat ( przynajmniej tak wynika z jego nicku - końcówka 19L ) ;) ;) ;) ....robię dobrą herbatkę i ..siadam przed tv !! :D :D .........ale zrobiło się ciemno - burza że hej!!! - brr!!!!! ...... dzisiaj w nocy też tak strasznie lało,grzmiało i waliły pioruny - że obudziłam się i chowałam się ze strachu pod kołdrę :D :D :D :D :p ************* na razie 👄 👄

************** Agnieszko - oglądasz Top Trendy ?! ....mnie wyjątkowo podoba się dzisiejszy koncert :D :D :D ********* tymczasem..jeszcze zajrzę ;) ;)

tak ogladam :D....mnie tez sie podoba....bardzo milo sie oglada, ja nie zabardzo lubie takie jakies festiwale ogladac....ale ten mnie sie podoba :D .....

************* i już po finale pierwszej części koncertu - fajnie się oglądało :D :D :D :D ***********ale.. zrobiło się już późnawo..a..dzisiejsze porządki dały mi się trochę we znaki :p :p .....więc ...pora na wypoczynek ************ zatem...Agniesiu - spokojnej nocki..milutkich,kolorowych snów 🌻 🌻 🌻 ********** do jutra ******* buziale na dobranoc 👄 👄 👄**********

mnie sie nie chce spac...wiec 2 czesc tez ogladne...dobrej nocki Gosiu....😘 papa

************ hej!hej! witaj Agnieszko - zapewne śpisz jeszcze smaczniutko [śpioch}*********** ja jestem dzisiaj ranny ptaszek :D - wystarczy tego spańska :p *************** teraz zrobię sobie kawusię (_)> , coś przekąszę i..na 9.30 będę chciała wybrać się do Kościółka !...za oknami szaro,buro,wilgotno - ech! do kitu taka pogoda :( :( :( :( ********* pozdrawiam Cię cieplutko ********* pięknego dzionka życzę********* moc buziaków 👄 👄 👄 👄 👄 i..... bukiecik kwiatków - tak na dobry dzień 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 przesyłam !!!!!!!!!!**************

hejka Malgorzatko :) Ale z Ciebie ranny ptaszek :D :D :D..... ja w niedziele to sobie lubie pospac....calutki tydzien wstaje o swicie to w weekendy sobie to odbijam i spie ile moge :D .....u mnie pogoda bez zmian, szaro i mokro....leje i leje...ale na onecie widzialam od czwartku sloneczka :) Jestem ciekawa czy sie to sprawdzi....teraz ide na sniadanko...a potem ...nie wiem co bede robic :O dziekuje za kwiatuszki :) Tobie rowniez przesylam buziaki 😘 i zycze milutkiej niedzieli :)

Maaaaaaaaaaaaaaalgosiu a gdzie Ty jestes :).... .........ja juz jestem po obiadku, i chyba pojde sie przejsc gdzies z bratem, pytalam czy sie przejdzie ze mna i sie zastanawia ;) ....moze uda mi sie go gdzies wyciagnac... ....teraz zrobie sobie kawke...poczekam na Ciebie, moze sie pojawisz ;) ....

***************** halo!..jestem :D *********** też zjadłam obiadek i..leniuchuję przed tv zabijając NUDĘ :( :( :( ......sama nie wiem co ze sobą robić ?! ...Ty chociaż masz braciszka z którym możesz iść na spacerek..a ja - sama :( :( :( :( .....dzisiaj w Lublinie świeci słońce co sprawia że jest trochę radośniej..ale...jest tak potworny upał 30 stopni w cieniu,że nie da się spacerować po dworze :p :p .........zobaczę jak ta skwarota trochę ulży może ok.18-tej potuptam na krótki spacerek - ale..jeszcze nie wiem ?!..ja okropnie znoszę upały - tak że zobaczę czy dam radę wyjść ?!......w aurze z jednej ostateczności w drugą - albo leje jak z cebra..albo skwar - uffff!!!!********** pozdrawiam serdecznie...miłego spacerowania.....niedługo zajrzę na topik :D :D :D

no haaaaaaaallo haaaaaaaaallo :D w koncu sie Malgosia pokazala ;) ;) ;) jak fajnie ze u Ciebie sloneczko, chociaz przykro mi ze zle znosisz upaly :( ...to prawda ze albo leje albo takie sa upaly ze nie mozna wytrzymac....na spacerku nie bylam bo zaczelo padac....ale poszlam na chwilke do sasiadki...a teraz nic nie robie....kompletnie nic...tylko patrze na zegar jak mi ucieka minuta za minuta :( :( :(

************* obejrzałam zdjęcia - rzeczywiście to prawdziwa katastrofa , nieokiełznana walka z żywiołem :( :( :( :( :( :( *********** pozazdrościłam Ci spacerku ( a zazdrość to bardzo brzydka cecha! ) i..wybrałam się na ponad półtora godzinny spacer na ulubione Stare Miasto - ale byłam głupia !!!!!!..całą drogę szłam w żywym słońcu,termometry wskazywały 38 stopni !!.....wylałam z siebie siódme poty i..więcej już takiego głupstwa nie zrobię - o nie!!!!.....zamiast rekreacji,jestem padnięta, rozbolała mnie głowa - taki efekt moje spaceru :( :( :( :( ************** teraz na niebie zbierają się czarne chmurzyska ;)..i tylko patrzeć jak rozszaleje się burza!!!!!********** 👄 👄

************* ale już walą pioruny - burza na całego !!!!!!!!!********* oglądałam Wydarzenia i..niestety w Bielsku Białej nadal ma być nieciekawa sytuacja pogodowa - kiedy to się skończy!!....

**************** oj!oj!..ale się załatwiłam tym spacerkiem :( :( :( :( ************ boli mnie głowa,dokucza kręgosłup i moja biedna nóżka - ale się przeforsowałam 😭 😭 😭*************** a pogoda szaleje - najpierw lało trzy tygodnie a teraz mają przyjść afrykańskie upały ponad 30 stopni w cieniu ...więc..wychodzenie z domku będę musiała ograniczyć tylko do załatwienia najważniejszych spraw i....tyle !!!!! *********** co Ty Agnieszko porabiasz ?!..ja będę oglądać Top Trendy - Kabarety ....ale nie wiem ile wysiedzę :o *********pozdrawiam...

o kurcze :o Malgosiu i jak sie czujesz ?? mam nadzieje ze juz lepiej i troszku juz odpoczelas po tym spacerku...u mnie juz po oberwaniu chmury i wielkiej burzy ...jestem wykapana i wyprasowana ( wlosy i ubrania na jutro ;) ) pije sobie teraz pyszniutki soczek i ogladam film na tvp1 ....czekam az zachce mi sie spac....

Oja. Ile mnie tu nie było O_o. Ostatnio mialam taki nastroj bo wszystkie problemy sie na siebie nalozyly i myslalam,ze nie wytrzymam poprostu. Ale jest juz ok. ;D A i od samego poczatku to ja :D Wiecie co ? Od rozstania sie z chlopakiem zaczelam zyc :D Caly czas jakies imprezy,az mam dosc. :P Dziewczyny ogladacie program \"Tak to leciało?\" :D