Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

************** obejrzałam powtórkowe odcinki \"Niani\" ,potem \"Kabareton\" - trochę się pośmiałam :D :D :D :D *********** i ...tyle radości na dzisiaj :p************ w domku zimno,za oknem deszcz - taka smutna rzeczywistość :( :( ..u Ciebie ponoć jutro ładniejsza aura,ma pokazać się słoneczko - oby! będzie Ci weselej :) :)..w Lublinie niestety nadal zapowiadają deszcze :( :( - zobaczymy ??!! :o....chyba bbbbaaaaaardzo pomalutku będę szykować się już do snu ******** życzę więc Agnieszko milutkiej podusi,smacznych senków i........do jutra !!

oj oj a ja sie zasiedzialam z mama...zrobilysmy sobie mala uczte...brat nam skoczyl po winko...ciacho pokroilam...wlaczylam sobie z mama 2 filmy na dvd i tak nam wieczorek przelecial....juz nie pamietam kiedy siedzialam wspolnie z mama w jednym pokoju heh....teraz i ja szykowac sie bede do snu...dobrej nocki Malgosiu...do jutra 🖐️

Witam Malgosie :) Jak sie spalo ?? Jak mija niedzielne przedpoludnie ?? pewnie poszlas do kosciolka...ja sie obudzilam z bolem gardla i glowy...czuje ze mnie jakies przeziebienie dopada...musze sobie wziasc jakas tabletke zeby sie calkiem nie rozchorowac...pogoda dalej do bani...niby nie pada deszcz ale jest szaro buro i zimno....czyli standardowo juz :o ... zycze milutkiej niedzieli 🌼 ....i zagladaj tu do mnie czasem, zebym calkiem nie zwariowala w domu .... caluski 😘 😘 😘

********* cześć Agnieszko !!!!! ******** fajnie,że spędziłaś z mamą wczorajszy wieczór - takie wspólne chwile są odskocznią od szarej codzienności i dają poczucie bezpieczeństwa i bliskości :) :) ****** troszeczkę Ci zazdroszczę ( ale pozytywnie !) - moi rodzice niestety już nie żyją :( :( :( - bywa i tak!! ************* ciekawa jestem jaka dzisiaj u Ciebie pogoda ?!..w Lublinie nadal zimno,deszczowo ..i..co najgorsze tak ma być przez następny tydzień ...a ten brak słoneczka pogłębia nieciekawy nastrój :( :( ********* ja jestem już po Kościółku,teraz zabiorę się chyba za smażenie naleśniczków - mam jakieś zachciewajki - :D :D :D :D :D ********* a Ty co planujesz na niedzielny dzionek ?!........pozdrawiam ....dobrego dnia...bbbuuuuuuuuziale 👄 👄 👄

****** ha!ha! :D :D :D :D :D :D ale telepatia - pisałyśmy do siebie w tym samym czasie :) ************ tuptam teraz do kuchni,trochę popichcę i....odezwę się do Ciebie ........❤️

hehehe :D :D :D ja juz jestem po rosolku...a na drugie danie trzeba jeszcze poczekac...teraz zabieram sie za siebie ...strzele sobie maseczke na wlosy...na buzke...zrobie sobie male spa ;) ....pewnie w miedzy czasie zjem drugie danie i ....dalej nic nie bede robic... ech te weekendy...wykoncza czlowieka ;) .......smacznego obiadku 😘

******** domowe spa - cóż za rozkosz dla ducha i ciałka :D ****** naleśniczki po smażone - trochę wystałam się przy kuchni - uff!!! :p sporo szykowania a..je się tak szybciutko :o ale jaka uczta dla podniebienia :D :D :D ********* zjadłam parę z nadzieniem obiadowym - robiłam farsz z : tuńczyka,cebulki,marcheweczki,czosnku,pomidorków,sałaty - mniam!!..a za jaki czas będą na słodko z serkiem waniliowym i rodzynkami - też mniam!mniam! :D :D :D :D *************** Tobie również życzę smaczniutkiego obiadkowania ;) ........bbbuuuuziale 👄 👄

U mnie też nuda... Nigdzie nie wychodzę, nie mam przyjaciół, jestem samotna i tak też się czuję... Całe wakacje przesiedzę w domu przed kompem. Mam dosyć życia! Jestem bardzo młoda, powinnam się cieszyć życiem, a jest zupełnie na odwrót.

*** witaj > mała-perełka - miło ,że zajrzałaś :) .....piszesz,że jesteś bardzo młoda :o ( i całe wakacje spędzisz w domu ....tzn. że jeszcze się uczysz w szkole średniej czy studiujesz ?!........pozdrawiam....dobrej niedzieli...

********* Agniesiu - jak tam Twoje domowe spa ?! ....mam nadzieję,że dało Ci trochę odprężenia :D :D :D :D :D ..........bbbbbuuuuuuuuuuuźźźźźka 👄

Malgosiu mozna powiedziec ze spa zakonczone ;) ....z nudow to juz calkiem mi odbija ;) ...hehe no ale maseczki na pewno nie zaszkodza a moze nawet pomoga ;) ...siedze teraz przed tv...ogladam juz konczace sie \"na dobre i na zle\" ...a po filmie ukroje sobie kawal murzynka i dalej nuda ....a Ty Malgorzatko co robisz ??? mala perelka ---> witaj w klubie 🖐️

**************** ja pojadłam naleśniczki na słodko :D wypiłam kawusię \\_/> ***** poszusowałam troszeczkę po stronkach fotograficznych na necie ....niedługo obejrzę \"Jaka to melodia \" ,jakieś wiadomości i......nie wiem co dalej :( :( :( :( :( :( ......nuda!nuda i jeszcze raz nuda :p .......Ty Agnieszko masz o tyle dobrze,że jutro idziesz do pracy (wypiękniona maseczkami!) - lepsza czy gorsza atmosfera..ale..zawsze między ludźmi :o .....a ja następny dzień w domu - tym bardziej ,że w taką aurę nawet nosa nie chce się z domu wysadzić -brr!!!! ************ pozdrawiam ********

...ja w zeszlym tygodniu to prawie codzienne jadlam nalesniki...teraz juz nawet patrzec na nie, nie moge ;)...przejadlam sie troszeczke....a co do jutra to....tak praca ...mniejsze zlo od siedzenia w domu...zawsze przez 8 godzin bede miala jakies zajecie... no oczywiscie jezeli nie zostane dluzej jak to juz moja tradycja jest :o...plus dojazd po pracy do domu...wiec jak zwykle pod wieczor znowu bedziemy sie nudzic ;)

************ oglądałam prognozę na najbliższy tydzień - makabra!!! ..na wschodzie codziennie deszcze ******** więc nie wyobrażam sobie następnego tygodnia - całymi dniami w domu - o nieeeee!!!!! :( :( :( :( :( :( .....we wtorek wieczorkiem chciałam wybrać się do lubelskiego Skansenu na \"Noc Świętojańską\" i..chyba nic z tego nie będzie :( :( .najprawdopodobniej impreza będzie odwołana !!! ..po tylu deszczowych dniach na pewno błoto po kolana !!! :p ******** a jaka pogoda u Ciebie - też szaro,buro i deszczowo ??!!..dzisiaj nie było nawet jednej minutki żeby nie lało - raz słabiej , raz mocniej - ale bez przerwy :p ********* co teraz porabiasz??!! 👄

Malgosiu u mnie tez deszcze zapowiadaja :(...chodze sobie po chalpie...i denerwuje brata...marudze mu troszeczke ;) dawno nie siedzial w domu ;)...pojde sie okapac i jeszcze troszke przed snem posiedze na neciku...moze zachce mi sie spac... zaraz wracam ;)

ja juz jestem a Gosi jeszcze nie bylo ;)...pewnie bedzie sie szykowac do spania ...mnie sie na razie nie chce spac...wiec sobie pogram na kurniku ;)....Malgosiu zycze spokojnych snow i lepszego humorku na jutro... 3maj sie dzielnie....😘 😘 😘

*************** dalej leje jak z cebra,w tv nic nie ma do oglądania, buzi nie ma do kogo otworzyć,głowa zaczyna mnie już boleć -och! chorobcia zdołować się można kompletnie z tego nic nie robienia !!!!! - z tego wszystkiego położę się już do łóżeczka - może usnę ?!..a jak się nie da - to poczytam trochę i sen mnie zmorzy ************ więc...Agnieszko - dobrej nocki,milutkiej podusi ...i....spokojnego poniedziałku ******** bbbbuuuuuuuuziaki 👄 👄 👄 ******** będę niecierpliwie czekać jutro na Ciebie !!!!!!!!!!!pppppppppaaaaaaaaa!!!!! ❤️

hello :) Ja juz jestem w domciu i odpoczywam sobie po pracy...pije sobie herbatke i czekam az mi sie obiad ugotuje...w sumie moglaby to byc juz kolacja...no ale najwyzej kolacji dzis nie bedzie juz ;) ...u mnie dalej leje i leje i jak na razie konca nie widac...ma tak dalej padac do konca tygodnia 😠....a jak Malgosi minal dzis dzionek ?? Przestalo padac czy tez leje ??? Kurcze zeby nie bylo u nas tak jak w Irlandii, ze ciagle tylko pada i pada... tego to bym nie zniosla...musialabym sie w tedy przeprowadzic do jakiegos slonecznego panstwa...hmmm oj juz mi sie wyobraznia wlaczyla :D :D :D jakies tropiki mi sie marza ;) .... no ale czas wracac na ziemie...ide po moje kluseczki z truskawkami ;) caluski 😘 😘 😘

**** hej!hej! Agnieszko - wyprzedziłaś mnie dzisiaj :o ***** myślałam,że znowu będziesz pracować do późnego wieczoru i...nie zaglądałam na topik :( :( **************** ale fajnie,że już jesteś :D :D :D :D :D :D !!!!...chorobcia u mnie też szaro,buro,deszczowo :( :( :( :( :( - piękną mamy jesień tego lata - brr!! :p *********** będę niedługo szykować sobie kolacyjkę ..a potem > nie mam zielonego pojęcia co będę robić :( *********** życzę Ci smakowitych truskawkowych pyszności - mniam!! ( choć szczerze- w tym roku przez deszcze truskaweczki nie mają takiego wspaniałego zapachu i smaku :o ) *************** bbbuuuuuuziale ślę gorące 👄 👄 👄

:):):):) ....no wlasnie teraz zagladam i widze ze juz cos napisalas...HA nawet 2 razy ;) ....siedze przed kompem i sciemniam jakos ;)....weszlam sobie na jakies gry i proboje jakos zabic nude ....widzialas jakimi serialami zastapili nasze seriale hehe...nic lepszego nie mogli dac...chociaz czterdziestolatka czasem mozna ogladnac i sie posmiac ;) ...od nowa raczej nie bede ogladac m jak milosc czy tam rancza ktorego tak nie ogladalam bo mi jakos nie przypadl do gustu, ostry dyzur....hmmm kiedys lubilam ten serial...a teraz jakos jak juz nic innego nie ma to....leci mi w tv a ja od czasu do czasu kukam na niego....a Ty Gosiu co porabiasz ??

ja juz jestem w lozeczku a Malgosi nie ma :( :( :( .... jutro ide godz wczesniej do pracki :o oj oj jak ja wstane ??? nie mam pojecia ....wiem na pewno ze bedzie to bardzo trudne ;) nie jestem rannym ptaszkiem tak jak Ty ;) ....

*********** ja też będę zaraz układać się do łóżeczka ..co prawda nie muszę rano wstawać tak jak Ty ..ale..i tak się budzę :( :( :( ************ tv oglądałam króciutko- nie ma nic interesującego :( :( ..a..zasiedziałam się na necie - przeglądałam katalog Bonprixu - niektóre rzeczy są nawet fajne i niedrogie :) *************** życzę Ci Agniesiu cieplutkiej nocki i barwnych senków 🌻 🌻 🌻 ****** dobrego wtorku****** papatki ** buziale 👄 ....do juterka!

Malgosiu Tobie rowniez zycze kolorowych snow i spokojnej nocki ...a na jutro milutkiego dzionka .... buuuuuzka 😘

** haloooo Agnieszko!..dzisiaj jestem pierwsza :D :D :D :D ******* jak minął Ci dzisiejszy dzionek ?! ;) ******* w Lublinie rano zaświeciło słoneczko - nareszcie zrobiło się tak radośnie :D (choć bardzo,bardzo duszno!) .jednak.....około południa - koniec dobrej aury :( ************ przeszło na miastem parę burz z gradobiciem, w mieszkaniu trzeba było zaświecać światło :p ....leje do tej pory jak z cebra i nie zapowiada się ,żeby przestało - niebo równo zaciągnięte chmurami :( :( :( :( ************ obiadek już pojadłam ..teraz może coś pooglądam w tv - jeżeli będzie działać telewizja - bo i z tym były problemy :p ************* pozdrawiam serdeczniutko...smacznego obiadku..i..dobrego popołudnia .bbbuuuuuźźźka 👄

czesc Malgosiu :) U mnie nie zapowiada sie jak na razie na zadne sloneczko :( :( :( ...leje i leje...brak slow na ta pogode...lepiej sie nie denerwowac...a dzionek minal mi nawet znosnie, tyle roboty mialam w robocie ze nawet nie wiem kiedy mi przelecialo 9 godz w niej...moj szef wyganial mnie juz do domu...bo mowi ze bedzie mi musial dac m-c wolnego z nadgodzin, niestety u mnie nie placa za nadgodziny tylko sa do wybrania....no ale co mam zrobic jak tyle roboty a czas mnie goni...(ciekawe co by mowili jak bym po rowniutkich 8 godz wychodzila i zostawila ich z dziurami tu i tam ;) ) ...tak zle a tak nie dobrze...hehe moim zdaniem powinni sie cieszyc z takiego pracownika jak ja :D hihi ale jestem skromna co ;) ...dzis sie z kolezanka smialysmy ze jak my odejdziemy to sie za nami zaplacza ;)...pisze wlasnie teraz do Ciebie i robi sie coraz ciemniej i ciemniej....zaraz pewnie bedzie mega ulewa jak nie grad...niebo jest szaro granatowe....no tak coraz mocniej leje wrrrr😠....a co Malgorzatka wlasnie porabia ?? znalazlas cos ciekawego w tv??? powiem Ci ze ja na razie tv nie wlaczam nic nie ma...od razu zasiadam do lapka patrze na program jak cos mi ewentualnie przypadnie do gustu, jakis film oczywiscie ...to dopiero ogladam :) :) :) ...ide sobie zrobic jakas kanapeczke...zglodnialam jakos ;).... o kuuuuuuuuuuuurcze ale blyskawice :o ................ .....pozdrawiam serdecznie kiss kiss 😘

haaaaaaaaaaaaallo.... haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallo.... Malgosiu gdzie jestes i co pirabiasz ??? smutno mi tu bez Ciebie :( :( :(

******** fajnie,że się odezwałaś :D :D :D ***** zaglądałam parę razy ,ale było pusto :( :( więc nic nie pisałam :o ********* rzeczywiście z Ciebie pracuś jakich mało..powinni wręczyć Ci medal za ofiarność ;) .... odnośnie pogody - doprowadza mnie już do szału - nie można nosa wytknąć z domu - ile to jeszcze będzie trwało ??! ,gdybym mogła chodzić do pracy,mój dzień wyglądałby inaczej i..szybciej mijał by tydzień - a tak - można dostać kompletnego doła!! :( :( :( :( ... codziennie to samo : oglądanie byle czego w tv,rozwiązywanie krzyżówek i sudoku,gotowanie i..tak w kółko - makabra!!..nawet nie chce mi się siadać do kompa - już też mam dosyć szusowania po jednych i tych samych stronkach :p ********* ale cóż życie musi toczyć się dalej :o ** czekam na poprawę aury - może się doczekam?! :p ...wtedy będę mogła choć trochę potuptać po dworze i czas będzie płynąć szybciej,a podczas spacerowania- może spotkam kogoś ze znajomych i będzie z kim pogadać ?!********** pozdrawiam 👄 ❤️