Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

tak masz racje... w pracy zawsze jakos czas leci...jakos tak mija dzien za dniem szybciej...i zawsze jest jakas odskocznia od nudy i domu...przykro mi ze tak w domciu jestes.... i nie mozesz chodzic do pracy :( ....wlasnie gdyby chociaz pogoda byla inna to i nastawienie do zycia bylo by inne...moze mniej dolujace....

Malgosiu...wejdz sobie na www.kurnik.pl zaloguj sie tam ...za darmo ;)... skoro lubisz krzyzowki moze spodoba Ci sie gra w literaki...to tak jakby scrable ...ja zawsze gram w literaki ;)

no jejku jeku ...juz 2 m-c nam zlecialy ;) faktycznie....leci ten czas jak sie teraz na to patrzy....2 maja mialam zalamke ...

******* jutro zaloguję się na Kurniku i..spróbuję pograć ?!..może mi się spodoba?! ;) ********** teraz powolutku będę szykować się do łóżeczka,choć spać mi się jeszcze nie chce :p..ale..spróbuję poczytać książkę - to dla mnie fajny usypiacz :D ************ zatem.....Agnieszko- spokojnej nocki...miłych snów ******** do jutra bbbuuuuźka na dobranoc 👄

....moze kiedys uda sie nam razem zagrac...jak by co to chetnie pomoge Ci sie wkrecic i naucze grac :) :) :) tez pojde juz spac...dobranoc Malgosiu .....buziaczki 🌼

********** witaj Agnieszko ******* i jestem pierwsza :o !..zapewne znowu zostałaś dłużej w pracy - ale z Ciebie pracowita pszczółka :) ********** dzisiaj pomimo iż co parę minut siąpił z nieba kapuśniaczek wyszłam na godzinny spacerek na Stare Miasto - tak bardzo lubię tam przebywać,tyle pięknych letnich kawiarenek,tak kolorowo ,tyle uśmiechniętych osób przechadzających się obok mnie - to pozwala na chwilę zapomnieć o samotności ;) choć milej spacerowało by się z KIMŚ ..ale trudno - jest jak jest !! *********** teraz przyszykuję sobie kolacyjkę,obejrzę wiadomości..i..zobaczę co dalej ?! :o ******** pozdrawiam Cię cieplutko ************ 👄 👄

******* o! widzę Agnieszko,że zawieruszyłaś się gdzieś na dobre ;) i..nie udadzą nam się dzisiaj pogaduszki :( :( :( :( :( :(

czesc Malgosiu ....ja tylko na chwileczke...melduje sie ze jestem ;)....u nas byla taka ulewa,wszystkie studzienki kanalizacyjne nie nadazyly wody wpijac.... i niestety mnie i naszych sasiadow zalalo....po kolana wody mielismy w piwnicach i garazach...rece mi odpadaja, chyba z miliony wiader wylewalismy z naszych domow :(...a co najlepsze dalej pada :( :( :( nie wiem czy w ogole bede spala tej nocy...trzeba bedzie czuwac raczej...ide sie okapac bo wygladam jak...a lepiej nie mowic...pozdrawiam...moze zajeze jeszcze przed snem ....

*********** Agnieszko bardzo Ci współczuję - rzeczywiście roboty miałaś co niemiara :( :( **** słuchałam w wiadomościach o nieciekawej sytuacji w Twoich stronach ( i nie tylko !), koszmarach jakie przeżywają ludzie w związku z ulewami ,zalaniami,podtopieniami - to okropne przeżycie!! ******** niech to diabli wezmą taką pogodę a zapowiadają jeszcze przynajmniej dwa dni takich ulew! nawet do 80 litrów na metr kwadratowy !! ******** Lubelszczyznę też nie ominęły takie zdarzenia!!..ja jestem o tyle w lepszej sytuacji,że mieszkam prawie w Centrum miasta w blokowisku.. i ..dodatkowo na górce !*********** łączę się z Tobą w Twoich kłopotach i..pomimo wszystko życzę by ta noc upłynęła jak najspokojniej !!************* pozdrawiam Cię serdecznie****** trzymaj się ****** buźka 👄

*********** nad Lublin nadciąga tęga burza..więc wyłączam komputerek i..wskakuję pod kołderkę !!****************** raz jeszcze spokojnej nocy Agnieszko!!********** papa...do jutra

czesc Malgosiu :) Jak dzis dzionek minal u Ciebie ?? Co porabialas ciekawego ;) ?? Ja ledwo zyje po wczorajszym dniu...wszystko mnie boli :( ani sie schylac ani chodzic...czuje sie jak 80 letna babcia ;) ...a deszcz dalej leje i konca nie widac....jescze jutro do pracki i znow weekendowa nuda przede mna :o .... przesylam caluski 😘 i pozdrowienia ;) 🖐️

****** witaj Agnieszko ****** miło że napisałaś..jednak przykro mi że czujesz się tak źle i..z powodu nieszczęścia jakie spotkało Ciebie i Twoją Rodzinkę :( :( :( :( ********* ja musiałam podjechać dzisiaj do ZUS-u po zaświadczenie ..a..zanim dotarłam lunęło jak z cebra..jedna burza się kończyła druga zaczynała ,świata nie było widać ..nadal grzmi i leje !!...przemokłam do suchej nitki i..jest mi teraz zimno - brr!!- chorobcia - czy ta aura tego lata już się nie zmieni na lepsze ?!..... teraz idę obejrzeć wiadomości ..a..potem nie wiem co dalej ?!********** pozdrawiam Cię kochana serdecznie ********* 👄

Malgosiu ogladasz czterdziestolatka ??? ja ogladam ;) leze sobie i ogladam tv wcinajac slone paluszki :d

************* miłego więc leniuchowania ( należy Ci się po wczorajszym :D) i...smakowitych paluszków - mniam!! *********** obejrzałam \"Wydarzenia\"..teraz zrobię sobie chyba kawusię (_)> ,poszusuję trochę po necie a o 21-szej \"Moment prawdy\" i...przyjdzie czas na spańsko :o ********* ale jeszcze zajrzę na topik :D :D :D :D

************ kurczaczku - znowu nadciąga kolejna dzisiaj burza - brr!!!!! [ wściekły] ********* a jaka pogoda jest u Ciebie?!.

...........leje.......leje i leje ........ wrrrr.....chociaz do poludnia nie padalo...ale bylo duszno wiec bylo wiadomo ze bedzie burza i zas beda ulewy :o...slyszalas moze kiedy ma byc jakas poprawa pogody ??? ja slyszalam ze do konca m-c ma tak byc...ciekawe czy faktycznie tak bedzie :(

***************** tak to już bywa,że jak synoptycy się nie pomylą- to powiedzą prawdę :) :p *********** ale..ponoć poprawa ma nastąpić w niedzielę bądź w poniedziałek - przyjdą upaly do 32 stopni w cieniu :p :p :p - ufffff! ..

******** ach! jeszcze co mnie zmartwiło w dzisiejszych prognozach - najgorsza sytuacja ,jeżeli chodzi o ulewy i podtopienia ma być właśnie w Bielsku Białej :( :( :( :( - fatalnie !!!!!! :( :( :( :p - oby te prognozy się NIE SPRAWDZIŁY !!!!!!!!!

tez wlasnie o tym slyszalam, w bielsku i okolicach nie jest najlepiej ...w takich sytuacjach czlowiek zaluje, ze nie mieszka w jakis blokowiskach w centrum :o...oby te upaly przyszly szybko...i wysuszyly to co podtopione...ino zeby zas nie bylo od skrajnosci do skrajnosci i suszy nie bylo ...

**** masz rację - kiedy przychodzą takie trudne dni jak teraz człowiek myśli - może lepiej,spokojniej mieszkało by się w blokowisku ?!...ale..wierz mi od zawsze moim wielkim marzeniem był domek - nawet maleńki,ale własny z ogródeczkiem !! ****** i..jak minął te okropne deszczowe dni ,to znowu będziesz cieszyć się wolnością we własnym domku :D :D ..blokowiska to jedynie zbiorowiska plot i nic poza tym (jeden podgląda drugiego,podsłuchuje , obmawia ...a jeżeli potrzebowałabyś pomocy - wtedy nie ma nikogo - brr!).....

********* ale NUDA - mało mnie nie skręci z nic nie robienia ....czekam do 21-szej na ten \"Moment prawdy\" ...i..spańsko!!***** na jutrzejsze przedpołudnie zaplanowałam wyjście do pobliskiego Supermarketu na zakupki a potem duże prańsko ;) - więc jakoś do obiadku czas zleci..a..potem zobaczę co będę porabiać - pewnie znowu nuda :o *****

kurcze...ale nam dzien za dniem ucieka :o ....nuda... nude pogania...tez ogladne moment prawdy...nic innego ciekawszego nie ma...a pozniej tak jak Ty pojde spac....moze mi sie cos przysni ciekawego i fajnego ;) hihi...

********** będę już zbierać się powolutku do spania ******** zatem..życzę Ci Agnieszko pięknych,bajecznych senków 🌻 🌻 🌻-( może przyśni Ci się rycerz na białym koniu?! ;) ) ************* całuski na dobranoc 👄 👄 ************* spokojnego piątku i..do spotkania jutro na topiku ************ pppaaaaaaaa!!

....dziekuje Malgosiu...Tobie rowniez zycze spokojnej nocki i ciekawych snow ;).......i oczywiscie do jutra 🌼

********** hej! witaj Agnieszko **** za mną trochę pracowity dzionek w domku ;) - zakupy zrobione,prańsko też - uff!!:p......trochę wyglądało słoneczko ,to i praca szła przyjemniej :D..ale niestety teraz znowu chmurzyska ,nieziemska duchota i zbiera się na burzę :( :( :( *********** a jak Tobie minął dzionek i jaką pogodę masz dzisiaj - mam nadzieję,że nie leje ??!!!! ******** pozdrawiam 👄 👄

************** Agnieszko martwi mnie Twoje milczenie :( :( :( :( ********* ja będę układać się już do łóżeczka .......więc.......spokojnej , dobrej nocy .......ppppppaaaaaaaaaaa!