Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maminkaaaa

Czy któraś z Was podaje mleko HIPP???

Polecane posty

Gość maminkaaaa

chcę przejść na to mleko bo moje dziecko po nestle ma zielone kupy, więc muszę zmienić, ale nie wiem czy Hipp jest dobre.

Gość w smaku przypomina
zmielone migdaly i jest wrecz cierpkie.....odradzam

Gość podawalam przez 4 miesiace ale
bede zmieniac, bo po Hippie bardzo jej sie odbija, nawet 2 godziny po posilku. Sprobuje bebiko

Gość ...............33
ja nie wiem czy nie zmienic Bebilonu, podobno jest dobry. Ale moj maly ma od paru dni zaparcie :( Macie jakies doswiadczenia z Bebilonem?

Gość a moze zmien na bebiko
moja corcia z poczatku byla na Nanie - ale po nim miala zatwardzenia ,a kupki byly koloru zielonego . nadamier zelaza w tym mleku powodowal takie problemy u corci . bidulka jak robila kupke to az robila sie czerwona jak burak - tak jej bylo ciezko zrobic . lekarka doradzila zmienic mleko na Bebiko - i od razu problem minal , kupki normalne i zrobione bez zadnego wysilku . tylko pamietaj zebys nie zmieniala mleka radykalnie . radze zmienic stopniowo . jedego dnia tylko jedna porcje nowego mleka . a przez nastepne kilka dni na zmiane raz Nan raz Bebiko . chodzi o to zeby nie bylo zadnych sensacji typu biegnka . aoutorko niezaleznie na jakie mleko zmienisz rob to stopniowo

Gość bo najlepiej
karmic piersia

Gość maminkaaaa
karmiłam piersią 4miesiace ale stopniowo mleko zaczęło mi zanikać więc muszę się jakoś ratować, dlatego pytam

Gość maminkaaaa
z checią bym zmieniła ale mieszkam w niemczech a tu nie ma bebiko:(

Gość to moze zmien na bebilon
bo to ta sama firma co bebiko tyle ze mleko jest troche drozsze

Gość to moze zmien na bebilon
albo zrob jeszcze inaczej . na kazdym opakowaniu jest podany sklad mleka . porownaj sklad mleka - zobacz ile jest zelaza w kazdym . np. w Nanie jest go wiecej niez w Bebiko . nie wiem jest jest z Hippem - musisz sama zobaczyc . jesli bedzie tyle samo zelaza to lepiej nie zmieniaj bo bedzie to samo.

Gość maminkaaaa
dobrze wiedzieć:) u mnie hipp 600g kosztuje 7,99euro! Troche dużo.

Gość maminkaaaa
tak zrobię, bo martwią mnie te kupy zielone, położna mówiła, że nie ma co się martwic, ze przejdzie ale już to trwa z dwa tyg i nic:( także czas na zmianę. Dobrze, że dziecko sie chociaż dobrze czuję:) Sprawdzałam skład w necie i nestle ma żelaza 6,0 na 100g a Hipp ma 3coś, także warto zmienić.

Gość ja podaje
bo tez mieszkam w de. maly jest na nim od urodzenia, nie ma zadnych dolegliwosci po nim, kupy normalne, nie dlugo bede mu zmieniac na 2

Gość maminkaaaa
a które podajesz Bio czy Plus??

Moja corka dostawala po odstawieniu od piersi tylko Hipp i nigdy nie mialam zadnych problemow. Kupowalam- z tego co pamietam- takie rozowe opakowania- chyba z probiotykami. Na Hipp zdecydowalam sie swiadomie- wg mnie to najlepsza firma z produktami dla niemowlakow. ALE: nie kazdy produkt jest dla kazdego dziecka. Trzeba poprobowac- jesli nie wypali z Hippem, sprobuj z Milupa.

Gość nvnnc
lepiej zmień

Gość a po bebilonie
moja mala strasznie wymiotowala!

Gość lenja36
zielone kupy to źle lepiej zmień a Hippa nie podawałam