Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nike25

skromny ślub, skromne przyjęcie

Polecane posty

Gość Amore MIoooo
"żałuję i z zazdroscia patrze na koleżankę, u której jestem na weselu zorganizowanym z pompą.. " Gratuluję córkom:)

Gość impresja_12
troche Was zdenerwowałam pisząc tą gorzką prawdę... od razu odpowiednia reakcja..

Gość wredotta frumowa
że ślub bierzemy raz w życiu, a to sie usmialam:D

Gość eeeetamewrfd
Ja bralam swoj slub rok temu,tez nie lubie szumu wokol swojej osoby(podobnie maz) wiec przyjecie bylo na 20 osob. Tydzien temu bylam na prymicji nowowyswieconego ksiedza...to dopiero bylo wesele,na 120 osob...tylko zony brakowalo :)

Gość pompa to nie ja
do impresja nie zgodze sie z tym co napisalas, bylam na weselu zorganizowanym jak Ty to mowisz z pompa, jechalam dosc daleko, bylo ok 150 osob i wynudzilam sie bardziej niz na przyjeciu 30 osobowym u innej kolezanki takze sama widzisz ze bywa roznie:p

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
dla mnie wszystkie te "wesela z pompą" sa takie same, NIC z nich nie pamietam i nie lubie, mecza mnie. zenada na maksa. ja robie male przyjecie.a zdenerwowalas mnie bo masz mentalnosc szlachcica na zagrodzie :-D nie kazdy jest taki pusty jak ty

Gość asiaaaaaaaaaaaaczek
jak dotad pamietam tylko wesele mojej siostry,tylko tam sie dobrze bawilam, bylo ok. 100 osob

Gość impresja_12
Pusty??? hahahaha ja mam poprostu doswiadczenie, a że zajmuję się weselami to nie tylko swoje..ja znam zycie i nie boję się mówic otwarcie i szczerze..

Gość Agentka csi
nie oceniaj Impresjo kazdego jedna miara. Moze widzialas kilka wesel, moze i "masz doswiadczenie", ale uwierz mi nie kazdego kreca takie zloty po 100 plus. Male przyjecie moze byc bardziej zapamietane, lepiej zorganizowane niz takie "na mase". Nie mowie ze wszystkie wielkie wesela sa puste, zachlane i na drugi dzien wszyscy budza sie tylko z kacem i dziura w budzecie. To jakie kto robi wesele jest jego prywatna sprawa.

Gość labi
My również za 2 mies mamy slub koscielny naprawdę skromny...nie lubimy takich wesel na pokaz....slub to jest dla pary mlodej a wesele tak naprawdę dla gosci...te pieniążki które idą na wesele można dołożyć do budowy domu tak jak w naszym przypadku,w dodatku mamy dziecko więc jak kazdy rodzic wie pieniązków idzie bardzo dużo...U nas na slubie będzie 11 osób :)Pozdrawiam