Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veronika_ok

opozniony okres, wydzielina z pochwy

Polecane posty

Gość veronika_ok

witam. mam 18 lat i jestem z chlopakiem juz ponad rok. wspolzyjemy ze soba i mamy problem. pewnie na forum byl wiele podobnych tematow ale mam nadzieje ze ktos zdola mi doradzic czy pocieszyc... otoz od tygodnia nie mam miesiaczki. nie byl wielu sytuacji w ktorych moglabym zajsc w ciaze. doszlismy do wniosku ze okolo 3 razy, wtedy gdy stosowalismy stosunek przerywany. moj chlopak twierdzi ze zdazyl wyjsc przed wytrykiem. on jest prawie pewny ze nie jestem w ciazy a ja juz tydzien sie zamartwiam. niepokoi mnie tez wydzielina z pochwy. niedawno byla taka ze mozna bylo w niej wyroznic takie biale kuleczki, byla tez gesta i cala taka kaszkowata. od niedawna mam zielonkawa...lub zolta. moze to byc infekcja? skoro to infekcja to moge nie miec okresu? kupilam test ale boje sie go zrobic. wiem ze powinnam ale ja mam caly czas nadzieje ze nie jestem w ciazy. w tym wieku ciaza to dla mnie koszmar, za rok matura i co ja teraz zrobie :(. nie pragne tego dziecka... jestem w krpce. prosze bardzo o pomoc. pozdrawiam

Gość aśka kutaśka
kochana rób test !!!! Jest już tydzień po spodziewanym okresie więc wynik będzie wiarygodny !!!

Gość dwudziestoparolatka ...
kurna mieć test w domu i nie zrobic tylko pytac się na forum czy się jest w ciązy :O

Gość veronika_ok
ale ja sie strasznie boje :(:(:( ja nie chce byc w ciazy... wiem ze to glupie, ze inni sie staraja o dziecko a nie moga a ja g nie chce, ale nawet nie skonczylam szkoly. jestem zdesperowana :( boje sie reakcji rdzicow. nie chce zrobic testu bo ta nadzieja ze po prostu sie spoznia jest silniejsza

Gość no rób ten test
i nam mów jaki wynik sami jestesmy ciekawi jak to jest

Gość veronika_ok
nie ;(. kto nie mial tego problemu nie wie jak to jest :(

ale musisz zrobic ten test by wykluczyc inne przyczyny typu infekcje, grzybice itd !!! Zwlekanie nic tu nie da. Zrób test i jak coś to dopiero będziesz myslec co robić... Śmiało możesz robić teraz- tak jak pisała aśka - będzie wiarygodny !!! No zmykaj i testuj !! Trzymamy mocnko kciuki by była 1 kreska

Gość veronika_ok
wiecie co, ja nie chce sama byc przy tym... zrobie go w pon rano kiedy bedzie ze mna chlopak, bede sie czula pewniej, teraz gdyby wyszedl ze jestem w ciazy to chyba bym nocy nie przespala i by mi oczy spuchly od lez :(. a co sadzicie o tej wydzielinie?

zalecam wizytę u wróżki :)

Gość test ci prawdę powie

Gość veronika_ok
super...

Gość samasobie
zainwestuj w antykoncepcję, bo stosunek przerywany zapewni Ci takie "rozrywki" co miesiąc. zrób ten test bo na formu nikt Ci nie odpowie. możesz się spóźniać z różnych powodów, np. stres, choroba. podobnie jest z wydzieliną-mnóstwo możliwych powodów, a nikt tu nie określi, jaki jest prawdziwy. i tak chyba nie prześpisz nocy i przepłaczesz niedzielę więc testuj

Gość veronika_ok
stosujemy antykoncepcje ale zdarzylo nam sie bez

Gość emamciaaaaaaa
czasem wystarczy tylko raz :( zielona wydzielina to moze byc infekcja moze ona spwodowac zatrzymanie miesiaczki ale skoro sie nie zabezpieczacie (stosunek przerywany to nie zabezpieczenie ) to istnieje tez mozliwosc ciazy :(

Gość safcdsca
ja jestem w ciazy po stosunku przerywanym, wiec przede wszystkim mysl rozsadnie i stosuj zawsze zabezpeczenie a nie potem zamartwiasz sie. Taki kolor wydzieliny moze swiadczyc o infekcji, zrob test szybciutko, i tak juz niczego to nie zmieni, lepiej wiedziec