Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dominikaa z mazowsza

mam głupią siostrę

Polecane posty

ma 25 lat, a jest tak głupia, że aż mi jej szkoda. najpierw próbowała mi uwieść męża, później opowiedziała mu o wszystkich moich grzeszkach, teraz podarła mi specjalnie ulubioną , drogą bluzkę i uciekła do siebie! kiedy dzwonię, nie odbiera, wyzwałam ją w smsach, a rodzice ją jeszcze bronią. Dlaczego tak jest:(

Gość asterix z dzikami
może ci zazdrości?:O

Może ma jakieś zaburzenia psychiczne ? Poważnie piszę .

to zazdrość. dlatego, że mój mąż jest bardzo dobrym człowiekiem, nie pije, nie pali, jest kulturalny, grzeczny, kupuje mi wciąż drogie prezenty. a jej? pije, wyzywa ją, ma 3 dzieci, jest biedna! żal mi jej, staralam sie jej pomoc kiedys, zabieralismy ja na imprezy, ale widac jak wyszło. jestem zalamana nie tym, co zrobiła, bo to przeszłość (oprócz tej bluzki) a tym, ze rodzice sa po jej stronie!! bo ja wyzywałam od kurw i szmat:(

To porozmawiaj z Nią .Pewnie potrzebuje Twojego wsparcia , ma w życiu pod górkę ,ale też jest dorosła i nie może zachowywać się jak smarkula .

Gość asterix z dzikami
bo to moze tak wygląda, że ty jesteś tą złą, skoro ci się powodzi a jej nie:O mimo to nie powinnaś jej tak nazywać, chyba w takiej sytuacji trzeba być opanowaną, bo obróci się to przeciwko tobie:O

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ona nie jest glupia jest bardzo nieszczesliwa.mnie zal takich ludzi.na pewno zazdrosci ci ze masz dom meza ktory cie kocha i szanuje.ona tego nie ma i ci zazdrosci...powinnas jej wspolczuc pogadac z nia jakos zyczliwie a nie naskakiwac na nia.

I przeproś Ją za te słowa wypowiedziane w gniewie .Zdarza się .

Dzięki, ale nie przeprosze jej za te słowa. nienawidze jej. Sama sobie zgotowała ten los, wiedziala kogo bierze, rodzice jej zabraniali. Kazdy ponosi odpowiedzialnośc za własne czyny. Jak moge wybaczyć komus, kto probować zniszczyć moje małzenstwo.nie potrafię.

Ja miałam podobną sytuację. moja siostra nagadała mojemu chłopakowi, o tym co wyprawiam za jego plecami. On mi wybaczył po jakimś czasie, a do niej sie nie odzywam do dziś.

Gość asterix z dzikami
jasne, wiadomo ale lepiej waż słowa, bo rodzice będą przeciwko tobie zawsze tak jest że po dupie dostanie ten kto ma lepiej, bo współczuje się osobom, którym raczej nie układa się w życiu, nawet na własne życzenie najlepiej olej to, albo chociaż udawaj, zę olewasz:)

Nie wiem ,co powiedzieć.Też nie wiem , czy potrafiłabym :( Dorosły człowiek,powinien widzieć różnicę między dobrem i złem.

A Ona chyba się gdzieś pogubiła :(

Gość dominika ma rację
Ofermom i nieudacznikom życiowym mówimy stanowcze "nie". W USA jakoś ludzie dązą do sukcesu i pracują na niego. A w Polsce nadal jest dziwna atmosfera sympatii dla pijaczków i leni, którym się nie powiodło w zyciu - w 99% na skutek własnej winy. Dominika nie ma za co przepraszać, komuś chyba brakuje piątej klepki że wypisuje takie brednie. To tamta jest winna.

a mnie tej dziewczyny szkoda a autorka jawi mi sie jako zarozumiala osoba ktorej wydaje sie ze zjadla wszystkie rozumy...

Mówię ,żeby przeprosiła jedynie za słowa ,wypowiedziane w gniewie.Oczywiście ,że siostra jest tutaj winna , bo jak napisałam wcześniej ,niezależnie od tego jak ciężkie ma życie jest dorosła i musi odpowiadać za swoje czyny.Zwłaszcza te , które skierowane były przeciw siostrze .

Mie brat zawsze odpali kasiorę na pół litra jak nas z chłopem suszy

nie rozumiem dlaczego uważacie mnie za zarozumiałą? dlatego, ze jej wspolczułam, pomagałam, dradzałam, dawałam pieniądze, woziłam, dawałam na leki? ludzi kochani! po takim czyms zasługuje sie na odrobine sympatii a nie chęc zrujnowania życia

Ja Cię za taką nie uważam i doskonale rozumiem Twój gniew.

Gość asterix z dzikami
również nie uważam , że jesteś zarozumiała rozumiem Twój gniew, masz prawo tak się czuć nie można pobłażać ciągle komuś kto na własne życzenie niszczy sobie życie pa

Gość bebebo
twoja siostra normalna nie jest, ma problem z kontrolowaniem się i z czasem nie będzie lepiej. nie bez terapii w każdym razie. Nie wiem, co ci poradzic, ale spróbuj może nasłac na nią jak nie matkę, to może jakąś zaufaną ciocię albo kumpelę. Bo zachowanie twojej siostry jest bardzo niedojrzałe i agresywne i to na pewno samo się nie skończy.

Gość daid
moja siorka jest naprawde głupia zawsze mnie bije podjada słodycze i zadziera nosa

Gość
nie utrzymuj kontaktu nie zapraszaj nie dawaj rzeczy i juz

Gość wawelski
nie nabzykana i tyle