Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majka340

fajny facet..ale totalnie bezguscie

Polecane posty

Gość ciekawi mnie
13:15 [zgłoś do usunięcia] deko no cóż, na początku musisz się pomęczyć a potem może sobie wychować? :D

Gość no naprawde hehe
gin in the bootle ----- no wez mnie nie rozśmieszaj :) juz widze jak na randke przychodzi ci laska w butach od których odpada podeszwa i ciuchach , które nosila jej matka a ty ....... interesujesz sie jej wnetrzem hahaha kobiety jak widzisz mają dylemat, dowodem na to autorka tematu ale faceci w takich przypadkach dylematów nie mają , laska idzie do archiwum i już :)

Gość lamella
wygląd świadczy o klasie człowieka i nie da się od tego uciec. NIe mówimy o markowych ciuchach, mówmy o starych, niemodnych łachach, rozwalających się butach. Taki strój na randkę jest po prostu lekceważeniem zasad. Jak z kimś takim pójść do teatru? Dno. Rozdeptane buciory dyskwalifikują gościa. Z modą jest na bakier, a przy bliższym poznaniu okaże się że z higieną też? nie każdy musi być metroseksualny, ale litości - dzinsy można kupić za 30 zl na wyprzedaży, naprawdę nie wierzę, żeby w Warszawie przyjęto do pracy kogoś, kto tak się ubiera. Odpadłby na rozmowie kwalifikacyjnej za sam wygląd butów, tym bardziej w banku gdzie wyjątkową uwagę przywiązują do IDEALNEGO stroju - od stóp do głów. Może nad samochodem się trząsł, bo go pożyczył? kto mając służbowy trzyma drugi w domu? po co generować dodatkowe koszty, płacić ubezpieczenie? jeśli już firma daje służbowy to również do prywatnego użytku? z kolei skoro ma służbowy to i co najmniej kilkutysięczne zarobki, i z pewnością już dawno by się jakoś ubrał, bo by go zwyczajnie wyśmiewali. Naprawdę ta historia się kupy nie trzyma...

Gość hmm moj kuzyn jest
sedzia w warszawie i zarabia kupe kasy, ale ubiera sie sam jak lazja :P jakis czas temu zaprosilam go do nas na urlop, myslalam ze wyjdzie ubrany w garnitur, fajne buty a tu.......... sweterek jak z handelku dla 50 latkow, adidasy rozlatane i jakies byle jakie spodnie a do tego wasik jak podstarzaly wujek Zenek. No a kuzyn fajny facet, intelignetny, dowcipny i w ogole super facet, tyle ze sam i nie ma mu kto doradzic w kwestii ubioru i wydaje mu sie, ze wyglada ok, bo za mlodu tez tak chodzil ubrany i chyba nie wie, ze ten styl minal jak zaczal dojrzeeac:) wiec nie ma co oceniac pochopnie,ze ktos w banku i nie wie jak sie ubrac. do banku ubiera sie pewnie jak do pracy, a stroj luzny to wlasnie taki a nie inny. kuzyn tez w pracy garniak i toga, a a luzaka jak wujek ze wsi :D

Gość gitarra
typowo kobiece- ledwo co nasza autorka poznała faceta, nie wiadomo co za jeden, czy nie psychol jaki- ale już z nim planuje przyszłość-i obmysla plan jak tu nieboraka zmienic w wymarzonego księcia :O :D ehh....

gittara...nie masz racji, nie snuje z gosciem przyszlosci ale na nastepne spotkaniu lepiej bym sie czula gdyby chociaz zmienil te rozkletane buty, dlatego zadalam pytanie na tym topiku - chcialam poznac zdanie innych.

Gość sedzia to inna bajka
to takie stanowisko, ze facet moze sobie pozwolić na oryginalność ;) natomiast wersja , że gość w rozwalonych butach i spodenkach typu piramidy pracuje w bankowości w wawie jest nierealna .... no chyba, ze pracuje jako placowy hehe

Gość ciekawe czy autorka ponownie
sie z nim spotkala i jak wrazenia

nie , kolejne spotkanie ma byc w przyszla sobote;) jesli stroj bedzie w podobny stylu to chyba po prostu cos na ten temat powiem, jesli uzna ze nie mialam prawa to coz zakonczymy te znajomosc,,,,,chociaz pewnie bede ciut zalowac:(

ja sie kiedys spotkalam z fajnym facetem ale przyszedl w sandalach i skarpetach :O i co mialam robic, po jakims czasie mu powiedzialam zeby tak sie nie ubieral

na spokojnie, powiedzial ze tak sie chodzilo kiedys, ale wiecej go nei zobaczylam w nich, kiedys sie spytalam jakich perfum uzywa, to mi powiedzial ze jakichs dobrych :D wiec drązyłam, okazalo sie ze to jakies węgierskie, no facet byl jak z lat 80 ale byl to przyzwoity i sympatyczny facio

hihi niezle z tym perfumami, a pozatym skoro na spokojnie przyjal Twoje uwagi to rzeczywiscie fajny gosciu:) a u mnie no nic zobacze w czym przyjdzie na kolejne spotkanie...moze to byl wybryk natury i milo mnie zaskoczy;) powaznie to w o watpie

no to czekamy z niecierpliwoscia na twoja relacje bo tez jestesmy ciekawi...choc do soboty to jeszcze daleko