Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliksandra

Wybieramy Króla Kafeterii

Polecane posty

Gość
Liliuś ❤️ jak dziś masz buciki?:P ;)

Gość lilia________wodna
takie jak lubisz 👄

Gość
to jakie :P ;)👄

Gość lilia________wodna
o Ja Cie zapomniałam załozyc 🌻 :p :p

Gość
to nie zimno:P ? masz pończoszki z koronką :P ?

Gość lilia________wodna
pończoszki sie koorva podarły :D

Gość Przepraszam
a moze tak na erotyczny i tak Złoty nie zostaniesz królem :p

Gość lilia________wodna
dlatego teraz noszę wełniane kalesony :classic_cool:

Gość Ja głosuje na
Pierdniera Donalda Tuska. Wodza narodu, który prowadzi swój lud bezpośrednio do krowiego placka. :)

Gość lilia________wodna
marny podszyw,zero inteligencji :D :D zero zero nul nic pustka

faceci mogą głosować na facetów nikt nie będzie ich podejrzewał o niecne zamiary :-D prawiczek4life ? tak ? to jest co innego niz prawiczek 1987 :-D

Gość fanka Złotego
prosze dodac moj głos na Złotego nie moge zaczernic nika przepraszam

🌼 Król Kafe - wybieramy [kwiatek wybierają czarne niki z min kilkudziesięcioma postami kandydatury ----- A mi kabel USB---------------------- 8 głosów Jarek_84 ----------------------------5 głosów sash----------------------------------5 głosów przedłurzacz orgazmów --------- 3 głosy Brzydki Niski Beznadziejny -----3 głosy bmblondyn--------------------------3 głosy Juliusz Cezar-----------------------2 głosy prawiczek i kropka 1987---------2 głosy Myrevin-----------------------------1 głos Wielbiciel 70B----------------------1 głos Cartoon Network-----------------1 głos realista-----------------------------1 głos nie kumam -------------------------1 głos komiczne---------------------------1 głos psełdonim -------------------------1 głos pudel z rodowodem---------------1 głos MałoStanowczy-------------------1 głos Złoty--------------------------------1 głos marysia i jej wcielenia-----------1 głos Donald Tusk wódz narodu ------1 głos :-D to żart ----------------🌼 -------------------------------

Gość bo kasperski sie nie nadaje
Myrevin :)

Gość ja na marysie
:classic_cool:

Gość ja też na marysie

🌼 Król Kafe - wybieramy 🌼 wybierają czarne niki z min kilkudziesięcioma postami pomarańczowe i świeżo założone czarne -nie kandydature, pierwszy głos może podać każdy kandydatury ----- A mi kabel USB---------------------- 10 głosów Jarek_84 ----------------------------5 głosów sash----------------------------------5 głosów przedłurzacz orgazmów --------- 3 głosy Brzydki Niski Beznadziejny -----3 głosy bmblondyn--------------------------3 głosy Juliusz Cezar-----------------------2 głosy prawiczek i kropka 1987---------2 głosy Złoty--------------------------------2 głosy Myrevin-----------------------------1 głos Wielbiciel 70B----------------------1 głos Cartoon Network-----------------1 głos realista-----------------------------1 głos nie kumam -------------------------1 głos komiczne---------------------------1 głos psełdonim -------------------------1 głos pudel z rodowodem---------------1 głos MałoStanowczy-------------------1 głos marysia i jej wcielenia-----------1 głos ---------------- 🌼-------------------------------

Gość głosujcie

aliksandro wyraznie napisałem:classic_cool: więc powtórżę i dodam następnych mm757 wielbiciel70B Myrewin A mi kabel USB

🌼 Król Kafe - wybieramy 🌼 wybierają czarne niki z min kilkudziesięcioma postami pomarańczowe i świeżo założone czarne -nie kandydature, pierwszy głos może podać każdy kandydatury ----- A mi kabel USB---------------------- 11 głosów Jarek_84 ----------------------------5 głosów sash----------------------------------5 głosów przedłurzacz orgazmów --------- 3 głosy Brzydki Niski Beznadziejny -----3 głosy bmblondyn--------------------------3 głosy Juliusz Cezar-----------------------2 głosy prawiczek i kropka 1987---------2 głosy Złoty--------------------------------2 głosy Myrevin-----------------------------2 głosy Wielbiciel 70B----------------------2 głosy Cartoon Network-----------------1 głos realista-----------------------------1 głos nie kumam -------------------------1 głos komiczne---------------------------1 głos psełdonim -------------------------1 głos pudel z rodowodem---------------1 głos MałoStanowczy-------------------1 głos marysia i jej wcielenia-----------1 głos mm757-------------------------------1 głos ----------------🌼 -------------------------------

Gość kto jeszcze nie głosował