Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliksandra

Wybieramy Króla Kafeterii

Polecane posty

Ja tak jak Zosia {kwiat] głosuje na Złotego

Gość a mi kabel to tani fiutek
który ty przylazł z f23, skąd go wykopali jako naczelnego pryszczatego homosia

🌼Król Kafe - wybieramy🌼 wybierają czarne niki z min kilkudziesięcioma postami pomarańczowe i świeżo założone czarne -nie kandydature, pierwszy głos może podać każdy kandydatury ----- A mi kabel USB---------------------- 12 głosów Jarek_84 ----------------------------5 głosów sash----------------------------------5 głosów przedłurzacz orgazmów --------- 3 głosy Brzydki Niski Beznadziejny -----3 głosy bmblondyn--------------------------3 głosy Juliusz Cezar-----------------------2 głosy prawiczek i kropka 1987---------2 głosy Złoty--------------------------------2 głosy Myrevin-----------------------------2 głosy Wielbiciel 70B----------------------2 głosy Cartoon Network-----------------1 głos realista-----------------------------1 głos nie kumam -------------------------1 głos komiczne---------------------------1 głos psełdonim -------------------------1 głos pudel z rodowodem---------------1 głos MałoStanowczy-------------------1 głos marysia i jej wcielenia-----------1 głos mmm757-------------------------------1 głos ---------------🌼- ------------------------------- koniec głosowania sobota 9 maj

przedłużacz uber alles 10 głosów :)

🌼 Król Kafe - wybieramy 🌼 wybierają czarne niki z min kilkudziesięcioma postami pomarańczowe i świeżo założone czarne -nie kandydature, pierwszy głos może podać każdy kandydatury ----- A mi kabel USB---------------------- 12 głosów Jarek_84 ----------------------------6 głosów sash----------------------------------5 głosów przedłużacz orgazmów --------- 4 głosy Brzydki Niski Beznadziejny -----3 głosy bmblondyn--------------------------3 głosy Juliusz Cezar-----------------------2 głosy prawiczek i kropka 1987---------2 głosy Złoty--------------------------------2 głosy Myrevin-----------------------------2 głosy Wielbiciel 70B----------------------2 głosy bywalec1----------------------------1 głos Cartoon Network-----------------1 głos realista-----------------------------1 głos nie kumam -------------------------1 głos komiczne---------------------------1 głos psełdonim -------------------------1 głos pudel z rodowodem---------------1 głos MałoStanowczy-------------------1 głos marysia i jej wcielenia-----------1 głos mmm757----------------------------1 głos ---------------🌼 - ------------------------------- koniec głosowania sobota 9 maj

Gość
A mi kabel USB- kto to jest????????????????????????

Gość heheh ile
nickow zmartwychwstalych :D

Gość byla mowa tylko o tym ze nie
moga byc pomaranczowe i nowo zalozone, tak??? O zmartwychwstalych nikt nic nie wspominal :P Wiec szybciutko podliczac glosy! :P

Gość nigeryjski piesek preriowy
Spis przegrańców życiowych :D Juliuszu, stanowczo rządaj wykreslenia z tej żałosnej listy.

🌼 Król Kafe - wybieramy 🌼 wybierają czarne niki z min kilkudziesięcioma postami pomarańczowe i świeżo założone czarne -nie kandydature, pierwszy głos może podać każdy kandydatury ----- A mi kabel USB---------------------- 12 głosów Wielbiciel 70B-----------------------6 głosów Jarek_84 ----------------------------6 głosów sash----------------------------------5 głosów przedłużacz orgazmów --------- 4 głosy Brzydki Niski Beznadziejny -----3 głosy bmblondyn--------------------------3 głosy Juliusz Cezar-----------------------2 głosy prawiczek i kropka 1987---------2 głosy Złoty--------------------------------2 głosy Myrevin-----------------------------2 głosy bywalec1----------------------------1 głos Cartoon Network-----------------1 głos realista-----------------------------1 głos nie kumam -------------------------1 głos komiczne---------------------------1 głos psełdonim -------------------------1 głos pudel z rodowodem---------------1 głos MałoStanowczy-------------------1 głos marysia i jej wcielenia-----------1 głos mmm757----------------------------1 głos --------------- 🌼- ------------------------------- koniec głosowania sobota 9 maj

wiadomo kto - zawłaszczył sobie nick :O

jak się przeloguję na moje projekty to wygram :classic_cool: nie chcę aby mój zacny projekt był wymieniany w z tymi przybłędami :classic_cool:

Juliusz Cezar------------> ty obrzępało jak się wyrażasz do kobiety.:P:O