Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody prawiczek

Za 2 dni seks z 40-stką

Polecane posty

Gość alalalalala -lala
"sypia ze swoja matka czy tam zoną i nie ma 20 lat tylko 60 najmije to stary erotoman" jedno z nas nie potrafi czytac ze zrozumieniem

Gość a ja wiem.
dfgvgfh a 22 to juz za duzo?:D

Gość dfgvgfh
przypomnial mi sie taki serial matki zony i kochanki :)

Gość dfgvgfh
tak za duzo bo ja mam 21 lat :) i dziewczyna nie moze byc odemnie starsza bo bym sie glupio czul

No mnie też podniecają rówieśniczki, ale poza tym starsze o 5 lat, o 10 lat, o 20 lat :P Wiem, że seks ze starszą kobietą o tyle lat to coś zakazanego, potępianego, temat tabu. Dlatego pewnie m.in. mnie to podnieca...

Gość dfgvgfh
tylko zeby nie duzo mlodszej od sibie bo takie potem uciekaja jak sie ze starzejemy no chyba ze jestesmy nadziani ale w polsce to marne szanse

Gość dploresdodomu
słuchajcie prawiczka wszak zna sie na tym najlepiej

Gość a ja wiem.
w sumie to jak ja mialam 18 lat to marzył mi sie seks z 30latkiem. ale nie 40 przeciez moj tata mial wtedy 43, to jakies obrzydliwe by bylo. Na stale partenra nie chcialabym starszego. tzn o 2-3 lata tak, ale 5+ nieee

No moja mama o parę lat jest od niej starsza, ale wygląda o wiele mlodziej i może dlatego nie wydaje mi się to onrzydliwe. A na stałe to tylko w moim wieku albo młodsze...

Gość lololo2313
zgadzam sie z 100 % z Jarek_84 kropka,cream i młody prawiczek to cioty ktore powinny byc ruchane w dupe

Myślisz, że zależy mi na twojej opinii? Ja dokładnie wiem jak było w moich przypadkach i nie zależy mi, żeby jakiś wirtualny kapeć mi tu wierzył. Nie podoba się to wyjdź.

Gość lololo2313
jak ja bym chciał sie kochac z 40 letnia kobieta to bym tego nie pisal na forum jestes zwykla cioto jak napisal jarek :)

Gość a ja wiem.
a skad ty w ogole wytrzasnąles ta kobiete? pamietasz jeszcze moje 3 wskazowki? nie zapomnij!

Jeśli ci to wisi to po co w ogóle tu piszesz? Gubisz się w tłumaczeniu człowieku. Aha i chciałbym zaznaczyć, że w tym momencie też siedzisz na babskim forum. A tak, jestem takim frajerem, że rezygnowałem, w zasadzie masz rację. Mialem zbyt wielkie wyrzuty sumienia wtedy, bo nie tak sobie wyobrażałem pierwszy raz i miałem odwagę żeby odmówić. Dla Ciebie to na pewno frajerstwo, a ja wtedy postępowałem zgodnie ze swoimi wartościami. Wiem teraz, że jednak czaiłem się niepotrzebnie, bo nigdy nie będzie tak jak sobie wymarzę. Chciałbym znaleźć swoją miłość i z nią to zrobić, ale wolę już nie czekać.

Skąd wytrzasnąłem? Poznałem w internecie, bo jednak nie ma szans w rzeczywistości żeby poznać i poderwać kobiete o tyle starszą od siebie. Może się komuś wydawać, że jestem desperatem, ale ja od dawna marzyłem o takiej starszej kobiecie i w miarę możliwości jej szukałem. W końcu się udalo :)

jak znam życie prawiczku trzy kondony załóż na raz, bo inaczej to ci baba jaj urwie......

Jarek nie bądź taki sfrustrowany. Pewnie masz rację, że szybko bym skończył, ale i tak nie potrafiłem. Jeden uzna, że jestem frajerem, inny doceni. bmblondyn - baba jaja urwie? Co? :D

Gość
Młody prawiczek roochaja koledzy ciebie w dupsko? :o :D

Wiem i jestem przygotowany na to, ona też, bo jej pisałem. Zamierzam zastosować 3 rady forumowiczki 'a ja wiem'. Więc najpierw ją będę pieścił do orgazmu. Może jakoś zatuszuję to jak potem szybko dojdę. Zresztą cała noc będzie. Za 2,3 razem już nie powinno być tak szybko :P

Gość a ja wiem.
jak nie bedzie sie nia masturbowal tylko normalnie posuwal to moze byc 10 min a nie 3. wiem co mowie znam sie na tym:D

Gość a ja wiem.
gra wstepna nie zalicza sie do czasu stosunku. stosunek liczy sie ''od wsadzenia do spuszczenia'' ale mlody jest chlopak jak skonczy ochlonie 10 min pani mu zacznie robic loda i zaraz bedzie znowu gotowy. prosze was, ja mam kochanka ktory ma 25 lat, pali jak smok, zadnych sportow nie uprawia, jesc co prawda bardzo szczuply ale to nie siwadczy o kondycji, i nasz rekord to 4 razy w ciagu jednej nocy. da rade jak sie nie zapomni i postara zapanowac nad soba.

No tak, po parunastu minutach będe gotowy znowu ;P z tym nie mam problemów. Chyba za kolejnymi razami będzie lepiej, nie? Ja nie palę, sportu nie uprawiam, siłownia tyko raz w tygodniu, jestem szczupły, ale nie chudy z kolei. Budowa ciała ok ;) Jak się mam nie zapomnieć? I jak panowac nad sobą?

Gość a ja wiem.
lepiej w sensie ze co? im bedziesz starszy tym dluzszy bedzie stosunek ale i dluzszy bedzie czas ''regeneracji''. jak bedziesz po 30 to juz nie bedzie serii wzwodow jednej nocy:D:D:D złote czas miną:D:D sorry nie chce byc wredna ale ja sie na studiach zawsze pastwie na facetach bo oni to tak przezywaja:D nie zapomniec sie w sensie ze bedziesz w takim amoku jak bedziesz dochodzil czy cos, mezczyzna w fazie takiej nie jest w stanie dodac 2 + 2. wiec mozesz nie zauwazyc ze nagle zaczniesz posuwac jak z taka predkoscia jaka uzywasz swojej reki gdy sam sie bawisz. wiec po prostu mysl o tym. no i serio wyluzuj jak tylko mozesz bo jak bedziesz zestresowany bardzo to moze byc katastrofa albo ci nie stanie, albo ci zmieknie w trakcie albo jak prognozuje mala mi dojdziesz po 3 min. nie stresuj sie bo ona wie ze jestes prawiczkiem to sie nie ma co wstydzic. poza tym sorry bardzo, z nia tez nie wszystko w porzadku jest jak z obcymi malolatami chce sypiac to oznacza ze ona i tak bedzie czerpala z tego przyjemnosc bo bedzie mlode cialko, ladny, roznowy penis,( mniemam, jezeli wszytko z toba ok) nikt nie bedzie sapal ze zmeczenia i wiesz ekscytujace to dla niej bedzie.

Gość a ja wiem.
a i jeszcze jedno. wagina 40latki wyglada inaczej niz wagina 20latki. to tak mowie zebys nie zrobil glupiej miny bo cie pani kopnie w czolo i jeszcze zadzwoni po policje:D:D:D::D

Ona jest ciekawa jak to będzie, bo nigdy nie miała takiego młodego ;) Ma córkę w moim wieku :) Zresztą nasza znajomość początkowo było zwykła. Zainteresowałem ją rozmową, powiedziałem kilka ciekawych rzeczy i przypadłem jej do gustu i zaczęliśmy świntuszyć, mimo, że ona od początku napierała, że wykluczone jest spotkanie i taki młody nie wchodzi w grę. Widać dobrze ją nakręciłem :) Ekscytujące to będzie dla nas obojga, bo mimo wszystko to jest trochę ponad 20 lat różnicy między nami, będzie uczucie łamania jakiegoś tabu, będzie super ;) A ze mną wszystko ok. Widziała moje zdjęcia i się podobały :)