Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody prawiczek

Za 2 dni seks z 40-stką

Polecane posty

Gość anna slask
chlopie Ty sie dobrze umyj ogol i wyperfumuj;)

Gość powiedz od razu że idziesz
zrobić jej dzieciaka......

Gość anna slask
stresujesz sie juz?

Gość a niby jak nas
wszystkich przekonasz ze z nia spales??? mowic to kazdy moze, powinienes jakies zdjecie wstawic na dowod :)

Gość 21Paula21
ale wszyscy jestescie naiwni przeciez on se pewnie dla jaj napisal o tym ze bedzie sie z 40 walic, a zobaczycie jutro napisze ze bylo rewelacyjnie , ze kochali sie do rana itp moim zdaniem taki prawiczek to raz wsadziłby i po ptakach

Gość hjkkll
a mnie rozwaliło, jak koleś napisał, że zdejmie spodnie i będzie tak siedział przed babką z ptakiem na wierzchu:D:D czy ten prawik ma aby wszystko ok pod kopułą?:O

Nie mam powodu, żeby oszukiwać! Jutro napiszę tak jak było. Wszystkie wpadki, itd. Powiedzmy, że ten temat to mój pamietnik albo raczej blog ;)

hjkll - mnie też to rozwaliło :D Nieźle wymyśliłem, co? ;) Chodzi mi o to, żeby się stopniowo nakręcać, a nie od razu wsadzić i już. A takie sztuczki podczas rozmowy mogą napalić :P

Gość hjkkll
napalić? nie bądź smieszny:D ja bym chyba tak ryknęła śmiechem, że wszyscy sąsiedzi stanęliby na równe nogi:D

Gość a ja wiem.
wlasnie wpadlam do domu po 5h egzaminu bleeeee no no dzisiaj wielki dzien:)

Gość a ja wiem.
noooo 20 stron zapisalam w sumie. reka odpada. i to takie nudy byly. prawie nic o seksie:D POWODZENIA:) przeczytaj moje pierwsze rady jeszcze raz.

Gość a ciekawe jak
bedziesz sie z nial kochal a tu wparuje jej byly i cie walnie baseballem :)

Gość a ja wiem.
zobaczysz tak ci sie spodoba ze nie bedziesz mogl przestac:D

Gość fgvefhrt
połamania nog, a raczej czlonka :)

Ale dobra, jak już przestanę być prawiczkiem to rozglądam się jeszcze poważniej za dziewczyną :P Jeśli nie na stałe to może na jakiś czas chociaż... koniecznie rówieśniczka :)

no i poszedł... kurde co za desperat....nie zdazyłem mu doradzić bo powinien wczesniej ręcznie sprawe zluzować he he ...no nic zobaczymy co napisze jutro, ale na bank chlopak wyjdzie z tego sponiewierany, ale zycze mu najlepszego a raczej najdluzszego ;-)

Gość a kto mu wierzy
wymyslil se te calo historyjke, albo musi miec nasrane w łbie, 40 lat to przeciez stara dupa przez niejednego wyruchana, az mi sie niedobrze robi

mi mała masz racje, z tym myciem i perfumowaniem dolu to troche gosc przesadził, czy on aby nie ma 16 lat? ;-) a co do starej dupy to kobitka potrzebują ca pewnie jest i tyle, ale sie dziwie ze na prawiczka sie zdecydowała raczej nie poużywa. A zdjecie gaci i czekanie na efekt he he no coż to bedzie ciekawa gra wstępna, ekshibicjonista jakiś he he

Gość a-nnka
stara dupa? ? ja mam 43 lata..a moja, za przeproszeniem dupa-i nie tylko wyglada lepiej niz niejednej spasionej dwudziestki kobietka w moim wieku jak jest zadbana,jest tak smakowitym kąskiem,ze niejeden młodziak na nią poleci:) ja akurat w młodych nie gustuje,ale chłopak wie,co dobre,zareczam:)

Gość a kto mu wierzy
chodzi mi oto ze stara dla mlodego to tak samo jak by sie kochal z matka :)