Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Enłeba

Nie mam ciuchów i nie mam siły chodzić po sklepach -

Polecane posty

Gość Enłeba

Mam 24 lata, nie mam ciuchow bo juz wszytsko na wykonczeniu,ale mieszkam na wiosce i jak dojade do miasta to juz jestem taka padnieta ze nie mam sily chodzic po sklepach. Wejde do dwoch i padam. Co robic ludzie doradzcie bo musze isc na te cholerne zakupy ale jak sile zdobyc???

Gość asterix z trzema dzikami
raany ja to bym mogła na zakupy ciuchowe codziennie:O:O

Gość gdhdbt42tgyw54656
hmm idz do centrum handlowego, wydaj 15 zeta na kino po dwóch godzinach sie zrelaksujesz, wypij kawe i szturmem na zakupy !!!!!!

Gość rozumiem ze do tego
miasta zasuwasz rowerem 15 kilometrów pod góre, bo inaczej czym miałabyś być zmeczona?

Gość Enłeba
Nie, nie mam nadwagi. Mam 170 wzrostu i waze 57 kilo. Po prostu czuje sie zmeczona chodzac po sklepach :/

Gość LLLOLLL
walnij sobie redbula:P

Gość Enłeba
jestem zalamana bo jak tak dalej pojdzie to zalamie sie bo nie mam sie w co ubrac!!!!

Gość ja-255
Oj, to wejdź na allegro. ja mieszkam w dużym mieście, ale czasem szukam w necie :) i zdarzają się fajne, tanie rzeczy..wiele blzek, swetrów itp. kupiłam na allegro. Rozmiar tez przeważnie utrafiony :D. Czasem w sklepach nic mi się nie podoba, wchodzę na alegro, a tam dużo fajnych rzeczy. Oczywiście, nie wszystkie są super jakości, ale można znaleźć wiele fajnych i niedrogich rzeczy..

Gość ja-255
Poza tym listonosz Ci przyniesie do domu :P

Gość Alexisss
Pozostają ci zakupy w sieci. Np. Pizamki i bielizne polecam w sklepie http://www.pizamy24.pl Jest mnóstwo sklepów inetrnetowych .

Gość ffffd
ja też nie znoszę chodzić po sklepach. Ale znalazłam sposób - chodzę do fajnego lumpeksu w dniu dostawy, wybieram dużo fajnych ciuchow i mam problem z głowy na parę miesięcy

Ja też nie cierpię zakupów, dlatego najpierw oglądam ofertę sklepów w sieci (nie trzeba łazić całego dnia, tylko można się rozsiąść wygodnie w fotelu z laptopikiem i wyszukać jakiś fajnych rzeczy). Jak znajdę coś ciekawego w ofertach sklepowych, wtedy dopiero wybieram się na zakupy do konkretnego sklepu :) Najczęściej odwiedzam www.handlowybialystok.pl Sporo tam sklepów i można pooglądać sobie produkty. Wcześniej próbowałam kupować przez internet (szczególnie na allegro), ale zawsze przesyłali jakieś buble i trzeba było to reklamować, to zamieniać na inny rozmiar. Teraz oglądam produkty w internecie, wpadam do konkretnego sklepu i kupuję co trzeba :)

Gość A kukuuu
-----------www.allegro.pl i po problemie :P