Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uppupp

Czy wszystkie podszywyw muszą ........?

Polecane posty

Gość masuje sobnie mosznę
Jem qp :classic_cool:

Gość Możnowładca
z prędkością kuli kaliber 9mm wystrzeloną z broni gładkolufowej potocznie zwanej magnum co rano udaję się na przystanek autobusowy zlikwidowanej linii 148 aby oddać się tam czynnością erotycznym.

Gość masuje sobnie mosznę
chcac zrobic wrazenie na rodzinie opowiadam przy obiedzie dowcipy zapamietane z namietnie ogladanych odcinkow familiady :classic_cool:

Gość Możnowładca
Czynności te polegają na rzucaniu głębokich lub jak kto woli przenikliwych spojrzeń na słoik przeterminowanych ogórków konserwowych ze sklepów dyskontowych jednej z sieci supermarketów której to nazwy nie wymienię. Słoik ten za sprawą mocy mojej wybrani przeistacza się w rasową blondynę w kusej bluzeczce ...

Gość Możnowładca
sloik ten potajemnie przynosze dzien wczesniej nie marnujac w ten sposob jakze cennego dla mnie czasu :classic_cool:

Gość Możnowładca
Moje spostrzeżenia i teksty które testuję na owym słoiku opisuję na forum internetowym mieniąc się rasowym uwodzicielem . :classic_cool:

Gość Możnowładca
powyżej miało być czynnościom a nie czynnością bo można oddawać się czynności lub czynnościom ale nie czynnością .

Gość do tego z drugim linkiem
to o tej Familiadzie jest dobre :D

Gość Możnowładca
tydzien temu na forum damska torebka zamiescialam informacje o flash mobie na ww przystanku. Niestety w ten dzien oprocz mnie pojawil sie tylko pan Zdzisiek ktory akurat wracal z 40 urodzin zoorganizowanych przez jego tesciowa w pobliskim DK Topaz :o :classic_cool:

prawie tak dobre jak słony smak prącia jednego z lokatorów z mojego bloku , tzn sama nie próbowałam tak słyszałam :classic_cool:

na spotkaniu komitetu blokowego na ktorym bylam przypadkowo dwie zasluzone dla osiedla panie wymienialy sie informacjami :classic_cool:

widząc mojego sąsiada Muskularnego Marcina , przybieram pozę Venus z Milo i ochoczo mrugam okiem ...i tak nie zgadniecie którym.

na ten widok Muskularny Marcin zakalada na glowe syrene alarmowa typu SAD wyposażone są w silnik trójfazowy i ruchem jednostajnie przyspieszonym oddala sie w kierunku blizej mi nie znanym :o :classic_cool: