Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez_lez

Facet typu chce wszystko nic nie daje od siebie

Polecane posty

Gość Bez_lez

Co z takim typem zrobic? Napisac mu wprost ze jest pie*rzonym wykorzystywaczem i niech spada?

Tak :D Może wtedy zrozumie ;)

Gość niedlugo sie okaze
nastepny pepek swiata:O na szczaw z nim:D

Gość bez nicka_mm
nie nic nie pisać odpuścić,zamilknąć bo jesli napiszesz takie słowa facet będzie z siebie jeszcze bardziej dumny,pomysli ale ją kręcę itd.Nie rób nic.

Ale facet czasem musi mieć wyłożoną kawę na ławę ;) Inaczej nie zrozumie ( choć to prawda ,może też zrozumieć tak jak napisanano wyżej ;) )

Gość bez nicka_mm
nigdy niewiadomo co i jak na kogo podziała to fakt,ja napisałam tylko z obserwacji a raczej wyciagnęłam wnioski z własnego postępowania względem kogoś-niewarto było tracić nerw i mówić co mi nie lezy w jego zachowaniu bo przynosiło to odwrotny skutek od zamierzonego wręcz chyba go to "rajcowało":O

Gość bez nicka_mm
mieć na kogoś haka bez przesady(zalatuje to trochę szantażem), chyba nikt nie chce sytuacji w której coś wymusza na drugiej stronie tym bardziej w kwestii uczuciowej,albo ktoś chce i stara się albo nie.

Gość
PASOŻYT :o :D

Gość bez_lez
pasozyt i to jaki, ale tak po prostu zamilknac i nic pisac nie moge, bo za duzo sie wydarzylo, wiec jak tu zanlezc balsans, napisze zle, nie napisze tez niedobrze

Gość sama go chciłaś
taki typ Cie kręci.

Gość vulva
a co to ma za znaczenie? Najpierw takiego pasozyta dopuszczasz dajesz mu dupy a potem dopiero sie zastanawiasz. Masz co chcialas, to na tobie i podobnym tobie ten pasozyt sie wypasl.

Gość dfertre
pasozytowac to trzeba umic

Gość bez_lez
W sumie racja, sama na to pozwolilam:/ Ale przez dluzszy czas bylam singlem, bylam spragniona kogos kto bedzie mnie adorowal itd. Na poczatku strasznie sceptycznie podchodzilam do tej znajomosci, jak do kazdej, ale wiadomo facet juz po tygodniu mial chec na lozko. Odwlekalam jak moglam by go lepiej poznac. Wytrzymalam m-c, ale jakos zblizylismy sie do siebie. Jednak jest takim typem pasozyta, luzaka, pobzykac fajnie ale nie mam w nim zadnego oparcia. Nie zrozumcie mnie zle wcale nie daje d*py jak to ktos okreslil tu i tam, po prostu ta nasza relacja przerodzila sie w taka toksyczna relacje. Z jednej strony jest mi bliski z drugiej strony wiem ze wykorzystuje itd. ale wbrew pozorom nie jest tak latwo po prostu powiedziec mu dowidzenia!

Gość dfertre
no jak mu powiesz do widzenia to jak sama nazwa wskazuje sie zobaczycie czyz nie?ja pierdole ja sie chyba uwsteczniam na tym forum

Gość bez_lez
Sorry ale nie zrozumialam co masz na mysli

Gość nam też wypadałoby
Co się przejmujesz? Napisz po prostu: "już nie mam ochoty spotykać się z Tobą". I już. Po co wyjaśniać?