Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

hej zaczynam diete 500 kcal,kto ze mna?

Polecane posty

Witaminki centrum czasami plusssz a meizitang hamuje głod

Gość roxy heart
te verde unplugged reedition - ten jogurt to najchudszy jogurt jaki moze byc, zawiera tylko zywe, aktywne bakterie i spasteryzowane odtluszczone mleko. maly kubek 150g ma 50 kcal. Firma, ktora to produkuje nazywa sie Total. Nie wiem czy w Polsce jest....Znam kobiety o figurach modelek i one wszystkie maja lodowki pelne warzyw, owocow, tych wlasnie jogurtow greckich i z miesa tylko chude plasterki kurczaka i z ryb glownie lososie. Ja wlasnie zamierzam tak jesc, chudo i zdrowo.

Gość roxy heart
Chcialam jeszcze dodac, ze biore tez suplementy codziennie po dwa razy.

a ja kurcze sie zastanawiam nad Linea albo jakies inne tabletki wspomagajace i problem bo nie wiem jakie brac

Basienka 19 jesli masz ochote na slodkie bierz chrom

wlasnie slodkiego mi sie nie chce,tylko slyszalam ze wspomaga odchudzanie te tabletki

te verde => no to ja Ci powiem,ze ja waze 68 kg,ale mam okolo 178/179 wiec niewielka roznica a szczerze mowiac czuje sie zbyt kragla.... a wymiary to ok.95/96 w biodrach,udo ok.54 i talia ok.66....biust to nie powiem,bo to moja zmora,w sensie,ze za duzy troche...No a co do talii to mnie sie marzy 62,ale jakos wybitnie ciezko mi idzie ,w parze z talia chcialabym tez z bioder troszke,ale to aktualnie mniej wiecej powinnysmy podobnie wygladac.....nie?a co robisz na ta talie??Bo ja sie baaaardzo staram z hula hop ,ale nie wychodzi mi okropnie.....

Gość roxy heart
jest, jest, jest...hmm....trzymam sie planu ale zjem jeszcze ryzowego wafla - 29kcal i na tym koniec na dzisiaj, pojde na dluuugi spacer po pracy:)

Gość roxy heart
Ja rowniez od 4ej pije tylko wode, plus witaminki wieczorem. Wybieram sie na 2 godzinny spacer + troche biegania jesli sie uda.

U mnie bulka z ziarnami z pomidorem ok 150kcal tortilla z warzywami 250 kcal pawelek 210 kcal woda kawa ok 610kcal zawalilam troche ale mialam taka ochote na tego pawelka ze zrobie za kare z 50 brzuszkow wiecej a jak tam u was??

rano 2 kromki ciemnego chleba szynka pomidor i salata,obiad to marchewka iiiiiiiiii kur***a Drozdzowy racuch z jablkiem a na kolacje listek salaty i pomidor

jutro mam w planach na rano jogurt naturalny z otrebami bo mniej kalori i ponoc sycacy

Jejku ile sie naczytalam hehe:D Troche was tu przybylo:D jak tam minal dzionek? ja dzis kompletnie nie mialam czasu i dopiero teraz zagladam. Z dietka wszystko wparzadku;)

Gość roxy heart
Hej, hej:) Chyba jako pierwsza dzis sie zamelduje;) 13ty dzien i sie trzymam, wczoraj po 17ej tylko suplementy wzielam i zero jedzenia + 2h szybkiego spaceru/marszu. Dzis rano jak zwykle ten grecki jogurcik z lyzeczka musli. Potem obiad - gotowane warzywa. I miedzy posilkami garsc malin, dwie mandarynki, moze kilka winogron. Po 17ej zdecydowanie zero jedzenia. I oczywiscie pije zielona herbate i wode. Zwaze sie dopiero jutro. Juz w pracy ludzie widza duza zmiane:)

hej milo ze piszecie,ja dzis rano zjadlam jogurt naturalny z musli i otrebami czyli ok 180 kcal,a na obiad mam gotowane mieso z kurczaka,ogolnie jest ok dobrze sie czuje a to najwazniejsze,sama woda i herbata zielona;)

Witam wszystkie odchudzaczki;-)ja po kawce i sniadaniu bulka z ziarnami z plasterkiem sera zoltego ok 150 kcal lub wiecej ide robic brzuszki

Gość krejzolkaaamagi
Hej dziewczynki!!!! za mną 17 kg:), przede mna jeszcze 10 kg do zrzucenia, jestem na diecie 800-1000 kcal, i ładnie chudne, dodam ze nie wato brać żadnych suplementów, linea, czy therm line II, to zwykle swinstwo ktore tylko rozwala organizm a efektu nie daje! Osoby ktore chudną chudną dzieki dieci ni tabletką, miesiac temu spedzilam 2 tyg w szpitalu z powodu chorych jelit, tam schudlam 10 kg, bo jadlam ok 300 kcal dziennie albo wcale, tam wlasnie mnie uswiadomili o negatywnych skudkach barania wspomagaczy, mam wrzody na jelitach , ktore niestety zostana do konca zttcia u mnie bo jest to choroba nie uleczalana, lekarz prowadzaca powiedziala mi ze swoj stan po czesci zawdzeczam magicznym wspomagacza;/ Dlatego dziewczynki bedac na dietce 500 kcal, schudniecie na prawde ladnie bez udzialu tabletek:) Jeśli pozwolicie dolacze sie do was? z dietką ok 800kcal czasem 1000:) pozdrawiam

Gość roxy heart
krejzolkaaamagi - jestem pod duuuzym wrazeniem! Naprawde duzo zrzucilas, GRATULUJE! Czy moglabys napisac wiecej, ile wazylas wczesniej, ile masz wzrostu, jaki cel i co jadasz kazdego dnia:) I przede wszystkim witaj!

Wlasnie krejzolka napisz co jadasz i w ciagu ilu tak schudlas??

Gość krejzolkaaamagi
dziekuje za mile powitanie:) Zaczynałam z wagi 78 kg-masakra, wzrostu mam 170 cm, doslownie wstydzilam sie wychodzić na ulice.Nigdy nie bylam chudziaczek ale dwa lata temu przegielam, w wakcajie nudzilo mi sie z chlopakiem i prawi codzien robilismy sobie wycieczki do Fast foodów;/ i tak oboje przytylismy po 10 kg, i tak osiagnełam wage 78 kg, wygladalam fatalnie zle sie czulam w swoim ciele, nie chcialam wychodzic z domu, wstydzialm sie chodzic na zakupy bo nic na mnie nie pasowalo, czesto nie miescilam sie w rozmiar 42;/ I wreszcie powiedzialam sobie DOSC zaczelam stosowac dietke nisko kaloryczną chodzic na basen i robic brzuszki, tak schudlam 7 kg potem trafilam do szpitala na 2 tyg i tam schudlam 10 kg, po wyjsciu ze szpitala wrocil mi 1 kg ale to dlatego ze zaczelam jesc troche wiecej i inaczej teraz waze 62 kg, wygldam na prawde fajnie,. a ze swoich zdjec sie smieje, chociaz czasem robi mi sie smutno kiedy przypomne sobioe jak to est wazyc 78 kg;/ kiedy wszystcy maja cie za grubasa;/ teraz chcialabym jeszcze schudnac sobie ok 10 kg, moze 8 kg, chcialabym wazyc tak 55 kg. moze trszke mniej ile sie uda:)

Gość krejzolkaaamagi
Jadlam bardzo róznie: sniadanie: jabłko-57 kcal obiad: mieszanka chińska podsmażona na jednej łyżce oleju z sosem sojowym-nie wiem ile dokladnie to kcal wiem ze same warzywka w 100g 22 kcal:) wiec nie wiele a zjadlam 200g przekąska serek wiejski lekki 3% tłuszczu 150 g -81 kcal w 100g kolacja: grejfrut- 83 kcal śniadanie: kefir truskawkowy 0% -121,5 kcal obiad: zupa prezydencka(posolona i z kostka rosolowa 1):) : 60 kcal przekąska I jabłko-57 kcal kolacja: zupa prezydencka:-60 kcal sniadanie Kefir naturalny 200 ml- 88 kcal obiad: pierś z kurczaka + sałatka z pomidora,ogórka kiszonego i zielonego,cebulka-150kcal + 50 kcal= 200 kcal przekąska jabłko 100 g - 57 kcal kolacja: koktajl truskawkowy z blonnikiem pokarmowym- 110,5 kcal

Gość krejzolkaaamagi
teraz niestety bede musiala pozamieniac produkty bo jestem chora i nie moge jesc np. nic z mlekiem brak tolerancji laktozy przy mojej chorobie;/ i innnych skladnikow ale moze roznie kombinowac:) Jesli jestescie zdrowe kobitki nie macie prblemow przedewszystkim z jelitami polecam blonnik, mozena go kupic w kazdej aptece najlepszy jest blonnik polski ok 30 zł w aptece albo smakowe(jablkowy,kakowy itd) i dodawac ok 3 łyzeczki do jogurtu np. rano i popic duza iloscia wody, jest doskonaly przez pol dnia mozecie nawet nie czuc glodu, a do tego likwiduje zaparcia, chroni przed rakiem, i przyspieszza przemiane materi o 10% mysle ze warto. ja niestety nie moge bo on pecznieje w jelitach a ja mam wrzody i nie moge:(

hej milo ze dolaczylas;) otreby maja duzo blonnika i najlepiej tez dodawac do jogurtow itp,ja na obiad mieso gotowane i marchewka,a czasami urozmaicam sobie wode i do szklanki wody wciskam pol cytrynki;) milego dnia;)

Gość roxy heart
krejzolkaaamagi - jak ja Ciebie dobrze rozumiem! Mam ten sam problem (z ta roznica, ze Ty juz masz to za soba), bylo 78kg, teraz jest cos okolo 74kg, jutro sie zwaze to zobacze, i moim celem jest 55kg bo wiem, ze tylko wtedy znowu bede miec szczuple nogi i waska talie, ktora jest ladna ale zakrywa ja teraz warstwa niechcianego tluszczu. Czytajac Twoja historie jeszcze bardziej upewnilam sie, ze moje marzenie jest do spelnienia:) Jutro minie 2 tygodnie od poczatku diety i bede trwac dalej.