Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

hej zaczynam diete 500 kcal,kto ze mna?

Polecane posty

dobrze zrobilas ze cwiczysz;)Super;) ja lece do wanny i moze zrobie sobie piling kawowy podobno dobry;) mzoe jeszcze dzis wpadne a jak nie to jutro:D:) buziaczki:* bedziemy szcuple laski!!!:D

Ja sobie ostatnio diete odpuscilam ale nie przytylam waga w miejscu ale biore sie i powracam do 500 najszybciej wga keciala na poczatku nawet 3kg na tydzien

Śniadanie twarozek i bulka pelnoziarnista 200kcal obiad piers upieczona w foli 150kcal banan 120kcal nie jem juz po 17 to naprawde daje duzo duzo wody herbaty zielone

Powiem szcezrze mialam masakryczny cellulit i stepper peelingi kawowe i zimny prysznic duzo zdzialay tearz masuje sie jescze masażerem i powiem ze jest juz go duzzoooo MNIEJ;-)POLECAM

hej Nestee, tesknilam 🖐️ No i macie, laski, przyklad tego, ze mozna wytrwac na 500 kcal. Neste juz od trzech miesiecy, i schudla 10 kg. Imponujace.

te verde- w 3 miechy mozna spokojnie na diecie 1000kcal schudnac 12kg. a Neste napisala ze ostatnio odpuscila diete takze mogla schudnac wiecej tak zalozmy;) Ja wlasnie po peelingu kawowym:D skora rzeczywiscie fajna:D mmmm....

Kasiu, owszem, masz racje. I jak to swiadczy o diecie, skoro nawet mistrzyni Nestee nie potrafi jej utrzymac na tyle dlugo, by schudnac tyle, ile chciala? [mowie 'mistrzyni' bez ironii, to jedyna 500kcal, ktora widuje tu przez czas dluzszy niz tydzien ;)]

ja zadnej, tylko staram sie nie wciagac za duzo weglowodanow, bo mi brzuch puchnie. I staram sie cwiczyc, ale ostatnio marnie idzie. Raz tylko stosowalam prawdziwa diete, south beach, i moge polecic, schudlam 6kg w 2 tygodnie, ale zle wyszlam. Na szcescie juz zmadrzalam, i wiem, ze diety mi nie sa potrzebne, tylko sport.

Taka sobie jestem, waze duzo, ale jestem wysoka, wiec nawet troszke tluszczyku za duzo nie rzuca sie w oczy. I, owszem, uwazam sie za szczupla [choc troche tluszczu z brzucha musze sie pozbyc, i moze odrobine z ud], a jeszcze niedawno, wazac gora 4 kg wiecej niz teraz, myslalam, ze jestem grubawa.

no widzisz 4kg a daje jednak duzy efekt;) ciekawe tylko czy mi sie uda na tej dietce 500kcal;p

To nie roznica 4 kg, rok temu wazylam tyle co teraz, i uwazalam sie za grubsza. To jest w glowie. Nadal nie wierze w 500 kcal, ale moze w koncu zrezygnujesz z tego, i schudniesz normalnie ;)

ze przestaniesz sie glodzic i katowac glupim 500 kcal, a zamiast tego zmienisz sposob odzywiania na zdrowy, i schudniesz powoli, ale skutecznie, bez 2 miesiecznych przerw jak Nestee

spoko jestem na tyle madra co robie. Bylam juz na diecie 1000-1200kcal . Fajna dieta i ogolnie jest ok. Ale w tym roblem ze zalezy mi zeby w wakacje jakos wygladac i taka dietke pociagne ok 3tyg i powoli bede podwyzszac stopniowo kalorie takze zle mysle nie bedzie;)

dobra dziewczyny ja kłade sie juz do łóżeczka:D takze trzymajcie sie i do jutra papapa:*

Gość kot na szpilkach
te verde, szkoda, że nie poleciłaś mojego topiku:D ja przez 3 tygodnie stosowałam detox cytrynowy (dawało to ok 150 kca na dzien) a pozniej powoli wychodzilam, zwiększając dawkę kcal i rodzaje spożywanych produktów. zyje, mam się dobrze, nie opadłam z sił i inne głupoty:D ale podkreslam, radykalne odchudzanie jest dobre dla osob swiadomych, doswiadczonych z wiedzą i determinacją. dlatego jesli kogos nie znam, to nie polecam. nie mówie, ze u mnie nie bylo upadkow i potknięc, ale nadal trwam. od rozpoczecie odchudzania minelo 9 tygodni, a ja mam za soba 16kg. i jeszcze jedno, w gruncie rzeczy nie ma dobrych i złych diet, są tylko ludzie, którzy potrafią je przestrzegać bądź nie, a jesli upadają, to potrafią wstać lub nie... zycze trafnych wyborów! powodzenia!

kot na szpilkach- bardzo mądrze napisalas;) Gratuluje super wyniku;) Ja wlasnie zaraz lece na zajecia chcialam zobaczyc do u was:D Takze bede dopiero ok 18:D trzymajcie sie i ladnie dietkujcie:*

hej basienka 19 :-D Poczytalam sobie dzisiaj jeszcze troszke u Ciebie ;-D jedno mnie zaciekawilo.... te verde => mowisz,ze troszke tluszczyku masz,ale jestes wysoka i mimo,ze sporo wazysz to nie wodac....ile wazysz i ile masz wzrostu???

Hej Moribana a co cie zaciekawilo;) ja juz jestem po sniadanku,2 kromki chleba ciemnego z pomidorem salata i chyda wedlina

Gość roxy heart
Czesc dziewczyny! Widze duzo imponujacych wynikow! Ja jestem na 500kcal 12ty dzien. Zanim ta diete rozpoczelam musialam nosic rozmiar ubran 44 a teraz mieszcze sie bez wysilku w 42! Oczywiscie to nie koniec diety bo mam inny cel, moja wymarzona wage 55kg. Do 19tego roku zycia wazylam 63kg a potem coraz wiecej, 65, 68, 72 az doszlo do koszmarnego 78:( Powoli wracam do formy. Sniadanie na dzis: jogurt grecki (150g) - 50kcal i lyzeczka mala musli - okolo 50-60kcal 2 sniadanie - 2 malutkie mandarynki (50g kazda) = 40 kcal Obiad - ponownie mieszanka gotowanych warzyw. Okolo 4.30 znowu manadrynka i garsc malin w ciagu dnia. Do tego trzy zielone herbaty i woda mineralna:)

Gość te verde unplugged reedition
MoRibana, mam okolo 176 cm, waze jakies 68-69 kg, nie mam waagi, wiec nie wiem, mam jakies 98 w biodrach, 70 w talii i 93 w biuscie, i walcze tylko o to, zeby te talie zmniejszyc

Gość te verde unplugged reedition
roxy heart, mozesz mi napisac, co ma w skladzie ten jogurt grecki bez tluszczu? bo z tego, co kojarze, grecki zawsze widzialam tlusty, stad jego konsystencja i smak, i ciekawa jestem, co jest w tym Twoim

Hej laski ja juz po kawce tak sie zastanawiam co zjesc na sniadanie do 200kcal...ogolnie to wierze w to że mozna zjesc duzo wiecj na snidanie chyba zjem muesli co do mojej diety to gdybym sobie tak nie odpuscila jak wczesniej to bylo by conajmniej 5 kg mniej w sumie teraz sie wspomagam kupilam meizitang i naprawde hamuje apetyt jem by nie zaslabnax i biore witaminki codziennie