Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolieeee

mam 26 lat i nie moge znalezc pracy jestem zalamana

Polecane posty

Gość annnnnnn
No co Wy...premier tylko widzi podwyżki a najniższa krajowa to 4400zł a nie 800zł. Kto na niego głosował??? teraz wszyscy mamy przerąbane ...Pozdrawiam

Gość takaPrawda jak widac
niestety mam kolezanke 3 lata po obronie mgr ochorny srodowiska podyplomowka z BHP i pracy nie ma

Gość rutka
Glosujcie na Tuska albo nie chodzcie na wybory! Będzie Wam jeszcze lepiej..

Rutka, no AAALEEEEE przeca lepszy nieudolny Tusk anieżeli nawiedzony Kaczor!!! powala mnie tok myślenia karmionego tvn-em narodu....

Gość gtgttgtgtgt
moja koleżanka skończyła licencjat etnologię, czyli dupowe i znalazła pracę bez znajomości i doświadczenia, dośw miała jako kelnerka i sprzątaczka, a zatrudnili ją w normalnej firmie, ma stala pensję, nie żadne prowizje i żadne call center udało sie, ale CV wysyłała wszedzie, na sprzatczk, kelnerki sprzedawczynie iw końcu jakoś chyba po 2 mies sie udało, ale w duzym mieście wojwwódzkim

Gość weronika misia
bosz, praca na etat ze stała pensją , to takie cos jeszcze istnieje ? zapomniałam już wszędzie akwizycja, prowizja, umowa zlecenie, na czarno bez umowy , a studenciaki robią nawet na mniej niż pół darmo więc pogarszają rynek pracy

Gość gtgttgtgtgt
nie wiem jaka ma umowę, ale nie ma od sprzeday ani żadnych prowizji, normalną pracę za 1600 na łapę mi też się udałao wsumie od razu po studiach i bez znajomości i doś, tzn miłama doś 3 mies, no ale tam do tej 1 to bez dośw, żadnego ale umowy tez nie mam na cały etat, coś za coś, jak w miarę płacą to chcą na czyms przyciąć

Gość kasienkaabc....
up

Gość Mały Ksionż.
A gdzie mają pracować? W stoczniach, przy produkcji samochodów,taboru kolejowego itd. Jak się niszczy gospodarkę realną to pozostaje zatrudnienie w administracji i handlu-tylko kto będzie miał kasę na zakupy?

Gość hhh56w irlandi za tyle godzin
kto wam zrec daje i ubiera??? porazka

Gość kinia-minia
w administracji?raczej pracy już nie ma, wszystko obsadzone, zostaje handel czyli na kasie.....mam studia wyższe , doświadczenie w biurze w prywatnej firmie i co?nie ma dla mnie pracy, ups przepraszam jest-NA KASIE

Gość kinia-minia
a ta koleżanka to na jakim stanowisku dostała tą pracę?bo nie napisałaś

Gość kinia-minia
ci co tu się chwalą że pracę znaleźli pewnie sprzątają ale są akwizytorami lub sprzedawcami na umowę śmieciową, moja koleżanka skończyła ekonomie co prawda zaocznie i podjęła pracę w ochronie, siedzi w portierni... umowa zlecenie, na rękę 900zł, pracuje 12 h i nocki.

Gość kinia-minia
jej kolega co z nią pracuje ma te same warunki, tylko, że na utrzymaniuma żonę i urodzone dziecko-kanał nie wiem jak można w tym kraju pracować za 900zł, co ten rząd sobie wyobraża ma nas za niewolników, ma nas gdzieś głęboko, a ludzie na nich ciągle głosują, jak cielaki!!!

Gość kinia-minia
kiedyś mówili uczcie się bo skończycie jako bezrobotni bez kwalifikacji-a teraz realia są takie uczcie się a i tak zrobią z was niewolników

Zapraszam osoby chetne do wyjazdu do legalnej pracy w Niemczech na stanowisku kelner/kelnerka z dobra znajomoscia jezyka. Zainteresowanych prosze o kontakt na maila zimmer @ zumpass. de Wlasciciele to Polacy, ktorzy dopiero co otworzyli firme, wiec "zlota" nie oferuja, ale w zamian swietna atmosfera rodzinna i wiele mozliwosci nauczenie sie nowych umiejetnosci w roznych dzialach pracy hotelerskiej :) Moze akurat komus sie przyda, kto nie ma wygorowanych wymagan. Pozdrawiam

Gość gość
To co napisze będzie dla niektórych ciężkie do uwierzenia, ale mi w wyjściu na prostą pomógł rytuał przyciągnięcia pieniędzy ze strony energiaduchowa.pl , sama wcześniej nie wierzyłam w takie rzeczy, ale po tym rytuale naprawdę moje finanse znacznie się polepszyły.

Gość WIEM CO MÓWIE WIEC ZAUFAJ
Jestem tu by powiedzieć wam: miłość, dobro i cierpliwość Jezusa do was nie ma granic, to on jest tym czego Ci zawsze gdzieś tam na dnie serca brakowało, to za nim była ta tęsknota kłująca Cię gdzieś od czasu do czasu, to stąd ten smutek gdzieś na dnie radości nie męcz się dłużej, już dziś zacznij modlić się o prawdziwą bliskość z nim, a gdy zostanie to spełnione gwarantuję Ci że oszalejesz ze szczęścia, to jest coś czego się nie da z niczym porównać, jestem wdzięczna za szczęście które eksplodowało w mojej dotąd smutnej i znudzonej, pełnej strachu duszy. On da Ci to czego nie da Ci nikt inny, nigdy, prawda krzyczy do Ciebie właśnie teraz, właśnie po to żebyś od tego, dokładnie tego momentu zaczął nowy lepszy etap, etap który doprowadzi Cię do milion razy lepszego zakończenia niż kiedykolwiek dla siebie przewidywałeś, rozumiesz? Mówię to serio i mówię to do Ciebie !

Gość gość
Nawet do głupiego sklepu jest ciężko się dostać.

Gość gość
Ludzie teraz wyższe wykształcenie się nie liczy, jak idę złożyć Cv do sklepu z odzieżą na Sprzedawcę (mam rok doświadczenia w handlu) to słyszą a Pani ma wyższe. Hmm..I co z tego się pytam, mogłabym sprzedawać ciuchy z wyższym, mi to nie przeszkadza. Lubię kontakt z ludźmi, szybko go nawiązuję i potrafię doradzić w zakupie jak trzeba. Problem jest w tym, że takich osób nie chcą brać. Myślą, że mamy zbyt wysokie ambicje aspiracje na takowe stanowisko i prędzej czy później uciekniemy..Niestety w obecnym czasie studia to tylko satysfakcja dla Nas samych, że się je skończyło a tak to połowa społeczeństwa pracuje na kasie w Biedronce, Lidlu, Stokrotce itp..i pewnie mnie to też czeka, bo niedługo zacznie mi się palić grunt pod nogami. Wysyłam albo do biura albo do sklepu (prócz spożywki) a i tak są marne tego efekty... Wiem też jedno, nie łatwo się żyje w poczuciu, że nie ma się stabilizacji zawodowej jednak nie wolno Nam aż tak bardzo narzekać i co ważniejsze poddawać się. Powinniśmy zrobić wszystko by znaleźć ta pracę i mieć święty spokój. Łatwo się mówi, trudniej zrobić, bo do byle czego i ja nie chcę iść... Powodzenia!