Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki biznes

JAKI BIZNES POLECACIE? MAŁA FIRMA?

Polecane posty

Gość jaki biznes

Gość jaki biznes
mieszkam w Wawie...nie mam pomysłu, a chciałbym być na swoim...beż zbytnio dużych inwestycji

Gość burdel
albo apteka

Gość Słuchaj mam pomysł
!!!!!! otworz bardzo dobrze zaopatrzony sklep kosmetyczno zielarski! malo jest taki w wawie! a jaka dzielnica?

Gość jaki biznes
mokotow, skad wiesz ze to dobra inwestycja?

Gość gartax
otworz ciucholand , na to zawsze jest popyt odziwo ;/ Ja mam pomysła na interes, ale dopiero w wakacje go zorganizuje :)

Gość jaki biznes
a jaki to pomysł? zdradzisz?

Gość BeBeBo
no taki sklep z ziołami zdrową żywnością to by był niezły pomysł; może jeszcze jakaś fajna kawiarnia albo hostel. Tylko musisz znaleźć odpowiedni lokal i czymś się wyróżnić od innych.

Gość Słuchaj mam pomysł
bo ja nigdzie nie moge znalezc takich sklepow, ktore bylyby dobrze zaopatrzone :O lumpeks tez dobry pomysl, ale tego jest multum, a sklepow ziel-kosm malo, ale takich naprawde dobrze zaopatrzonych, ktore maja te mniej znanze kosmetyki, mniej znanych ciezko dostepnych firm no i punkty apteczne, leki i parafarmaceutyki - to sie zawsze ui wszedzie sprzeda

Gość jaki biznes
moze i masz racje, ze taki sklep zielarski jest dobrym pomysłem...bo rzeczywiście jest mało takicj sklepów, a punkt mam b, dobty przy ruchliwej ulicy...ale też się trzeba znać na tym i wiedziec jakie produkty sprzedawać

Gość jaki biznes
gartax - zdradz mi tę tajemnice...

Gość Słuchaj mam pomysł
kolego, ale to mozna sie w tej kwestii doszkolic albo wziac wspolnika/pomocnika co to doradzi itp

Gość gartax
do tego punktu zielarskiego wystarczy ze zatrudnisz kogos kto sie na tym zna. Ja zajmuje sie reklama, wlasnie reklamuje takie firmy i wiem ze np takie sklepy ze zdrowa zywnoscia w warszawie dobrze zarabiaja.

Gość jaki biznes
a wiesz jaką kwote trzeba szykować np. na zakup towaru itp?

Gość jaki biznes
słuchajcie a co to są za apteki że cały dzień są do niej kolejki? hm? co tam sprzedają? leki które są już blisko terminu ważności? czy jak?

Gość gartax
Podam pare branz co u mnie sie ciesza wielkim powodzeniem - złobki i przedszkola- przy tym jest sporo zalatwiania, ale naprawde warto o tym pomyslec. - wyposazenia okienne (markizy, rolety, itp). - wynajem samochodów (najlepiej luksusowych, sportowych), ale to juz wieksza inwestycja i spore ryzyko Jak mi sie jeszcze cos przypomni to napisze :)

Gość Słuchaj mam pomysł
najgorzej mnie wkurza ze w takich sklepach jest cholernie drogo a jak sie pojedzie do hurtowni to o wiele taniej albo przez neta, a jednak nie kazy ma mozliwosc kupowac hurtem albo ciagle przez neta to tez sie ne chce, fajnie by bylo, jakby taki sklep nie zdzieral tak na maksa, bo niestety w przypadku niektoprych ludzi kupowanie tego typu produktow to koniecznosc ze wzgledow zdrowotnych - a nie tylko kaprys

Gość jaki biznes
z przedszkolami to wiem, lecz nieststy nie mam takiego lokalu :( najlepsze to ta farmacja i ten sklepik zielarski, ale kurcze nie jestem jakoś do tego przekonany, zawsze jak przechodze obok takiego sklepu to sklep świeci pustkami...

Gość Słuchaj mam pomysł
zrób research dobry... i się przekonaj :)

Gość jaki biznes
słyszałem, że zwierzęcy interes jest dobry...karmy itp itd

Gość gartax
swieci pustkami, bo produkty sa drogie i nie kazdego na nie stac. No ale kazdy biznes niesie swoje ryzyko. A Ty w czym bys sie sprawdzil? Myslales juz nad czyms? Czy kompletnie nie masz pomyslu?

Gość DZIEWCZYNA Z MIASTECZKA
A co myslicie o zieleniaku?

Gość oszolomom religijnym
otworz to na czym sie znasz jesli nie znasz sie an niczym to szkoda tracic pieniadze. apteke musi prowadzic farmaceuta poza tym to kosztowny bisnes. i najwazniejsze nikt ci nie powie co jelsi ktos ma dobry pomysl to sam go wciela w zycie a nie produkuje sobie konkurencje.naiwna jestes troche. jedynie w twoim przypadku franchising np. kolportera sobie otworz w dobrym miejscu wszystko ci dadza ale zyski nie sa powalajace.

Gość jaki biznes
kompletnie nie mam pomysłu, pracuje w handlu ale chce iśc na swoje tzn mam takie plany, miałem 100 tki pomysłow, ale jakoś...hm nie realne lub za duze koszty

Gość z DD
no nie............. rewelacja !!

Gość jaki bizes
hm??

Gość jaki biznes
hmm? nie wiem już sam, co... dawajcie jakieś pomysły lub wejde z kimś w spółke...

Gość dont
up

Gość jaki biznes
up